Odpolední procházka potmě?

1760
29.10.08 17:36

Odpolední procházka potmě?

Ahojte maminky,
ráda bych věděla, jak teď řešíte odpolední procházky, když se tak brzo stmívá. Naše malá se po odpoledním spánku většinou budí tak mezi 15 - 15.30 hod, pak přebalujeme, svačíme, občas se k tomu ještě něco přidá a než jsme připraveny vyrazit ven, tak je v nejlepším případě kolem 16 hod, ale i později. No a to už se začíná pomalu stmívat, takže si venku pobudem tak půl hoďky a je tma.
Jak to řešíte vy? Chodíte odpoledne ven i potmě, nebo přes zimu prostě odpolední procházky neprovozujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
29.10.08 17:38

Ahoj tak my provozujeme pouze dopoledni az poledni prochazky.Je hezky svetlo a odpo uz jsme pekne doma.
Nevim zda by se mi chtelo chodit s malou ven odpo kdyz je tak brzy tma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.10.08 17:44

My chodíme i potmě. Té v kočárku je to jedno a ta chodící to má ráda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.10.08 17:44

Ahoj,my zatím stíháme krátkou procházku ještě za světla,vloni jsme často chodili jen kousek po osvětlené cestě,do zverimexu koukat se na rybičky,aspoň jsme měli nějaký cíl,chvilku jsme se šmrncli na vzduchu a zas domu.No jo,zima bude dlouhá :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
29.10.08 17:47

Ahoj etosho,

já s obouma holkama ven potmě chodila, on je ten večer s nimi jinak sakra dlouhý. Krásné to bylo okolo Vánoc - obcházeli jsme domky a prohlížely vánoční výzdobu v oknech, měly z toho tak silné dojmy, že si to obě dodnes pamatují, i když byly batolata. Nemuselo se jít na dlouho, stačilo třeba 1/2 hod, obejít blok, trochu se vyvětrat.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
29.10.08 17:48

My chodíme dopoledne i odpoledne - a odpoledne to je potmě. Nedá se nic dělat, taky vyrážíme tak v půl páté a to se už stmívá, ale dřív se ven nedostaneme. Bydlíme na sídlišti, je tu dost pouličního osvětlení a taky spousta lidí. Asi by se mi nechtělo někam, kde je liduprázdno, z toho bych neměla dobrý pocit.
 Romana

""http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png:http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png

""http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png:http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
29.10.08 17:56

My chodíme dopoledne, odpoledne jen na chvilku, někdy ani to ne. Bydlíme v polích na konci vsi a je tu tma jako v pytli. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
29.10.08 19:03

Taky budeme chodit i za tmy, protože by nás prcek doma rozcupoval, je na procházky zvyklý, dneska vyrazil i za mrholení, ale stačilo půl hodinky, prošel se, vyvětral a přestal doma omrzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.10.08 19:04

Ahoj, nepíšeš, kolik dítku je, ale já se 20ti měsíčním synem chodíme dopo na 2 hodiny a odpo na 2.5 hodiny ven. Odcházíme tak kolem 15-15:30, takže i za tmy. Náš malý miluje za tmy stát na velké křížovatce a pozorovat auta a semafory. A tam moc čistýho vzduchu není, takže procházka jaksi ztrácí smysl. Ale on se musí vyběhat, pak je druhý den protiva.. A doma to s ním taky nevydržím. A chodíme taky na vlaky.. Pískoviště a hřiště totiž nejsou většinou osvětlený. A ani ho to tam samotnýho moc nebaví, oni jsou fakt všichni zalezlý doma. Takže ano, my chodíme :D . resut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
29.10.08 20:40

Procházky po tmě starší syn miloval. Bydlíme ve městě, takže hodně světel, svítící auta, atd. A naprosto nejlepší je to v období Vánoc, jak už tu někdo psal.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
29.10.08 20:54

Ahoj,
i my chodíme odpol. ven, ale ne každý den, záleží na náladě dětí i mé :D
Když jsou děti relativně v klidu a já nikde nic nepotřebuji vyřídit, jsme doma. A když už jdeme ven, jsme za hodinku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
29.10.08 21:11

neumím si představit být sdětma celé odpo doma! možná s už startšíma jo, starší syn už se zabaví, ale s mr|ňousem tak do dvou let to je katastrofa. Já odjakživa chodila ven denně dpo i odpo, tma vůbec nevadí, děti koukají na světýlka a kolem vánoc je to paráda, všude svítí ozdoby, blikají stromečky atd:) nevidím v tom problém. Pokud dítě spí do půl4, tak bych rději se snažila upravit režima dát ho spát dřív, tzn. dojít dopo z venku dřív, dřív obědvat a ukládat ke spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
29.10.08 22:24

Stejně jako holky, i my musíme odpoledne ven. Emi mi teď po obědě dlouho spí a budí se kolem 4. Než se vypravíme je opravdu tma. Nebereme ani kočár, chodíme kolem domu a díváme se na „femafou“ a na „átíčka“ a říkáme si kdy svítí zelená a červená. Emičce fakt stačí bežet po chodníku dolů a pak zase nahoru, za hoďku jsme doma a Emi je spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.10.08 22:55

Jo tak to nám bohužel nezbívá nic jiného než být potmě doma. Když jsme byli ve městě, dalo se trajdat do večera, ale na konci vesnice, kde nic není jen pole a les už se mi ven vážně nechce. A tak trpíme doma. Spíš bych uvítala radu, jak tu zimu neprotelevizovat. Co doma? Jak kluky zabavit a nezbláznit se. Chápejte nemám moc povahu učitelek Mš a tak to věčný kreslení, modelování a tak, mě moc nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
30.10.08 05:50

Se změnou času jsem si hodně rychle připomněla, jak to bylo vloni. Honzíkovi byly 2 roky, budil se cca v 15.30 a dřív než v půl páté jsme se ven nedostali. Chodili jsme se dívat, jak jezdí a svítí auta a později na vánoční výzdoby. Bez odpolední procházky byly večery nekonečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí