Odporúčate IPhone?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Romburg186
26.11.23 12:43

Odporúčate IPhone?

Pekný deň všetkým. Letos mám v pláne si na Vianoce kúpiť IPhone. Stále som však v tejto otázke na pochybách. Doteraz mám skúsenosti len s Android telefónmi, čiže IPhone by bol pre mňa novinka. Bude ťažké si zvyknúť na úplne iný dizajn a softvér? A jak je to s účtom Google? Zakladá sa tam nejaký iný, či ako to je? A je IPhone naozaj taký úžasný, ako sa to o ňom všade vraví? Alebo je to predražená zbytočnosť, ktorú ľudia chvália všakovako len aby nepriznali, že majú taký drahý telefón iba aby sa chlubili pred ostatnými? Všetci okolo mňa mi vravia, nech si kúpim odkusnuté jablko, ale oplatí sa mi to?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tala20
26.11.23 14:35
@Romburg186 píše:
A je IPhone naozaj taký úžasný, ako sa to o ňom všade vraví? Alebo je to predražená zbytočnosť …

Ano, samozřejmě. Je to předražená snobská zbytečnost.
Firma Apple je známá svými nekalými obchodními praktikami: zakazuje záručním opravnám opravovat opravitelné telefony, znemožuje výměnu baterie u jinak funkčních iPhonů…

Tvůj účet Google je celoživotní, nechápu na co se ptáš.
Pokud si pořídíš iPhone, budeš muset založit nový účet Apple ID.

Příspěvek upraven 26.11.23 v 15:04

• Citovat
  • Upravit
21311
26.11.23 14:38

Je to proste mobil. My mame od Applu všechno a tak i telefony, kvůli kompatibilitě.

Účet si uděláš nový, google si tam pak propojis. Ovládání je za mne jednodušší než android, ale to je asi individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20821
26.11.23 16:53
@Tala20 píše:
Ano, samozřejmě. Je to předražená snobská zbytečnost.
Firma Apple je známá svými nekalými obchodními praktikami: zakazuje záručním opravnám opravovat opravitelné telefony, znemožuje výměnu baterie u jinak funkčních iPhonů…

Tvůj účet Google je celoživotní, nechápu na co se ptáš.
Pokud si pořídíš iPhone, budeš muset založit nový účet Apple ID.

Mám plno známých, kteří si pochvalují propojení mobil, tablet, PC na které můžou z androidem a Windows naprosto zapomenout.

To same můžeš říkat o Tesle. Ale pro mraky lidí je to ideální auto, včetně mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romburg186
26.11.23 17:09

@Cenarius Aha, takže si sa nasral, lebo som si dovolila spochybniť tvoj milovaný IPhone? Aké milé…

A ešte si mal potrebu prispieť do mojej podľa teba „nahovno“ diskusie. Ty sa nezdáš XD

• Citovat
  • Upravit
21311
26.11.23 17:16
@Romburg186 píše:
@Cenarius Aha, takže si sa nasral, lebo som si dovolila spochybniť tvoj milovaný IPhone? Aké milé…A ešte si mal potrebu prispieť do mojej podľa teba „nahovno“ diskusie. Ty sa nezdáš XD

Kde se podle tebe naštval? Vždyť ti jen napsal názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.11.23 17:31
@Romburg186 píše:
@Cenarius Aha, takže si sa nasral, lebo som si dovolila spochybniť tvoj milovaný IPhone? Aké milé…A ešte si mal potrebu prispieť do mojej podľa teba „nahovno“ diskusie. Ty sa nezdáš XD

Nebud hystericka 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romburg186
26.11.23 17:44

@Tichošlápek @Lendava V inej dnešnej diskusii sa do mňa hystericky pustil on, akurat bola spojená s touto témou.

• Citovat
  • Upravit
20821
26.11.23 17:52
@Romburg186 píše:

Těsně vedle. iPhone jsem nikdy neměl a ani neplánují.

A dál jsem příspěvek z lítosti, aby jsi měla radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romburg186
26.11.23 17:55

@Cenarius Radosť z čoho? Že som ťa zasiahla na citlivom mieste?

• Citovat
  • Upravit
20821
26.11.23 18:03
@Romburg186 píše:
@Cenarius Radosť z čoho? Že som ťa zasiahla na citlivom mieste?

Já jsem tu x let. Slyšel jsem na svou adresu už absolutně všechno. Nemáš čím překvapit a už vůbec nemáš šanci najít nějaký citlivý místo. Buď v pohodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.23 12:17

Já určitě ano. Mám iPhone přes 10 let a neměnila bych. Pár dní jsem měla půjčený nějaký android a bylo to pro mě peklo. :D Ale každému vyhovuje něco jiného. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
14.12.23 13:09

Ano, apple máme celá rodina. Co oceňuji nejvíce, je zabezpečení a soukromí - jen tak něco si do telefonu nestahnes. Pro mě to byl před x lety trochu šok, neb jsem přecházela z mobilu značky Blackberry, a ty byly co do funkce, ještě lepší, ještě propracovanejsi. Jenže pak Blackberry krachlo. A co mi zbylo - Apple. Ale nejsem zklamaná, momentálně je to to nejlepší na trhu, a to včetně telefonu z druhé ruky. Jsou to proste držáci.

• Citovat
  • Upravit
10
14.12.23 22:35

Za sebe můžu doporučit. Bezpečnost a fungování mezi zařízeními na jedničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
16.12.23 19:05

Já bych už jiný telefon než iPhone nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák