Odpolední program

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6819
1.2.19 13:26
@dana.dv píše:
Na prochazce plni dcera ukoly-najdi popelnici, ukaz na neco zluteho, skakej k modremu autu, spocitej cervena auta… Plus jsme zacli s jednoduchymi hadankami o zviratech, davame si je nastridacku. Nekdy berem odrazedlo. Az bude starsi, planuju geocashing.

Jo taky děláme různé úkoly. Děláme i třeba pohybové. Doběhnout k nejbližší popelnici, doskákat, dělat čápa… Malej má vždycky z toho radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
1.2.19 13:28

Doma hrajem deskove hry, loutkove divadlo, opici draha, sesity s ukoly od Aksjomatu, vlacky, Duplo, tancujem, zpivame a hrajem na hudebni nastroje, domecek s panenkama, ponici, rada striha a lepi. Nove ji bavi barbiny. Tatinek se me tuhle ptal, jak se s tema barbinama vlastne hraje, tak jsem ho zaskolila :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
1.2.19 13:28
@dana.dv píše:
Na prochazce plni dcera ukoly-najdi popelnici, ukaz na neco zluteho, skakej k modremu autu, spocitej cervena auta… Plus jsme zacli s jednoduchymi hadankami o zviratech, davame si je nastridacku. Nekdy berem odrazedlo. Az bude starsi, planuju geocashing.

Co je to geocashing? Jinak jak hrajete tu hádanku o zvířatech? To mě nenapadlo při procházce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
1.2.19 13:31

@vejilka Je to zviratko, vypada jako pes a sezralo karkulku.
Je to ptak a snasi vejce.
Nejradsi vzdy dava: je to male zviratko, kteremu dorusta ocasek. Jesterka ji nejak fascinuje :)
Tuhle mi v aute dala hadanku: je to zvire a nema nohy. Had to nebyl. Dala jsem se podat-ZIZALA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
1.2.19 13:39
@dana.dv píše:
@vejilka Je to zviratko, vypada jako pes a sezralo karkulku.
Je to ptak a snasi vejce.
Nejradsi vzdy dava: je to male zviratko, kteremu dorusta ocasek. Jesterka ji nejak fascinuje :)
Tuhle mi v aute dala hadanku: je to zvire a nema nohy. Had to nebyl. Dala jsem se podat-ZIZALA :)
:palec: Super, kolik jí je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
1.2.19 13:44

Ty herny bych teď osobně omezila na miminum, už tak jsou všechny děti nachcípané z počasí, ze školky, u nás řadí chřipková epidemie, tak místům kde je hromada dětí pohromadě bych se vyhýbala obloukem, i kdyby to bylo zadarmo. Hodina posezení u kafe, kde se mi děti vylítají na atrakcích mi nestojí za to, abych s nima pak 2 týdny trčela doma s chřipkou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
1.2.19 13:47
@Kriss Tina píše:
Ty herny bych teď osobně omezila na miminum, už tak jsou všechny děti nachcípané z počasí, ze školky, u nás řadí chřipková epidemie, tak místům kde je hromada dětí pohromadě bych se vyhýbala obloukem, i kdyby to bylo zadarmo. Hodina posezení u kafe, kde se mi děti vylítají na atrakcích mi nestojí za to, abych s nima pak 2 týdny trčela doma s chřipkou 8)
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
1.2.19 13:48
@Kriss Tina píše:
Ty herny bych teď osobně omezila na miminum, už tak jsou všechny děti nachcípané z počasí, ze školky, u nás řadí chřipková epidemie, tak místům kde je hromada dětí pohromadě bych se vyhýbala obloukem, i kdyby to bylo zadarmo. Hodina posezení u kafe, kde se mi děti vylítají na atrakcích mi nestojí za to, abych s nima pak 2 týdny trčela doma s chřipkou 8)

Jo to máš naprostou pravdu. Předevčírem jsme zrovna byli a každé čtvrté dítě tam bylo uchrchlané. Tak jsem odcházela s hrůzou, zda něco „přinese“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
1.2.19 13:51

Tak my dneska odpoledne půjdeme „zase jen“ pěšky domů.. Ale je fakt, že je to prostě jistota, kterou má prcek i rád. Stavíme se v obchodě, kde jsou dětské košíky, malá nám bude pak u pokladen brečet… Stát ji tam prostě neba. Doma určitě zkusíme tu modelinu. Moc děkuji za tip! A na zítra odpoledne jsem nakonec naplanovala lyžování ! Hold zaplatím na hodku instruktora, ale nakonec to bude stát stejně jako v té herně a ještě budeme vyvetrani (já se mezitím půjdu asi projít někam poblíž s kočárkem). My totiž víkendy tatínka nemáme doma vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
1.2.19 13:59
@krukynka píše:
Tak my dneska odpoledne půjdeme „zase jen“ pěšky domů.. Ale je fakt, že je to prostě jistota, kterou má prcek i rád. Stavíme se v obchodě, kde jsou dětské košíky, malá nám bude pak u pokladen brečet… Stát ji tam prostě neba. Doma určitě zkusíme tu modelinu. Moc děkuji za tip! A na zítra odpoledne jsem nakonec naplanovala lyžování ! Hold zaplatím na hodku instruktora, ale nakonec to bude stát stejně jako v té herně a ještě budeme vyvetrani (já se mezitím půjdu asi projít někam poblíž s kočárkem). My totiž víkendy tatínka nemáme doma vůbec.

Ještě mě napadlo plavání. Ale je pravda, že já přes zimu chodím velmi zřídka. Bojím se pak,aby ho třeba „neofouklo“ a on mi tedy často marodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
1.2.19 14:07
@Ennny píše:
U nás teď boduje plastelína, udělám domácí co jde ještě použít schovám co ne rovnou vyhodím, mají k to různé vykrajovátka a plastové nožíky, jinak později k večeru se jde na procházku většinou zakotvime u našich, tam něco sezobnou a jdem domů…u nás je sice i přes den -5 ale i tak se je snažím je na hodinu dvě vyvést ven…jinak by mi tady rozebrali barák :lol: jinak věk 5 a 2,5 roku

Napíšete mi „recept“ na tu modelinu, prosím? Našla jsem různé …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
1.2.19 14:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
1.2.19 17:04

Ahoj. Je opravdu škaredě - moc se toho dělat nedá. My si s dcerkou doma malujem a stavíme ze stavebnic. U nás ve městě je ještě Vánoční výzdoba a ta se dětem líbí. A samozřejmě nesmí chybět krmení kačenek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.2.19 17:41

V tomhle věku to byla hrozná pakárna, modlila jsem se, aby už kluci povyrostli a bylo to lepší. Starší venku zdrhal, mladší řval. Nějaké krmení kačenek by staršího nezaujalo, leda bych mu dovolila vletět s kačenama až do vody. :lol: Modelínu mladší jedl a starší patlal všude. Barvy a razítka máme na zdech dodnes. Většinou jsme obcházeli kamarádky, nebo ony přišly k nám.
Dětská centra nejsou nic pro mě, byla jsem celkem dvakrát a obojí byla hrůza, nesnesu ty dokonalé matky tam. :roll: Ale to asi spíš z důvodu, že jim závidím upravenost a klid a taky ty hodné, čisté a hezky oblečené děti. Moji kluci jsou věčně upatlaní, špinaví, starší počůraný, věčně někde visí nebo někoho bije. Já jsem nervní, zpocená, vlasy mi trčí do všech směrů, na nalíčení se nemám čas. :lol:
Teď jim je 7 a skoro 5 a lepší to rozhodně není. :lol: Naopak je to mnohem horší, už nespí přes den, starší je čím dál agresivnější. Občas mají náladu aspoň na nějakou společenskou hru, ale i u toho je řev a hádky. Pobyt venku v mrazu moc nedávám, maximálně hodinku za barákem bobovat, to jezdím taky, ale jak se tolik nehýbu, je mi hrozná kosa a jsem protivná. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin