Odmítání kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14710
24.9.24 05:46
@Anonymní píše: Více

Aha, o rvackach pri nandavani do kocarku jsi nepsala. Prvni dcera v nem jenom vriskala. Taky jsem hodne nakupovala pres Rohlik, ale kdyz jsem vyjimecne sla do obchodu, tak tam holt chvili vriskala. Ale nervala se se mnou. A ted vzpominam, ze to trvalo jen tak do 7 mesicu, protoze to uz stala, tak jsem ji do kocarku koupila pridavne popruhy, ve kterych mela volnost pohybu. Ale to je pro vas asi utopie, kdyz do toho kocarku vubec nechce. Jinak v aute vriskala snad do 1,5 roku.

To rvani znam az u ctvrte dcery. Sice jsem silnejsi, ale v tech 14 mesicich bych ji sama vazne do kocarku nedala bez toho, abych ji fyzicky ublizila. Kdyz jsem zkusila dat do popruhu druhou ruku, prvni byla okamzite venku, nohy to same. Nepodarilo se mi ji pripoutat ani po 30 minutach. Kdysi, to uz ji bylo tusim 18 mesicu, jsem nemela auto a chtely jsme jit na hriste (tehdy jsme bydeli jinde, a tam se dalo jet na hriste autem). S pomoci nejstarsi dcery jsem malou za cca 10 minut pripoutala do kocarku. Ale ona tam predvadela takovou neskutecnou akrobacii, ze to vypadalo, ze se uskrti.

Kocarek jako nakupni vozik jsem myslela po tom, uz bude maly jezdit na odrazedle nebo podobnem stroji :) A ze nedosahne na pedaly, bych se zatim nebala. Muzes ho tlacit, nez doroste. Nebo se bojis ohledne jeho stability, kdyz nebude mit nohy na pedalech? Nebo ze se mu to nebude libit?

Kaminky, listy a pejsek jsou horsi pro lidi, kteri nemaji dite, ktere se v kocarku pere s mamou. Nicmene pokud ted jsi schopna maleho do toho kocarku jeste nejak dostat a pak holt absolvovat 5minutovou cestu s prisernym revem, tak se priprav na to, ze vam ta stejna cesta bude trvat treba hodinu a vic. A ted ty treba budes potrebovat na WC… Drzim palce, at klapne ta trikolka nebo neco podobneho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
24.9.24 08:16
@Anonymní píše: Více

U nás autosedačka byla nepřítel taky. Tak jezdit jsem musela, tak občas řvát taky. Jen tedy třeba v roce už ho tam zlámat ( řval už při poutání) bylo šíleně náročné …. Nákup jsem délka on-line a pro pečivo chodil manžel.

Autosedačka se zlepšila přechodem do 9-18 kg, musel do posměru a tam to začalo být maličko lepší ….

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
24.9.24 08:19

@Janča6 Šikula. Tohle by B nedal. Měl by snahu vyskakovat a skákat z těch kšírů po hlavě pryč z kočáru.

• Citovat
  • Upravit
14710
24.9.24 09:11
@kocourGarfield píše: Více

No to zkousely vsechny ctyri. Nemohly byt bez dozoru. Ale vetsinou hezky staly a uzivaly si jizdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
24.9.24 09:40

@Janča6 B zřejmě vadila ta omezenost pohybu. Takže bylo úplně jedno co :) Ale každé dítě je jiné :palec:

• Citovat
  • Upravit
678
24.9.24 09:42

No, šetřila jsem si kočár na výjimečné události - nutné pochůzky k lékaři a tak. A ještě jsem musela uplácet jídlem…takže všude autem a jen přenést. Popřípadě jsme celé dopoledne byli na procházce před barákem 🤦‍♀️. Naštěstí chůze byla brzo ok. A pak už všude na odrážedle, kole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.24 12:27

@Janča6 to je pravda, to pak z neho bude dobry nakupnik vozik, pripadne se jednou bude hodit pro sourozence 🤷🏼‍♀️ ja se bojim ze nedosahne na pedaly kvuli tomu, ze jinak tam nevidim tu pridanou hodnotu…odrazedlo/trikolka me zaujaly ze se bude moct hybat a ne jen sedet, myslim ze jen tlaceny tam moc nevydrzi 😊 jo snad to klapne a kdyz tak koukam zkusim na nej zase korbu, celkem dlouho sem ji neprostridala se sportakem tak by snad mohla chvili letet 😊

@kocourGarfield to verim, ono ty auta vadi hodne detem…snad ho brzo zabavi tablet, ne ze bych mu chtela cpat, ale v tom aute mi to prijde logicky a co tam asi tak jinyho dite muze delat…kazdopadne ted ho nezajima 🤷🏼‍♀️ 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure