Odmítá prso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
474
13.8.11 11:56

Tak jsem načetla nějaký info, a bojím se, že u tý lahvičky nakonec skončíme… tak asi bude trochu boj, teďka… protože už se vzpírá dneska od rána, včera ještě dopoledne jakž takž pila, dneska ne-e… čeká na lahvičku. :-? A takový vzteklý jeky co vydává… kurňa fix, nic není nikdy lehké! :twisted:
Já si připadám, jako bych měla strašně děsivá a vůbec hrozná prsa, jak je uvidí, tak začne cirkus… v noci na ně nevidí, tak si dá říct, asi. Že bych jí na kojení vždycky zavázala oči? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.11 13:31

Tak u nás je to úplně to stejné, malá má taky necelé 3 měsíce a jak vidí prso, začne ječet na celé kolo:-) Je líná tahat a toho mlíčka mám taky málo:-( Dělám to tak, že ji prvně navnadím mlíčkem z flašky, jen malilinko a pak rychle k prsu:-))zatím nám to zabírá, ale uvidíme jak dlouho:-)

• Citovat
  • Upravit
474
13.8.11 13:38
Anonymní píše:
Tak u nás je to úplně to stejné, malá má taky necelé 3 měsíce a jak vidí prso, začne ječet na celé kolo:-) Je líná tahat a toho mlíčka mám taky málo:-( Dělám to tak, že ji prvně navnadím mlíčkem z flašky, jen malilinko a pak rychle k prsu:-))zatím nám to zabírá, ale uvidíme jak dlouho:-)

Já právě po moudrostech vyčtených z článků mám trochu strach tu lahvičku dávat, takže teď, po půlhodině řvaní a krásném hysteráku začala bejt tak unavená, že se přicucla a sice u toho usínala, ale najedla se… doufám, že tudy ta cesta nepovede, teda, na to bych fakt neměla nervy. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.11 13:43

Hm, lahvička je opravdu krajní řešení. Malá si ji teď taky vyřvává a to kojím přes klobouček a myslela jsem si, že problém nebude. Ale ona si z prsa vycucne jen to, co ji jde lehko a když by měla sát to mlíko zadní, tak to už se jí nechce a začne brečet.Takže musím dokrmovat:-( a mého mlíka ubývá:-(

• Citovat
  • Upravit
474
13.8.11 13:53

Momentálně jsem rozhodnutá jí dát odstříkaný mlíko až večer, potom, co se ze všech sil budu snažit nakojit. Jinak přes den to nějak musíme zvládnout, a v noci to, doufám, bude pořád v pohodě.

A jestli to bude trvat nějak dýl, nebo to bude horší a nezvladatelný, tak teprve přejdem na lahvičku, ale… nechci, nechciiii! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.8.11 20:01

Tak jak to dneska šlo, Viviku, vydrželi jste? Tu lahvičku fakt až na konec. Ale někdy to asi za ty stresy nestojí. U nás se s lahví všechno obrátilo o 100% k lepšímu. Malá začala pořádně jíst, spát, smát se…Bohužel to ale nevydrželo dlouho a teď už nějakou dobu při jídle bojujeme s jakousi hyperativitou. Prostě pořád něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
13.8.11 21:15

Jo, tak potom, co řvala půl hodiny a pak půl hodiny pila/spala, tak další kojení už řvala jen patnáct minut a pak se napila a usnula, a teď večer už se skoro vůbec nevzpírala na začátku, spíš v průběhu, tak jsem jí nakonec šoupla, co jsem za den posbírala v lahvičce, a je pokoj. V noci to snad zase půjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.6.22 06:45

Syn 2,5 měsíce mi odmítá prso. Párkrát si cucne tak 5 min dohromady a už má dost. Směje se, povídá když mu dam bradavku do pusy tak řve. Říkala jsme si, že Kdyby měl hlad začne řvát. Jenže on je vysmatý spokojený miminko. Jenže dr se nelíbí ze málo přibírá a chce nasadit um. Přitom jsem si kojení tak vybojovala a chtěla bych dal kojit. Myslíte ze se také jedna o bojkot? Trvá to asi 5 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
25.1.23 02:17

Ahoj maminky chtěla sem se zeptat mám 4 měsíčního chlapečka a odmítá mi jist z prsa a naposledy měl prso 15.1.2023 od té doby brečí a propíná se když mu chci dát prso🥺 tak je od té doby na um myslela jsem že když je to moje první miminko tak že budu kojit dlouho a né jen par měsíců 😞
Nevím co mám dělat sem z toho špatná chtěla bych zase kojit dál :cry:
Děkuji moc za odpovědi či rady 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
25.1.23 11:44

Ahoj maminky chtěla sem se zeptat mám 4 měsíčního chlapečka a odmítá mi jist z prsa a naposledy měl prso 15.1.2023 od té doby brečí a propíná se když mu chci dát prso🥺 tak je od té doby na um myslela jsem že když je to moje první miminko tak že budu kojit dlouho a né jen par měsíců 😞
Nevím co mám dělat sem z toho špatná chtěla bych zase kojit dál :cry:
Děkuji moc za odpovědi či rady 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí