Odplenkování venku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já se teď snažím motivovat, jak to jde.. chtěla bych využít toho počasí, teď je to ideální. Byla bych ráda, kdyby si malá pro začátek sedla aspoň na bobek, abychom nelovily ho.na z bot a rozmazaný všude
jinak bez plenek je častěji a nic, nočník je jí pro srandu. Zkusím hrací nočník a odměňovat. Ještě ty tréninkové kalhotky vyzkouším. Jinak zalepovaci plenky už nekoupím a budou jen natahovací, už je umí trochu stáhnout.. Je možné, že čůrání zadržuje? Přijde mi, že hodně čůrá, když jí dám před spaním plenku. Je to docela náročný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka85 píše:
Ahojky, omlouvám se za založení nové diskuse. Synovi jsou 2 roky 4 měsíce. Do nedávna měl hysterické záchvaty při zmínce o nočníku. Teď ve středu jsem mu ale vzala plínu a dala mu na doma kalhotky. První dva dny se počůrával, ale dnes už je to třetí den, co si říká na nočník a zatím bez nehody. Teď nevím, jak mám pokračovat. Odplenkování na noc zatím nehrotím, jde mi o odplenkování venku. Je mi jasné, že mu asi taky budu muset sebrat plínu i ven a nejspíše sebou brát i náhradní oblečení. Mám začít už teď nebo ještě třeba týden počkat? A co když třeba pojedeme v autobuse a on se počůrá, to teda nevím… Díky za zkušenosti
Na cesty autobusem bych raději ještě neodplenkovávala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit