Co pijí vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
justynkamalicka
31.1.13 14:13
@elfans píše:
@justynkamalicka Jé, jaké kupuješ vanilkové kakao? Nebo spíš teda asi nápoj, viď?

Pije to vanilkovy prášek od značky nestlé. to nasypes do mlíčka :palea mají i ten kakaovy prášek. ten je chuťové výraznější. ale to vanilkové mu také moc chutná :palec:

• Citovat
  • Upravit
2106
31.1.13 14:15

Me holky taky pijou jenom detsky caj ( neslazeny )-ovocny i bylinkovy a problem jim nedela ani cista voda :palec:.A to ma starsi 3 roky a mladsi ma rok a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
31.1.13 14:15

@justynkamalicka Děkuju, mrknu se v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
31.1.13 14:17

U nas rano kakao, pres den caj, stava a redene juice… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
31.1.13 14:19

@elfans ju mrkni na to. já ty kakaa objevila teprv měsíc zpátky to bude.

• Citovat
  • Upravit
465
31.1.13 14:20

@justynkamalicka no to jsou mi vyhlídky :) mě to kojení nevadí, jenom nevím, jestli přes léto ve vedrech by mu to stačilo, ale do té doby se to snad naučí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
31.1.13 14:30

@Lucka_ova její malá taky přes léto pila jen to mléko. výjimečně si cucla vody. já jsem se děsila že to malé nevadí. ale v pohodě :nevim: a to ještě jedla na sucho rohlík. já jsem se děsila 8o protože můj malý vypil i 3 flašky čaje. venku. jedině se pak poptat dětské doktorky.ale držím palce ať už ti bumba normálně vodu nebo něco přes léto. ať nemáš strach pak v horkých dnech.. :?

• Citovat
  • Upravit
7674
31.1.13 15:00

2×denně kojení a jak se začalo od 9.-10.m. s hrníčkem, tak zředěná jablíčková štˇáva (z DM ;)!) a tedˇ už jen a pouze voda :palec:!Čaje a ani jiné štˇávy jí nikdy nechutnaly :nevim:,ale jsem ráda, bo já piju taky vodu, čaje - neslazené samozřejmě taky! U nás se právě sladké vůbec nepije a tudíž ani nekupuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
31.1.13 15:13
  • Citovat
  • Upravit
678
31.1.13 15:13

Holky a dáváte těmhle prckům ještě UM? Jak tak čtu, už moc ne…Dceř1 (17m) ho dávám ráno i večer a ještě jednou v noci… :zed: Kdybych v noci nedala, nespíme vůbec, ale to je už na jinou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
31.1.13 15:20

@renule2 ju já dávám bebu mléko ráno s tím kakaem. večer chce mlicko jen výjimečně. ale už až doberu zásoby. chci přejít na kravske mlecko.ale nevím jak to malému 17 ti měsícnimu milackovi pojede :nevim: když mi to kravske se lžičky vyplivl :roll:

• Citovat
  • Upravit
678
31.1.13 15:21

@justynkamalicka Tak zkus udělat kravské mléko s kakaem 8) Jsem zvědavá, jestli to vypije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.1.13 15:22

@renule2 mlíko je závislost:-) 26 měsíců a pořád jedem UM 2-3× denně. Je to už takový rituál, ale taky by už mohla pít normální mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
31.1.13 15:28

@hofka 2-3× denně, jako přes den? Nebo i v noci? Kdyby jen přes den, tak jak Ti pak jí? Není zasycená tím mlékem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
31.1.13 15:31

Tak u nás velký problém. Dcerka (11.měsíců) nechce nic pít. Stále kojím, ve dne, v noci (dohromady tak osmkrát). S tím už si opravdu nevím rady. Když jí nabídnu tekutiny (čaj, voda, džus), tak je krásně nasaje a koutkem vypustí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí