Odmítání příkrmů v 8 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
odmítání přikrmů v 8 mesícich
ahojky holky potřebuji zase poradit přijde my že mám fakt náročné miminko.dcerce je 8 měsíců a furt si nemůžeme zvyknout na přikrmy mleko bastí dobře jse na Um ale příkrmy hruza sní pár lžicek a pak to akorád drží v pusince a vůbec to nepoliká i jsem skousela jí nechat vyhládnout a ani to moc velký efekt nemělo sice snedla o trochu víc ale žádná sláva varim jí domácí jídla protože ze sklenicky to se my uplně daví už jsem psala i na jiný temá že my malá odmítá i caje vodu stavcky prostě ji chutná jen mléko na který je zvyklá od malicka jinak je spokojená neco pribývá ale už mám z toho nervy někdy jsem už na ni i steklá a je my to pak moc líto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. S Anežkou to bylo podobné, jen byla kojená. Zlepšilo se to po zavedení jogurtu, s ním jedla v malé míře skoro vše, po roce i rybu
.
Když přibývá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
agvamarine, to přesně znám, začala jsem s příkrmama, jídlo jsem taky vařila doma, nechtěla, křičela, držela v puse a nakonec plivala ven z pusinky, v 8m přestala jíst úplně a celé 2měsíce byla jen na mlíku, nechtěla čaj ani štávičky jen mléko, jíst mi začala trochu až v 15m a to po homeopatikách, která se podávají na podporu chuti, začala jsem jí je dávat ve 12m, čaj a šťávičky mi začala pít až v roce, jinak stále jen mléko, a mléko mi pije dodnes, je jí 2,5 roku a vypije mi 1l mléka denně, střídám sunar s kravským mlékem, a jí normálně až tak od 1 3/4roku, neboj začne jíst, ale chce to trpělivost a pevné nervy, přeju aby se zadařilo a malý začalo chutnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V mléku má zatím vše, co potřebuje, já bych to nehrotila. Dej jí čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žirafa9 píše:
agvamarine, to přesně znám, začala jsem s příkrmama, jídlo jsem taky vařila doma, nechtěla, křičela, držela v puse a nakonec plivala ven z pusinky, v 8m přestala jíst úplně a celé 2měsíce byla jen na mlíku, nechtěla čaj ani štávičky jen mléko, jíst mi začala trochu až v 15m a to po homeopatikách, která se podávají na podporu chuti, začala jsem jí je dávat ve 12m, čaj a šťávičky mi začala pít až v roce, jinak stále jen mléko, a mléko mi pije dodnes, je jí 2,5 roku a vypije mi 1l mléka denně, střídám sunar s kravským mlékem, a jí normálně až tak od 1 3/4roku, neboj začne jíst, ale chce to trpělivost a pevné nervy, přeju aby se zadařilo a malý začalo chutnat
můžu se, prosím, zeptat na jména těch „homoušů“ na podporu chuti. Něco takového by se nám velmi šiklo, malej jí jak vrabec a strašně málo přibývá. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit