Růst zubů - průjem, jaká strava?

12229
8.2.18 12:26

Růst zubů - průjem, jaká strava

Ahoj holky,
dceři rostou zoubky a má už třetí den průjem. Chci se zeptat, jakou stravu bych jí měla dávat a co spíše ne. Má skoro rok, ale nechci jí nechat jen na piškotech nebo banánu. Navíc je taková, že spíše pije mlíko a dostat do ní vodu, čaj nebo cokoliv kromě mléka je kumšt…
Ona by nejrači snědla všechno, ale pak se to taky i odráží.. Koupila jsem jí i laktobacily, které jí teďka dávám.
Děkuju za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
8.2.18 12:37

Jablko, mrkev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
8.2.18 12:47

@Ketris moje dítka taky měly při růstu zubů většinou průjem, ale nikdy jsem je nedržela na dietě, jedly úplně normalně. Dr nic nenamítala, říkla že dieta j vhodná pokud je průjem bacilový, ale jestli je jen doprovodná u zoubků není nutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12229
8.2.18 12:54

@brumi To mi doktorka teda neřekla, spíše to nechtěla řešit a řekla že při zubech je to normální a nashle :think: Právě jsem se bála, aby se to třeba nezhoršilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
8.2.18 12:57

@Ketris zhoršit určo ne, pokud jí chceš ulevit můžeš zkusit podávat banán, mrkev, ovesné vločky, rýži, prostě jídlo které se dává při infečním průjmů aby jsi ho aspoň zmírnila, ale jak zničeho nic přišel, tak může zase odeznít, většinou to trvá jen pár dní :). Může se objevit i horečka a tu pak už třeba tlumit panadolem navíc uleví od bolení při prořezávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
8.2.18 13:15

Mám zkušenpst, že když byl průjem od zubů, tak se dieta absolutně míjela účinkem. Takže jsem se na to vybodla a jedli normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí