Jak mi může pomoct?

Anonymní
8.1.19 21:07

Jak mi může pomoct?

Zdravím, píšu tohle anonymně kvůli ochraně. Mám menší dotaz. Poslední dobou mám docela problémy a deprese a ve škole to jde vcelku vidět. Ještě předtím jsem hodně pomohl jedné holce, která taky měla dost silný deprese, teď už je v pohodě, našla si i kluka, podle toho co říká si myslím, že je to blb, ale nechci aby jí nechal, protože jsem vážně rád, že je šťastná. Říká, že mi to chce oplatit a hodně se mi snaží pomoct, každý den mi píše jak mi je, pořád mě objímá, ptá se mě jak mi je, a jde semnou i ze školy, a ikdyž jde se svým klukem, tak jdeme za ním a povídá si semnou a asi na mě ten kluk žárlí. Ikdyž mi pomáhá vážně hodně, tak pořád říká, že si myslí, že to není dost a chce mi pomoct víc. Vážně si toho vážím a nevím jak jí na to už odpovědět, krom, že toho pro mě dělá hodně. Doufám, že to není zdlouhavé a děkuju vám za pomoc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
544
8.1.19 21:11

Je dobré mít takovou podporu. Toho si opravdu važ. Ale nevím, s čím přesně chceš poradit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 21:21

@Jeanny21 Jak jsem říkal, vážně si toho vážím, otázka je, co jí mám říct. Pořád se mě ptá, jak mi může pomoct víc, protože si myslí, že je to málo. Ale to co pro mě dělá je pro mě úžasný, ale i tak mi chce víc pomoct, otázka je co jí mám říct na to, když se mě zeptá:„jak mi může pomoct“. Vždy řeknu, že toho pro mě už teď dělá dost, ale prý ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3224
8.1.19 21:24

tak jí řekni že nic víc už dělat nemuže než už dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
8.1.19 21:27
@Anonymní píše:
@Jeanny21 Jak jsem říkal, vážně si toho vážím, otázka je, co jí mám říct. Pořád se mě ptá, jak mi může pomoct víc, protože si myslí, že je to málo. Ale to co pro mě dělá je pro mě úžasný, ale i tak mi chce víc pomoct, otázka je co jí mám říct na to, když se mě zeptá:„jak mi může pomoct“. Vždy řeknu, že toho pro mě už teď dělá dost, ale prý ne :nevim:

Aha, jo tak, tak to je těžký. Nic mě nenapadá. Mě osobně by po čase bylo asi protivný, kdyby se mě furt ptala na to samé a já jí furt přesvědčovala, takže už bych asi neodpovídala. Ale chápu, že to asi nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová