Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co je odpolední hluk? Jako chápu, že to je hluk, který je odpoledne, ale co je jeho původ?
Záleží na míře a druhu hluku. Pokud si soused zřídil vedle zkušebnu metalové kapely nebo katrovou pilu bez povolení, tak určitě. Jen mám obavy, že to nepůjde jinak než soudní cestou.
@Janli píše:
Záleží na míře a druhu hluku. Pokud si soused zřídil vedle zkušebnu metalové kapely nebo katrovou pilu bez povolení, tak určitě. Jen mám obavy, že to nepůjde jinak než soudní cestou.
náhodou o pár domů dál měli kamoši zkušebnu skoro metal a jak se to fajně poslouchalo. Lepší než poslouchat rádio ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den
Lze nějak nahlasit a aby se to řešilo.. Odpolední hluk?
nějaké upřesnění by nebylo? U sousedů? Jak moc velký hluk? Přes den to nikdo ale řešit nebude ![]()
@smajlik345 píše:
náhodou o pár domů dál měli kamoši zkušebnu skoro metal a jak se to fajně poslouchalo. Lepší než poslouchat rádio
No, já nevím. Nikdy jsem nepoznala rozdíl mezi metalovou hudbou a inventůrou v kovošrotu ![]()
Doufám, že se nejedná o hluk od dětí. Protože už začínám být sama na sebe alergická za to, jak pořád malého (20 měsíců) okřikuju, aby nedupal, aby na nás zase nepřišli sousedi. Chudáček si nemůže doma zatancovat ani kolo kolo mlýnský.
(plovoucí podlahy nemáme).
Snad ne od sousedů? To běž do háje. Šikanovat lidi za to, že si dovolují přes den existovat. My teď přestavujeme koupelnu … bude se dělat elektrika, odpad. Řemeslníci nechodí ráno, ale až odpo a za pár hodin odchází, do noci nezůstávají. Udělat se to musí. Naštěstí máme inteligentní sousedy a nikdo v baráku nemá potřebu si stěžovat, zvonit a řešit kraviny. A to tu má půlka lidí hlučné psy/děti/sexuální partnery.
@katyna1984 píše:
Doufám, že se nejedná o hluk od dětí. Protože už začínám být sama na sebe alergická za to, jak pořád malého (20 měsíců) okřikuju, aby nedupal, aby na nás zase nepřišli sousedi. Chudáček si nemůže doma zatancovat ani kolo kolo mlýnský.(plovoucí podlahy nemáme).
Meli jsme ten samý problém…srovnalo se to zhruba ve 2.3roce
dával jsem miralon pod koberce, extra koberce navíc,dítě usměrňovali a stejně si sousedí pod námi stěžovali…prostě to musí ještě rok vydržet, jiná řada bohužel není…
@katyna1984 píše:
Doufám, že se nejedná o hluk od dětí. Protože už začínám být sama na sebe alergická za to, jak pořád malého (20 měsíců) okřikuju, aby nedupal, aby na nás zase nepřišli sousedi. Chudáček si nemůže doma zatancovat ani kolo kolo mlýnský.(plovoucí podlahy nemáme).
Podotýkám, že sousedi jsou to takový, který dělaj bordel i v noci naschvál radiem apod. Ale ostatní si nesmí ani kýchnout.
Navíc rádio se dá vypnout, malé dítě ne.
Já jsem vyrostla v baráku a na život v paneláku jsem si taktéž musela zvyknout a smířit se s tím, že sousedi jsou slyšet…
Koukám, že zakladatelka už se neozvala, takže to nejspíš byla stížnost na dětičky od sousedů a třeba se chytla za nos.
Já vím, že náš nejmladší je trochu poděs. Jenže oproti sourozencům je pohybově hodně šikovný a hlavně je v pohybu neustále.
Taky je nechodím okřikovat, když se do noci hádají a ječí na sebe jak protržení, nebo když v 11 večer začnou zametat venkovní chodbu a mlátit při tom koštětem o zábradlí. Ale asi budu muset začít ![]()
Dobry den
Lze nějak nahlasit a aby se to řešilo.. Odpolední hluk?