Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem na začátku těhu asi tak 3tt, a je mi každé odpoledne děsně blbě od žaludku, je mi na zvracení ale zvracet nebudu, a trvá to až do večera, asi to je normální že? při prvním těhu jsme nic neměla, jakjste to měli vy? ![]()
Buď ráda jen za tohle. Já první čtyři měsíce prozvracela stylem 24/7. Zkus zjistit co můžeš jíst a doporučuji se na ten žaludek aspoň trochu najíst.
Jojo, nejhorší je ten žaludek na vodě, kdy ti je bídně..já to tak měla do 14tt..to bych raději každý den ráno se vyzvracela a celý den byla v okáčku, než celý den se potácela ![]()
no, vydržať..pomáhala mi kola a piškoty ![]()
Jj, normální.
Měla jsem to taky hlavně k večeru a v noci. Pomáhalo mi po trochách jíst ![]()
Tohle mi zacalo cca od 7.tt
a pravidelne jsem zvracela vecer pri zalevani kytek
A tim, ze to bylo v lete, tak mi nakonec vsechny ty kytky pochcipaly
Pomahala mi cola po lzickach a slane tycinky ![]()
Jo a kartacek na zuby mi delal problem jeste na konci 7. mesice
(takze jsem pouzivala elektricky, ten mi taky hodne pomohl
)
Ahoj, sem nováček a chci se zeptat, mám po ms, v neděli mi skončila, ale od neděle mi je od rána blivno, navečer to přestane a ráno znovu. poslední 2měsíce se mi po každém jídle nafoukne břicho a je jako kámen, ale beru antikoncepci a ms mam pravidelně, takže si myslim, že je blbost být těhu..nemáte někdo zkušenost? děkuji ![]()
Nevolnosti způsobuje zvyšující se hCG… takhle brzy po MS je to z důvodu těhotenství nemožné. Tím spíš když bereš HA… ne, to nebude z důvodu těhotenství
![]()
Jestli bereš HA, tak je úplně fuk, že máš menstruaci pravidelnou. To totiž není menstruace, ale jakési pseudokrvácení. Takže těhotná být klidně můžeš, i když máš „MS pravidelnou“. Zkus test. Ale typovala bych to na nějaké jiné potíže