Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky prosim vás mám 4.měsíčního chlapečka.
Stále kojím, ale před dvěma měsíci se mi zdál stále hladový bohužel potvrdila i paní doktorka a tak jsem tedy chtela začit dokrmovat nepodařilo se máme doma 7.sunaru od těch nejlevnějších po nejdražší nějak jsme to překonali a již 4.den nechce prso jen večer si trochu spapa(2.min) zkoušelajsem odsát a dát s flašky také ne. Přes den si více veme fenyklový čajík a stříkačkou popapa trochu prosím máte někdo zkušenosti nevím si rady
Nasílim mu to cpát přece nemohu, když to nechce ![]()
Moje už je teda starší, ale i když byla takhle malinká tak vydržela i tři dny bez ničeho, ale je pravda že nehubla. Teď je jí 19 měsíců a je to skoro stejný. Jí jenom ovoce zeleninu a večer si cucne mlíka, musim kojit protože nic jinýho prostě nechce. Dávej aspoň čajík. když do něj přeci jenom něco nacpeš, bude mu akorát zle. dobrovolně hlady neumře. tím se uklidňuju já ještě do dneška
Příkrmy vůbec nechce žádné zkusila jsem od 4.měsiců ty zeleninové pyré a také neprošlo ach jo už si nevím rady
Když mu držím hlavičkua cpu mu prso tak si pocucá ale sám od sebe né…
Tak zkus pořídit kloboučky, třeba pak bude chtít. A nezačala jsi třeba menstruovat? Menstruace změní chuť mateřského mléka a některé děti pak už prso odmítají ![]()
Zkus nabízet mléko ve spánku. Mě se vždy chytil, ať už na prso(v noci) nebo na lahev (ve dne, to se kojit nechtěl). Měli jsme i období, kdy když neusnul mléko nepil a když měl hlad, tak nechtěl usnout, ale mléko si nevzal. Časem se to zlepšilo, ale bojujeme s jídlem do teď (20M).
No teda to mi je líto :/ asi mimča mají takové období?
Ano i, když jsouý od ukončeného 4.měsíce já zkusila udělat trochu řidčí tu kašičku dokonce jsem koupila s příchutí ",aby mu to více chutnalo a ani tak se nezadarilo zkusím vyhledat odbornou pomoc, ale vůbec netuším jestli mi dokážou pomoci
.
Také přemyšlím jelikož jsme zhruba týden po operaci a 12.hod nepapal tak třeba jeslti to nezačlo nějak tím??
A co říkáte na Ostravaček? nekde jsme to slyšela, ale bojím se do ted použiváme kapky na prdíky tak nevím no :/