Odrážedlo First Bike
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
odrážedlo First Bike
Ahoj holky,
nemáte některá zkušenosti s tímto odrážedlem ? Nášeho 2 letého syna, už nezajímá klasické odrážedlo motorka, tak bychom mu chtěli pořídit něco jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, osobní zkušenost zatím nemám, čeká nahoře v krabici, ale co ho mají kamarádky, tak max spokojenost. Sousedi ho pořídili až ve 2,5 letech malého a říkali, že to bylo skoro pozdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motylek11 píše:
Ahoj holky,
nemáte některá zkušenosti s tímto odrážedlem ? Nášeho 2 letého syna, už nezajímá klasické odrážedlo motorka, tak bychom mu chtěli pořídit něco jiného.
my ho máme, také jsem ho kupovala starší, když jí bylo něco málo přes dva roky a naučila se na tom prakticky okamžitě…máme to s přední brzdou, i to pochopila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky uvažujem u koupi, dceři je 26 měsíců, myslíte, že ho užije déle než jen toto léto a zimu? Píší, že je až do 5 let, ale zase si myslím, že kolem těch 4 let se už učí na kole, nebo ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a myslíte, že když malé bude ted rok, že v létě je ještě brzy na nějaké odrážedlo? To jí bude cca 15 a více měsíců. Nebo takové ty tříkolky na tyči? Je na to ještě brzy? Já vůbec nemám tucha.
- Citovat
- Upravit
já myslím, že vydrží déle…vždyť i Terka se ráda povozí na té dětské motorce - odrážedle, i když už je jí dávno malá a jezdí na ní mladší bráška
já jsem s koupí spokojená…
first bike má hodně malý rejd předního kola, takže nehrozí takové to přetočení či prudké zahnutí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme. Jsem moc spokojená. Malý ho dostal o vánocích, než mu byly 2 roky, trochu jezdil doma a na jaře, ve 2 letech, už po venku drandil o 106. Teď jsme ho už zase vytáhli. Máme to s brzdou - ze začátku ji nepoužívala, ale na podzim už jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Caty píše:
Holky a myslíte, že když malé bude ted rok, že v létě je ještě brzy na nějaké odrážedlo? To jí bude cca 15 a více měsíců. Nebo takové ty tříkolky na tyči? Je na to ještě brzy? Já vůbec nemám tucha.
určitě koupit takovou tu dětskou plastovou motorku - odrážedlo…tříkolku o tyči jsme nikdy neměli, tak nemohu posoudit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme, kupovali jsme vloni v březnu, od té doby jezdí, super, naučil se velmi rychle, navíc je lehké.. vydrží opravdu hodně, .. stále jezdí a paralelně se učí na kole, ale když chci někam dojet, beru firstbike, páč je na něm jistý a jede rychle.. je mu 3a 1/4.
podle mého fakt stojí za to,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Caty, Radimek se na enduru naučil až později, miluje stabilní odrážedlo - autíčko (něco takového http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ). Bývala bych enduro ani nekupovala, rovnou pak ten first bike. Tříkolku máme taky, ale na té se nechává vozit, na ježdění je ještě brzy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mame, kupovali jsme asi kolem druheho roku, umel na nem hned a jezdi do ted ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme jiné,lehounké a max spokojennost.Dcera na něm ráda jezdí.Kamarádka má tento First bike a je docela těžký,ve srovnání s jinejma kolama.Je teda rozhodně kvalitní,ale lehčí děti ho sotva utáhnou.Ale na druhou stranu má všechny bezpečnostní prvky a určitě vydrží o hodně víc,než levnější varianty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme a je perfektní!!! ![]()
Syn ho dostal ke druhým narozkám a už toho na něm nadrandil tolik, že už teď nelituju jediný koruny co stálo (jednou zase platí značka = kvalita) ![]()
My právě přeskočili enduro, měl ho jen chvilku půjčený a moc na něm nechtěl. Pak dostal loni na začátku léta tohle a paráda.
Jen my teda ač jsme vysocí, tak skoro do teď jsme využili ten adaptér na snížení
(stojí pár korun a pro menší děti kolem těch 2 let bych řekla se vyplatí)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leryna píše:
Máme jiné,lehounké a max spokojennost.Dcera na něm ráda jezdí.Kamarádka má tento First bike a je docela těžký,ve srovnání s jinejma kolama.Je teda rozhodně kvalitní,ale lehčí děti ho sotva utáhnou.Ale na druhou stranu má všechny bezpečnostní prvky a určitě vydrží o hodně víc,než levnější varianty.
A můžu se zeptat, jaké odrážedlo máš ty? Já právě vím, že ten First Bike je lehoučkej, má ho sousedka…Nechce se mi kupovat takovou tu napodobeninu, která váží 15 kg:(, ale ani do toho First Biku se mi skoro 2800 Kč dávat nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marty2010 píše:Leryna píše:A můžu se zeptat, jaké odrážedlo máš ty? Já právě vím, že ten First Bike je lehoučkej, má ho sousedka…Nechce se mi kupovat takovou tu napodobeninu, která váží 15 kg:(, ale ani do toho First Biku se mi skoro 2800 Kč dávat nechce…
to by mě taky zajímalo, protože jsme skoro celý jeden den věnovaly s kámoškou výběru odrážedla pro její holčičku, protože na FirstBike finance nemají a chtěla nějaké alespoň podobně „lehké“ s brzdou, a to tedy bylo málokteré, ale třeba jsme špatně hledaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit