Odplenkování venku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
24.7.19 15:00

Já se teď snažím motivovat, jak to jde.. chtěla bych využít toho počasí, teď je to ideální. Byla bych ráda, kdyby si malá pro začátek sedla aspoň na bobek, abychom nelovily ho.na z bot a rozmazaný všude :zed: jinak bez plenek je častěji a nic, nočník je jí pro srandu. Zkusím hrací nočník a odměňovat. Ještě ty tréninkové kalhotky vyzkouším. Jinak zalepovaci plenky už nekoupím a budou jen natahovací, už je umí trochu stáhnout.. Je možné, že čůrání zadržuje? Přijde mi, že hodně čůrá, když jí dám před spaním plenku. Je to docela náročný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.10.19 22:20
@terka85 píše:
Ahojky, omlouvám se za založení nové diskuse. Synovi jsou 2 roky 4 měsíce. Do nedávna měl hysterické záchvaty při zmínce o nočníku. Teď ve středu jsem mu ale vzala plínu a dala mu na doma kalhotky. První dva dny se počůrával, ale dnes už je to třetí den, co si říká na nočník a zatím bez nehody. Teď nevím, jak mám pokračovat. Odplenkování na noc zatím nehrotím, jde mi o odplenkování venku. Je mi jasné, že mu asi taky budu muset sebrat plínu i ven a nejspíše sebou brát i náhradní oblečení. Mám začít už teď nebo ještě třeba týden počkat? A co když třeba pojedeme v autobuse a on se počůrá, to teda nevím… Díky za zkušenosti :-)

Na cesty autobusem bych raději ještě neodplenkovávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze