Odrážedlo

Rose-k
2.7.10 12:42

Odrážedlo

Ahojky,
tak jsem tu zas pro radu,páč mi vždycky dobře poradíte :-)
Myslím,že malá je věku kdy by to už asi chtělo nějaký odrážedlo atak..Poradíte mi jaké by bylo vhodné nebo s jakým jste byly maximalně spokojené,vy i dítko???
Moc dííky za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
128
2.7.10 12:45

Christy my máme autíčko a motorku, můžu Ti doporučit klasicku motorku cena cca 300Kč, obyč. je nejlepší a děti si na ní nejvíc vyřádí. Dělají je ve dvou provedení malé a větší. Snad každé hračkářství je má. JSou opravdu super. Autíčka baví děti jen chvíli. JInak až se malá na odrážedle naučí, tak kup ve sparkysu za 150Kč návleky na boty, jinak je budeš mít hned zničené. P ap a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 13:00

My máme Puky Wutsch a je super - jenom cena je vyšší (nechali jsme nadělit k narozeninám :lol: ), ale zas to není nějaký plasťák a nedělá to brajgl, když to jede. Taky mi přijde stabilnější - Samík teprve začíná chodit a na tomto jezdí v pohodě, nedávno si půjčil na hřišti obyč. enduro a sletěl z toho v podstatě na místě, protože má vpředu jenom jedno kolo :roll:

Takže já doporučuju Pukyho :mrgreen: Akorát prý je na tom dítko schopné vyvinout slušnou rychlost - kamarádčina kamarádka prý malému skoro nestíhá ani na kole, když to rozjede :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
2.7.10 13:01

My jsme měli jako první odrážedlo Injusa MiniQuad s vodicí tyčí - to dostal malý k 1. narozeninám a byl z toho hrozně nadšený. V té době ještě nechodil sám - a najednou sám „jezdil“, držel se řidítek a krásně všude viděl. Teď má dva roky a vyměnili jsme to s kamarádkou za její traktor (taky Injusa) - je větší. Zatím to používáme pořád jako vozítko s tyčí. Jako odrážedlo má motorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.7.10 13:07

Nejlepší je obyčejná motorka Enduro. Stojí pár korun, je lehká a snad i nezničitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
2.7.10 13:11

Ahoj, máme tu tříkolku s vodicí tyčí (smart trike) pak auto něco takového : http://www.veselyobchudek.cz/…svetle-modre

a klasickýho „psa“ http://www.kocarkynec.com/…dlo-pes.html

zatím vítezí s vodicí tyčí..ale i pes ujde, auto vysloveně nezaujalo. Na klasické enduro je ještě malý - nedosáhne na zem..

At dobře vyberete!

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
2.7.10 13:27

pro tak staré dítko bych volila klasické enduro. děti ho milují a je fakt nezničitelné. mladší cácora (16M) ho miluje a jakmile jdem ven bez motorky je děsný řev. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
3.7.10 01:19

Též doporučuji enduro motorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.7.10 11:56
Ywett píše:
Nejlepší je obyčejná motorka Enduro. Stojí pár korun, je lehká a snad i nezničitelná.

Přesně tak. Někomu se zdá vrtaké, ale není to pravda. Malej ho dostal na Vánoce, začal na něm jezdit asi v 18 měsících a hned perfektně. :-) Za sebe mužeme fakt doporučit. Sjížděl kopečky na jedničku. Koupila jsem i to větší / http://www.babydream.cz/…torka-modra/#4360 ale tam chytá zadníma nožkama. Od 22 měsíců jezdí na First Bike a to je nejlepší. :-) Mu nestíháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.7.10 11:57

A pokud půjdeš ven i s kočárkem, tak já si ho vždy položím na stříšku a jedeme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.7.10 19:48

Holky moc díky,dala jsem na rady a koupily jsme motorku a úspěch velikej :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13183
3.1.14 11:17

Falk Odrážedlo traktor s vlekem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
3.1.14 12:06

Za nas enduro a pak first bike:-) Ty endura jsou bezvadny, levny a takrka neznicitelny :potlesk: first bike pak priprava na kolo. Perfektni na rovnovahu, je lehky, dobre se s nim manipuluje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
3.1.14 12:17

@zlodcera
Ano, mame. Hruza, vubec nepouzivame. spatne se ovlada. Je tezky a skrz ty zadni kola se diteti spatne odrazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
3.1.14 13:25

@Oudrey Myslíš, že je to Enduro vhodné od roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí