Roční dítě s fusakem do golfek?

9
27.10.08 20:12

Roční dítě s fusakem do golfek?

Vejde se vám v pohodě dítko do golfek? My máme chicco multiway, jsou prostorné, to ano, ale jsou příliš krátké pásy a pokud máme fusak, tak zaplé pásy nevedou přes ramínka, ale přes lokty a nejde hýbat ručičkama. Jak u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lia
4468
27.10.08 20:36

Ahoj, já zapíním malého jen kolem pasu.(z každé strany kolem pasu a ještě mezi nožkama, takže 3bodové zapínání..)
Máme Chicco ct0.4 a vejde se v pohodě i s fusakem a u našich dávám dokonce i fusak z berana a je ok, ještě má místo.
Zkus taky zapnout jen kolem pasu, však nemusí být připoutaný celý.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
27.10.08 20:40

Ahoj, já jsem loni do golfek nepoutala vůbec, ten fusak a nánožník držel malou dostatečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.10.08 20:54

Ahoj,

já jsem Sáru taky vloni nepoutala přes ramena, šlo by to, ale nechtěla jsem jí tam nějak šponovat, kolem pasu bohatě stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.08 20:59

díky za odpovědi, já zatím nepoužívám madlo, pokud bych poutala pouze kolem pasu, musím ho použít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.10.08 21:49

Já si to teda bez madla moc nedovedu představit-Vašík by mi asi věčně visel z kočárku ven.Takhle se madla pěkně drží a tříbodové poutání nám stačí-někdy ani to ne.Ale zase navlečené dítko ve fusaku moc prostoru k manévrování nemá :wink: I když :roll: …asi bych ho tam raději měla.Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.10.08 21:54

Mimochodem myslíte,že už je čas na fusak..? Já si pořád říkám,co mu dám až bude pod nulou,tak je pořádně oblečený a má nánožník :? .Už fusak používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.08 22:01

no, my jsme ve fusaku jen v silnějším svetru, takže ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
28.10.08 00:23

My máme Jané Energy a holka se tam pořád vejde i s fusakem a normálně jí jdou pásy přes ramena. Nemám madlo, chtěla jsem golfky co nejlehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
28.10.08 12:30

Madlo na zimu nedávám, ani když dávám nánožník, protože pak nejde pořádně upevnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
28.10.08 18:50

tak já se rovnou zeptám-mám PPP a nepochopila jsem jak tím fusakem ty kšíry protáhnu..je na to nějaká vychytávka? vloni mimi leželo, to jsem nepoutala, ale teď je to skokanka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
28.10.08 20:33

Já mám fusak s prostřihama na kšíry. Musím je rozepnout, protáhnout a zase zapnout a je to. Jednoduché a praktické. Nevím jaký máš fusak, ale prostřihy mají snad dneska všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
28.10.08 20:42

mají prostřih..ale mně se nedaří rozebrat ty kšíry..to mám nějak rozšroubovat šroub, co to drží k tomu plastu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
28.10.08 21:34

ono je těžké odpovědět, každý kočár má jiné kšíry. Já mám plast a jsou na karabiny. Nevím zkus podumat, nebo manža ať se zamyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
28.10.08 21:45
emitom píše:
tak já se rovnou zeptám-mám PPP a nepochopila jsem jak tím fusakem ty kšíry protáhnu..je na to nějaká vychytávka? vloni mimi leželo, to jsem nepoutala, ale teď je to skokanka..

Pochopila jsem to správně? máš peg perego? Jestli jo tak u těch se jenom přímo v té přezce vycvakne část která drží kšíry přes ramínka. Bože teda to je technologickej postup :roll: jestli je to ono kdyžtak vyfotím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí