Odplenkování venku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
28.5.13 17:30

No tak my kdyz jedeme autem tak je to jen jizda na 20 minut ani ne, a plinu nema, vzdy se vycura nez jdeme ven..Ale ted v sobotu pojedme do Kromerize, a malymu plinu dam, jen preci je to dlouha trasa a bude jeho prvni…Jinak bez plen jsme uplne krom dopoledniho a nocniho spani..Venku si vzdy rekne, ale bojujeme s bobkama, nechce kadit, zadrzuje to..I u dr jsem s nim byla. Vykadi se mi vzdy tak po 2 az trech dnech.. :zed: Obcas do nocniku, nekdy do trenek, a vcera do vody kdyz se koupal, docela sila to lovit, zadna sranda.. ;) ;) Malej vzdy rika bojim, ale neni ceho, nemuzu mu to vysvetlit uz, nevim jak..Snad brzy pochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.5.13 20:28

@TynaCut Super úspěch s bobanem, vyplatilo se to vydržet, co :D?
@sona20 Podle mně přesně jak píšeš, dítě je zmatený, když jednou dostane a jednou ne. Pokd není opravdu zbití a nevíš, jak dlouho někde budeš, tak se nedá nic dělat. Ale jinak si myslím, že stačí hlídat jeho intervaly čůrání, který asi sama znáš. Vyčůrat těsně před nastoupením do auta, před nákupem a tak. Já teda vzala plínu pro všechny příležitosti najednou, jen jsem ji dala, když jsme jeli k dr a nevěděla jsem, jak dlouho tam budeme. Teď už by to asi taky zvládla, protože už vím, že nemá problém se vyčůrat i do záchoda.
A s tím autem, jedna kamarádka měla parádní fintu, dala na utosedačku takovou tu přebalovací podložku pro případ nehody, jen vyřízla otvor pro pásy :) Hodně zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
29.5.13 08:29

@baramal tak to já bohužel k doktorce brát musím protože Lukášek do záchoda vůbec čůrat nechce bud do nočníku nebo na travičku v tom problém nemá ale jak jde o záchod tak to tam neudělá nic si tam nechce ani sednout… Takže i v obchodáku s tím máme problém protože než vyjdete ven na trávu tak se počůrá… Ale s tou podložkou v autě to je super nápad to taky zkusím =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
30.4.19 20:47

Veřejné wc

Kluk je čerstvě bez plen a za to jsem ráda. Jen se chci zeptat, jak to děláte venku. Doma máme schůdky u WC a je to pohoda. Na hřišti chodíme za plot ke křoví, třeba v IKEA mají taky stupátko. Ale na veřejné WC třeba v obchodním domě je malý a nedocura tam. Takže jsme byli venku u stromu ale vadí mi kamery. Máte nápady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
30.4.19 20:50

Náš když nedočůrá, tak čůrá v sedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
30.4.19 20:59
@Kriss Tina píše:
Náš když nedočůrá, tak čůrá v sedě.

Hmm tak to neumí a navíc na veřejné WC si nesedám tak nechci ani jeho posazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
30.4.19 21:04

@Gortyna jono, my teda veřejné wc nikde neoblezame. To i já jdu v nejvyšší nouzi. Ale myslím třeba na návštěvě u znamých apod, že čůrá v sedě, málokdo má doma stoličku pro děti :D doma když jde sám jde taky většinou v sedě, protože má zas na WC redukci a ve stoje mi pocura všechno kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.4.19 21:14

Já si syna postavila na svoje nohy. Těch 5cm, o které byl vyšší, stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
30.4.19 21:40

@pomme dík vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
30.4.19 21:49

Ja ho postavim na misu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
30.4.19 22:00

Podržela jsem ho nad wc jako když se dává venku vyčurat holčička. Tedy zády k sobě chytit pod koleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.5.19 00:52

@Gortyna V nákupních centrech mají přebalovací koutky tak v nich většinou jsou malé záchody. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
1.5.19 09:12

@luci.no to dělá manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
1.5.19 09:12

@Fazolína dík mrknu