Odplenkování tříleté dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
5.6.22 10:00

@Peregrina80 vydržet vydržet vydržet plenu v žádném případě nevracet neustále posazovat vysvětlovat tleskat radovat se když udělá vedle říct že je velká holka a ne miminko že jen miminka mají plinku a curaji na zem a zkoušet znova a znova a znova… do 14 dnů bude chodit tomu věř… já teď učím 18 měsíčního on je ale tedy hodně napřed a napodobuje tříletého bráchu a po týdnu je úspěšnost 90% nehody má ale stylu že bezi na poslední chvíli ale to vychytame přes léto… a jestli nechce nočník zahodit ho a rovnou záchod už ji jsou přes tři je to fakt už velká holka a až půjde příští rok do školky tak tam nočníky nejsou pak se mi začal ve školce tříletý pocuravat protože se bál toho zachudku co tam mají takže začalo učení má novo na záchod malou už zvladame i ve školce ale na velkou vubec ve školce má blok a drží to až domů právě na nočník ten nemůžu uklidit protože chodí mladší takový začarovaný kruh… ale když po školce jdeme rovnou ven tak jsme teď měli poslední dva dny nehodu a pokakal se venku a to jsem Teda koukala jak blázen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.6.22 11:46
@Paliska píše:
@Peregrina80 vydržet vydržet vydržet plenu v žádném případě nevracet neustále posazovat vysvětlovat tleskat radovat se když udělá vedle říct že je velká holka a ne miminko že jen miminka mají plinku a curaji na zem a zkoušet znova a znova a znova… do 14 dnů bude chodit tomu věř… já teď učím 18 měsíčního on je ale tedy hodně napřed a napodobuje tříletého bráchu a po týdnu je úspěšnost 90% nehody má ale stylu že bezi na poslední chvíli ale to vychytame přes léto… a jestli nechce nočník zahodit ho a rovnou záchod už ji jsou přes tři je to fakt už velká holka a až půjde příští rok do školky tak tam nočníky nejsou pak se mi začal ve školce tříletý pocuravat protože se bál toho zachudku co tam mají takže začalo učení má novo na záchod malou už zvladame i ve školce ale na velkou vubec ve školce má blok a drží to až domů právě na nočník ten nemůžu uklidit protože chodí mladší takový začarovaný kruh… ale když po školce jdeme rovnou ven tak jsme teď měli poslední dva dny nehodu a pokakal se venku a to jsem Teda koukala jak blázen 8o

Takže toho 18ti měsíčního pořád vysazujes? Já mám dceru, ma necelych dva a půl roku, a začala na nočník chodit sama teď. Vesměs jsem ji vzala plinu, o nočníku věděla, první den dvě nehody, a od té doby bez nehod chodí sama. Mladší má 17mesicu, a opakuje vysedávání na nočníku, tak si říkám zda má význam posazovat? Nebo počkat? :think:

• Citovat
  • Upravit
605
5.6.22 11:57

@mackA159 hele on si seda na nočník už minimálně tři měsíce s plenou a je prostě opravdu moc šikovný tak jsem si řekla že to zkusím paradoxně nám v tom pomohl průjem protože to bylo přebalování co 30 minut a pěkně se mi oprudil takže jsem potřebovala aby se mu to nezhorsovalo a pro něj to bylo samozřejmě pohodlnější :) No třeba dnes je od rána bez pleny a žádná nehoda chodí na nočník sám vždy společně tleskáme má z toho velkou radost jen mu to tedy co asi 15 minut raději připomenu nechceš na nočník? Neee… ale stejně utíkej na nočníček tak utíká a buď si sedne a nic nevykona ale stejně zatleskame a nebo něco vytlačí takže super… :mrgreen: ale dneska třeba chodí i ten mladší na záchod protože to opět vidí u staršího a chce říkám že je hodně napřed:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
7.6.22 15:39
@Peregrina80 píše:
Dobrý den milé maminky,
dovolím si Vás požádat o radu či zkušenost. Mám tříletou dceru, 3 roky a týden :lol:. Sundat pleny jsem zkoušela cca od jejích dvou let. Vždy nám do toho vlezlo něco hrozného - když už to vypadalo nadějně, plínu si sama sundavala, chodila s námi na wc a pozorovala atd, i chtěla jsem se do toho prostě dát, najednou bum, angína s 40 horečky, vrátila se cca o půl roku zpátky, opravdu to bylo vidět a znát a pak asi ve 2,5 letech, totéž, začali jsme - průjem, který by nezvládl ani dospělý… Nyní včera jsem už toho všeho měla dost - prostě jsem jí plenky sebrala hned ráno po probuzení a dala pak jen na noc. Byl to den hrůzy - ne pro ní, ona byla štastná, lítá tu nahatá, nemá mezi nohama tu cihlu, rozumíte, jenže - všechno, naprosto všechno je prochcaný - pardon. Nedělám nic jiného než vytírám a peru. Ale to by tak nevadilo. Jen prostě ona nemá absolutně zájem o nočník - má různých tvarů, i svůj malý záchod, ona si sedne na něj, sedí a vstane a vyčůrá se na podlahu, všude, stojí a čůrá a směje se. Bohužel do nočníku se ještě NIKDY nevyčůrala, ani kapku. Dnes druhý den, vím, že je brzo, ale opakuje se včerejšek, prostě čůrá tu i onde, slibuju jí vše možné, ona si sedne, vstane a vyčůrá na zem. Koloběh. Netrestám jí, jen vždy jako řeknu, že jsem smutná, že to mohla udělat do nočníčku apod. Co myslíte, vy zkušenější - mám vytrvat? Ono je jí totiž i nějak jedno, že třeba si počůrá kalhotky - chodí tu v mokrém, to chci aspon chvíli aby byla, aby jí to bylo nepříjemné - je jí to fuk. Na tříleté pediatr neříkal nic, jen, že je v pořádku, do školky nejde, mám rodičák na roky, do kolektivu chodíme mezi děti neustále - na hřišti má spoustu kamarádů, ale tam se to čůrání nějak neřeší…Prosím, co myslíte, mám jí pleny vrátit, nebo se obrnit a prostě se uvytírat k smrti :D :D :D s nadějí, že jí to někdy sepne? Když jí chci na nočník posadit, když jí chytnu, jak to teče, tak to bych jí musela zlomit nohy, jak se brání - sama si tam sedne a hraje si tam, vstane a vyčůrá se vedle, tu i onde, neustále všude… je to tedy teprve druhý den, ale ta frustrace ve mě narůstá :? Děkuji za případné rady, PP

Poradila bych se s lékařem. Tohle může značit i nějakou poruchu chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí