Odplenkování dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
12.2.18 00:58

Je jeste mala. Na tlak okoli bych se vybodla. My jsme toto resili nedavno. Mala uz mela pres dva roky a bez plenky ani ranu. Obcas jsem nabidla nocnik, bez uspechu. Nikam jsme ji netlacili, nenutili. Dva roky a tri mesice mela, kdyz slado skolky. Obcas jen na dopoledne. V rijnu byla bez plenek. Nikdo ji nic neucil, nenutil, dospela k tomu sama, kdyz videla jine deti jak chodi na nocnik, nebo wc. Ja bych ji nechala, at si rekne az bude chtit, nenutila, jen bych nocnik nechala nekde, kde k nemu ma staly pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
12.2.18 07:10

Necetla jsem vsechny prizpevky, tak pokud se bodu opakovat, omlouvam se. Muj maly zacal chodit ve 2 letech a 5 mesicich. Reci o plinach jsem poslouchala od 1.5 roku :mrgreen:. Zkousela jsem to asi 5×. Upnula se na leto. Nic. Z me zkusenosti to bylo tak, ze pokud nebyl alespon maly pokrok behem 3 dnu, nema cenu se trapit. Oboustanne. Ppsledni pokus a uspesny pokus, probihal tak, ze prvni den asi 8× prevleceny. Druhy den 5×… Nakonec chodil 10. Den od odebrani plin. A to i v noci. Od zacatku je bez pliny 24 hodin. Porad cekat na jaro, na leto moc nedoporucuju. Chce to cas, kdy budes vedet, ze mas na to dostatek casu. U nas v lete bez sance. Naucil se v prosinci. Driv mu vubec nevadilo, ze je pocurany, pokakany. Ted uz jo. Nenechavala jsem ho v tom, netrestala jsem ho. Ze zacatku dostal i odmenu a ted si chodi sam a v klidu. I bez odmeny. Kazde dite je jiny, nenech se vystresovat. Ona na to prijde. Preji rychly prechod ;)

• Citovat
  • Upravit
17472
12.2.18 12:57
@Russet píše:
Neposlouchej okolí a říkej, že na to máte :mrgreen:
Syn nosil pleny ještě ve 2,5 letech, na záchod se bránil i posadit, nočník uklízel. Ze dne na den začal chodit na záchod. Nabízej nočník, posazuj hned po probuzení a případný úspěch odměň. Neboj, do školy v nich nepůjde!

Tahle věta mě vždycky zvedne ze židle. :lol: Starší syn má jít do školy v září a přesto si na záchod nedojde. Na důvod zatím nikdo nepřišel.
Jinak, @jarmilapi, nech dceru dozrát, mladší syn si začal říkat chvíli před třetím rokem a během pár dní byl komplet bez plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.2.18 13:28
@Tamtama píše:
Tahle věta mě vždycky zvedne ze židle. :lol: Starší syn má jít do školy v září a přesto si na záchod nedojde. Na důvod zatím nikdo nepřišel.
Jinak, @jarmilapi, nech dceru dozrát, mladší syn si začal říkat chvíli před třetím rokem a během pár dní byl komplet bez plen.

Hele, já chci zakladatelku uklidnit :jazyk: U nás se prostě ty plíny hrozně řeší, je to jak závod o „nejšikovnějšího chodiče na nočník“. Sama jsem si toho vyslechla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.2.18 13:37
@Russet píše:
Hele, já chci zakladatelku uklidnit :jazyk: U nás se prostě ty plíny hrozně řeší, je to jak závod o „nejšikovnějšího chodiče na nočník“. Sama jsem si toho vyslechla…

jasně, v pohodě, ulkidňuj dál :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect