Odpustit, či nikoli?

Anonymní
25.9.19 13:55

Odpustit či nikoli

Dobry den. prosim o rady zkusim to v rychlosti sepsat ale je to na dlouho. S manzelem jsme spolu 11 let a mame 2 male deti 6 a 4 roky. Presne pred rokem za mnou manzel prisel ze me uz nemilije a nikdy milovat nebude samozrejme v tom byla jina zenska kde jsem se pozdeji dozvedela ze s ni planoval rodinu a litoval se ze ji jako rozvedeny chlap s 2 detmy nemuze nic nabidllnout. Nespali spolu neodesel za ni bylo to jen takove koketovani v praci ale podle me chtel ale z nejakeho duvodu jim to nevyslo to uz se nedovim pry si to rozmyslel on ale z toho jak byl z ni hotovej bych rekla ze je to spise obracene. No a ted se to tahne on rika jakou udelal chybu a ze jsem ta nejlepsi co zna a ja mu odpostit chci ale furt se s ni v praci vida potkava a mluvi a kdyz jsem chtela aby zmenil praci tak pry ze ne za ma dobrou praci na kterou cekal moc dlouho coz je pravda. Ale nedokazu to prekoisnout kdyz vim ze tam spolu jedi povidaji si atd. ani ji pry nerekl ze je semnlou spokojeny a stastny ze by mu delala problemy v praci ???? tak mevim co s tim vsim ale ja ho strsne miluju tak mi asi nezbude nic jineho nez to snaset. Diky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
25.9.19 13:59
@Anonymní píše:
Dobry den. prosim o rady zkusim to v rychlosti sepsat ale je to na dlouho. S manzelem jsme spolu 11 let a mame 2 male deti 6 a 4 roky. Presne pred rokem za mnou manzel prisel ze me uz nemilije a nikdy milovat nebude samozrejme v tom byla jina zenska kde jsem se pozdeji dozvedela ze s ni planoval rodinu a litoval se ze ji jako rozvedeny chlap s 2 detmy nemuze nic nabidllnout. Nespali spolu neodesel za ni bylo to jen takove koketovani v praci ale podle me chtel ale z nejakeho duvodu jim to nevyslo to uz se nedovim pry si to rozmyslel on ale z toho jak byl z ni hotovej bych rekla ze je to spise obracene. No a ted se to tahne on rika jakou udelal chybu a ze jsem ta nejlepsi co zna a ja mu odpostit chci ale furt se s ni v praci vida potkava a mluvi a kdyz jsem chtela aby zmenil praci tak pry ze ne za ma dobrou praci na kterou cekal moc dlouho coz je pravda. Ale nedokazu to prekoisnout kdyz vim ze tam spolu jedi povidaji si atd. ani ji pry nerekl ze je semnlou spokojeny a stastny ze by mu delala problemy v praci ???? tak mevim co s tim vsim ale ja ho strsne miluju tak mi asi nezbude nic jineho nez to snaset. Diky za rady

Jestli ke vztahu přistupuješ stejně jako ke psaní, nedivím se, že chlap po pár letech hledá jinde. To si musíš rozhodnout sama. Odpusti nebude jednoduché. Možná vám to vyjde. Zapracovat budete muset oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
25.9.19 14:21

Odpovedela jsi si uplne na konci sama. Strasne milovani a osudova laska vse prekona :lol:
Proc tohle tema, kdyz jsi davno rozhodnuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
25.9.19 14:21

Já bych se asi nikdy nepřenesla přes ten proslov „nemiluju tě a nikdy milovat nebudu“ a popravdě si dost říkám, zda ho dáma neposlala k šipku a proto se manžel spraskany vrátil k tobě. Kdybych měla odpustit, mou podmínkou by byl odchod z té práce. Jinak ne, páč to už bych si připadala jako korunovaný blbec

• Citovat
  • Upravit
15177
25.9.19 14:25

Ty jeho reci'nemiluju tě a nikdy tě milovat nebudu' bych neprekousla. A tvá naivita v tom že s ní nespal je fakt úsměvná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
25.9.19 14:28
@karkarka píše:
Ty jeho reci'nemiluju tě a nikdy tě milovat nebudu' bych neprekousla. A tvá naivita v tom že s ní nespal je fakt úsměvná.

on jí jen platonicky miloval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15177
25.9.19 14:30
@ivašot. píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
25.9.19 14:35
@Anonymní píše:
Dobry den. prosim o rady zkusim to v rychlosti sepsat ale je to na dlouho. S manzelem jsme spolu 11 let a mame 2 male deti 6 a 4 roky. Presne pred rokem za mnou manzel prisel ze me uz nemilije a nikdy milovat nebude samozrejme v tom byla jina zenska kde jsem se pozdeji dozvedela ze s ni planoval rodinu a litoval se ze ji jako rozvedeny chlap s 2 detmy nemuze nic nabidllnout. Nespali spolu neodesel za ni bylo to jen takove koketovani v praci ale podle me chtel ale z nejakeho duvodu jim to nevyslo to uz se nedovim pry si to rozmyslel on ale z toho jak byl z ni hotovej bych rekla ze je to spise obracene. No a ted se to tahne on rika jakou udelal chybu a ze jsem ta nejlepsi co zna a ja mu odpostit chci ale furt se s ni v praci vida potkava a mluvi a kdyz jsem chtela aby zmenil praci tak pry ze ne za ma dobrou praci na kterou cekal moc dlouho coz je pravda. Ale nedokazu to prekoisnout kdyz vim ze tam spolu jedi povidaji si atd. ani ji pry nerekl ze je semnlou spokojeny a stastny ze by mu delala problemy v praci ???? tak mevim co s tim vsim ale ja ho strsne miluju tak mi asi nezbude nic jineho nez to snaset. Diky za rady

A ty to mu fakt věříš, že spolu nic neměli? Že byl rozhodlý od tebe odejít na základě platonického koketování v práci?
Nu… dubrá.
Ale možná do toho projektuju moc sebe, je to na mě moc podobné té naší situaci, kdysi. Děti stejný věk, spolu 17 let, 9 manželé, taky mě přesstal milovat, začal se chovat navíc jak de.bil. No a pak se objevila Buchta. Taky se zapřísahal, že s ní nic neměl, to začlo až teprve po tom, co jsem to s ním ukončila, do té doby vše jen platonické :mrgreen: a vlastně čekali jen na moje požehnání, aby si mohli vrznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
25.9.19 14:35
@ivašot. píše:

tak určitě :mrgreen: :mrgreen: jinak zakladatelko sama sebe si vážíš??? Já teda nejsem pro unáhlené rozvody to vůbec ne, ale chlap mi říct, že mě nemiluje a nikdy nebude a že má v prácí „rozpracovanou“ jinou. A ve finalá, aby za mnou dolejzal, že se vlastně spletl, že miluje jen mě a nikoho jiného a s ní nic ale dovopravdy nikdy nic neměl, jen mě kvůli ní chtěl opustit :cert: :cert: :cert: ty mu to vážně ž..ereš??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
25.9.19 14:37
@ivašot. píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.9.19 14:53

Mohlo to byt fakt i platonicky. My takoveho bambulu meli v praci, normalne mu je.lo a ze odejde od manzelky, pricemz objekt jeho touhy se mu mezitim vdal :roll: vsichni do nej huceli, at neblbne, on to totiz spojil i s osobnostni a pracovni krizi.
To jen na ilustraci, ze i takove zazraky se deji. Jestli ho milujes a chces se usmirit, tak to musis vytesnit ze vzajemne konverzace, i za cenu dochazeni ke cvokari. Moc drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
221
26.9.19 09:11

Manžel se zabouchl po 10ti letech vztahu jinde, dozvěděla jsem se to az když to skončilo… měli sme malé dítě. Věděla sem, ze s ním byt chci. On se mnou taky. Dá se to překonat, nyní čekáme druhé dítě a jsme šťastní. Vztahy a láska jsou komplikované. Pokud není tvůj muž programový nevěrník a vidíš, že si vše srovnal v hlavě a ty s ním být chceš, překonáte to. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.19 16:01

Myslíte, že když někdo řekne, že vás nemiluje, tak vás bude za rok zase milovat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky