Odpustili jste nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.6.22 15:43
@T.R.7 píše:
Ale ty seš taky zoufalá akorát si to nepřipouštíš :zed: :zed: :zed:

Nemyslím si ;) ale respektuji odlišný pohled na tuto problematiku, je to věc názoru. Já si tedy zoufale určitě nepřipadám :) Mám ve svém životě spokojenost, zdraví, pohodu. Mám krásnou rodinu, děti, zázemí. Dobrou práci, která je zároveň koníčkem, aktivity, přátelé. Luxusní sex a vzrušení :) Cítím se naplněná a spokojená, nic bych neměnila. Vybalancováno je to vše skvěle. Jsem velmi vděčný člověk!!! Tolik mi toho bylo dáno, především děkuji za zdraví blízkých i své.

Že někdo má nalajnovaný život jinak? Že si žije dle svých názorů a priorit? Je to jeho věc, respektuji to! Respektuji i život a zázemí milence, nikdy jsem nebyla “milenka tlačka”, která by jakkoliv na cokoliv naléhala, naznačovala společnou budoucnost, prostě si jej snažila uvázat. Nepotřebuji ho vlastnit, ale nepotřebuji jeho loajalitu k tomu, abychom mohli společně zažívat radostné chvilky.

Krásné léto všem a pohodové prázdniny :mavam:

• Citovat
  • Upravit
109438
30.6.22 17:43
@Anonymní píše:
Přítelkyně mého milence to ví prakticky od začátku, což je dnes již mnoho a mnoho let. Pokaždé když to praskne, tak udělá tóčo, vydírá dětmi a tím to hasne. Po těch letech je to až komické, on už ji má totálně na háku, ví že neodejde. Na je v patové situaci, tím, že nikdy nic neudělala přišla nadobro o důstojnost. On si dělá co chce a vůbec ji nerespektuje, jelikož ví, že se stejně nikdy nic nestane. Bohužel ji zbyly jen výhružky a kravál, nejsou svoji, bydlí v jeho domě, ani ve čtyřiceti nemá stabilní práci, jen občasné brigády. Takže ji prakticky celou dobu vztahu živí, poskytuje zázemí atd. Co vím, tak se peleší, ale doma cvrká a je pro rodinu. Takže žijí v takovém vakuu, kdy ona dělá slepou a hloupou a on si žije po svém. Koneckonců nějak to funguje. Sice ji jednou za čas bouchnou saze, udělá haló, ale to už je takový folklór :D :D On se nesnaží, nemá proč, na apely, aby to ukončil, řekl, že neukončí, nemá důvod :) Všude mu to klape bezvadně :D Paradoxně vždy když mu to doma prasklo, obletoval mě ještě více a dával mi najevo, že to rozhodně taková “drobnost” neznamená konec mezi námi. Vždy nás výstupy jeho přítelkyně akorát sblížily.

Co jo vede zůstávat ve vztahu s někým koho si vůbec neváží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
30.6.22 18:05
@Anonymní píše:
Přítelkyně mého milence to ví prakticky od začátku, což je dnes již mnoho a mnoho let. Pokaždé když to praskne, tak udělá tóčo, vydírá dětmi a tím to hasne. Po těch letech je to až komické, on už ji má totálně na háku, ví že neodejde. Na je v patové situaci, tím, že nikdy nic neudělala přišla nadobro o důstojnost. On si dělá co chce a vůbec ji nerespektuje, jelikož ví, že se stejně nikdy nic nestane. Bohužel ji zbyly jen výhružky a kravál, nejsou svoji, bydlí v jeho domě, ani ve čtyřiceti nemá stabilní práci, jen občasné brigády. Takže ji prakticky celou dobu vztahu živí, poskytuje zázemí atd. Co vím, tak se peleší, ale doma cvrká a je pro rodinu. Takže žijí v takovém vakuu, kdy ona dělá slepou a hloupou a on si žije po svém. Koneckonců nějak to funguje. Sice ji jednou za čas bouchnou saze, udělá haló, ale to už je takový folklór :D :D On se nesnaží, nemá proč, na apely, aby to ukončil, řekl, že neukončí, nemá důvod :) Všude mu to klape bezvadně :D Paradoxně vždy když mu to doma prasklo, obletoval mě ještě více a dával mi najevo, že to rozhodně taková “drobnost” neznamená konec mezi námi. Vždy nás výstupy jeho přítelkyně akorát sblížily.

Tak takový sr. č by mi neimponoval ani sexuálně i kdyby měl v kalhotách nevím co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.25 21:58

Zdravím po pár letech zakladatelku. Můžu se prosím zeptat jak to u vás dopadlo? Jsem v naprosto stejne situaci jak jste byla vy a absolutně nevím jak s tím naložit. Nemám ani s kým si o tom popovídat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
20.10.25 09:58
@Neluška.beruška píše: Více

Ti, kterých problém přetrvává, tu na nějakou dobu uvíznou.
Ti, kterým se daří dobře se odmlčí.

Takže se zakladatelkou to dopadlo dobře.

Jestli se rozvedla nebo vztah napravili, to netuším. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria