Cykloodrážedlo pro dvouleté děti

kklara
8.3.11 15:22

Cykloodrážedlo pro dvouleté děti

Ahoj všem. Po delší době semjdu pro radu. Chci dětem koupit ke druhým narozeninám cykloodrážedla. Mám předvybraná first bike a puky. Chci se zeptat zda u Vás tak malé děti na některém z těchto typů aktivně jezdí. Případně která jsou vhodná a zároveň Vámi odskoušené a pro děti vyhovující. Děkuji za všechny rady. K

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
8.3.11 15:33

To jsem teď zrovna aktivně řešila a včera jsme odhlasovali Pukyho :lol: Tak jsem taky zvědavá na reference :mrgreen: Co tak vidím, hodně lidí bere ten FirstBike, ale mně se ten kov zamlouvá víc, než plast :think: Navíc za ty prachy (jaká je asi výrobní cena toho plastového výlisku? :think: ) :roll: :lol:

Dívala ses na videa? Tam drandí i 22měsíční děti :lol: I jedno s 18měsíčním, co jezdil s nohama ve vzduchu jsem našla 8-o :lol: :lol: :lol: Ale žádné teda osobně neznám a budu doufat, že ty děti nejsou mimořádně nadané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
8.3.11 15:44

Rozarka dostala, kdyz ji byly 2 roky a 2 mesice Specialized http://www.kola-cykloshop.cz/…lo-2736.html
mame ho pujcene, sama bych za to ty prachy nedala a jezdit se na nem naucila behem tydne a jezdi na nem fakt hodne, potom co jsem otehotnela a nechtela uz tahat kocar, tak to byla takova jistota, jak se rychle dostat z bodu A do bodu B :)

• Citovat
  • Upravit
15674
8.3.11 16:00

Ahoj. Pro nás to zatím není tak aktuální, ale vzhledem k tomu, že koloodrážedlo je asi jediná věc, kterou mladší dcera nemá po starší, tak už s předstihem taky uvažuju, jestli First Bike je skutečně nejlepší, jak jsem hodněkrát četla a slyšela, nebo je to zase jen jeden z reklamních tahů. :think: Ta cena se mi zdá dost neúměrná, ale ráda si tu nechám poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.3.11 16:07

budu mimo téma, ale já se rozhoduju, jestli vůbec tohle odrážedlo koupit. Vidím jakou šílenou rychlostí na tom ta děcka valí, jednou tady ujela holka babičce 2 zastávky.
Fakt mám strach. Už na enduru fičí jak Schumi..
:nevim: :nevim:

Nejraději bych nějaké pidikolo, na tom nevyvine takovou rychlost..

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
8.3.11 17:09

já mám zatím vybrané tohle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale dostane ho asi až ke 3.narozeninám, dcerka je prcek (ve 26m 81cm) a co jsem ho zkoušela u známé tak je opravdu až tak pro děti kolem 92cm, zatím jí bylo velké. Takže uvidíme,letos ještě pojezdí na enduru, to dostane příští rok pak Petřík a Adélce koupíme zřejmě tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.3.11 18:02
janac píše:
budu mimo téma, ale já se rozhoduju, jestli vůbec tohle odrážedlo koupit. Vidím jakou šílenou rychlostí na tom ta děcka valí, jednou tady ujela holka babičce 2 zastávky.
Fakt mám strach. Už na enduru fičí jak Schumi.. :nevim: :nevim:

J.

No je fakt, že jak vidím některé ty videa, tak na mě jdou mrákoty, ale říkám si, že jsem asi úzkostlivá matka, protože ti natáčející rodiče jsou zjevně úplně v klidu :lol:

Třeba toto , já jsem málem spadla ze židle hrůzou a otec ještě haha, dívej se, kam jedeš 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.3.11 18:09

Ahoj, my kupovali dvoulete dceri Puky, to nejmensi, protoze byla prcek. Dosahla na zem v pohode a jelikoz uz umela na motorce, koloodrazedlo ji nedelalo problem a umela na nem hned. Vyhovovalo nam maximalne… Nema vysoky ram, takze se na nej dobre naseda, kdyz dcera sesedne, tak se nebojim, ze se o ram bouchne do rozkroku apod. Zaroven se i dobre nosi, na sroubek u sedlovky jsme daly krouzek od klicu a tam to chytim karabinou, druhou smycku na riditka a muzu to hodit na rameno do mhd nebo na kocar..
Ted ji jsou tri a jezdi rychle a uz to neni ono…Puky ma mala kolecka a ve vyssi rychlosti nam pripada, ze uz spatne drzi smer apotrebovala by vetsi prumer kol…Jeste pockame do leta a pak uz bysme treba koupili kolo slapaci a Puky zdedi segra…
Firt Bike vyzkouseny nemame, ale mam pocit, ze ten Puky byl jediny, ze ktereho v tech dvou letech dosahla na zem…

na fotce ji jsou 2 roky a 2 mesice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.3.11 18:20

Ten FirstBike se dá snížit na nějakých tuším 30 cm - prodává se jakýsi adaptér…

Já právě uvažuju už o tom větším Pukym, výškově na to už má, od rozkroku mu chybí 2 cm, ale ty snad brzo dožene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.3.11 18:25

Angua, tak zrovna tohle video mi prijde v pohode..to ti prckove vyberou je tam dost mista a kdyztak to napali na travnik…ja bych spis trnula z pohledu na tu nechranenou hlavu..kdyz na kolo, tak jedine s prilbou.. i u maleho nevinneho padu se deti muzou do hlavy pekne brinknout…
Ta nase je od Uvexu, sedi vyborne i takhle malym detem (2 roky a je stelovaci, takze sedi jeste i ted v tech trech letech a na kuklu). Modra je z roku 2009 a ma stelovaci popruh obaleny textilem. Mladsi dceri jsme letos koupili „tu samou“, ale uz na ni setrili a textil je jen na cele a bojim se, ze se bude soupat a muze ji tlacit na cele…budem to muset poupravit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.3.11 18:31

Tak to doroste hned…z vetsich kol je vetsi vyber..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.3.11 18:33

Endy, no ta hlema tomu přidává asi hodně, že se mi z toho dělá zle :lol: Nebo jsem ještě málo odolná… Ale jak se na tom to děcko kýve… :roll: :lol: :lol: :lol: Souhlas, že na kolo pouze s helmou. Stejně jako na brusle - to vždycky nestíhám, ty malé děti bez helmy, ale hlavně, že mají chrániče na kolena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.3.11 18:38

Anguo, jojo kyve, ale to vyberou diky nataceni riditek a diky tomu ze se opiraj o nohy… jen to jen nezvyk oproti pomerne nemotorne motorce :wink:

Jinak ja ten popruh na noseni pouzivam i na brzdeni z kopce (mame to domu hodne z kopce, tak pribrzduju) a muz mi koupil natahovaci voditko, to je lepsi, ale koupil levne=nefunkcni a navic je to dalsi kram na tahani, tak uvidim, jestli se rozhodnu koupit nove. Je treba dite naucit zastavit na povel uz na motorce. na rozdil od hlucne motorky by te melo na kole slyset.. a u silnice radeji na to voditko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
8.3.11 18:45
janac píše:
Fakt mám strach. Už na enduru fičí jak Schumi.. :nevim: :nevim:

J.

ja prave z hlediska bezpecnosti chci, aby Rozarka radeji jezdila na kole, protoze tu rychlost deti vyvinou tak jako tak, at je to kolo nebo plastova motorka,
ta plastova kolecka na motorce nezvladaji ruzne nerovnosti a v rychlosti muzou dite pekne vyhodit ze sedla, Rozarka si takhle na motorce pekne rozbila oblicej, myslim, ze kdyby tenkrat ten samy kopec jela na kole, tak se ji nic nestane

• Citovat
  • Upravit
50725
8.3.11 19:06
Endy píše:
Anguo, jojo kyve, ale to vyberou diky nataceni riditek a diky tomu ze se opiraj o nohy… jen to jen nezvyk oproti pomerne nemotorne motorce :wink:Jinak ja ten popruh na noseni pouzivam i na brzdeni z kopce (mame to domu hodne z kopce, tak pribrzduju) a muz mi koupil natahovaci voditko, to je lepsi, ale koupil levne=nefunkcni a navic je to dalsi kram na tahani, tak uvidim, jestli se rozhodnu koupit nove. Je treba dite naucit zastavit na povel uz na motorce. na rozdil od hlucne motorky by te melo na kole slyset.. a u silnice radeji na to voditko..

My máme nehlučného Pukyho Wutsch :lol: Jako jo, na povel zastaví… Ale též jsme na kopci a když jsem si ho dala na vodítko, tak nadával - musela jsem to odepnout a trnout :mrgreen: Ale nepustil to… Tak uvidíme, jaký na tom bude. Dneska jsme vyjeli ještě na Wutschovi a trochu ztratil přes zimu jistotu - třeba z kopečka se bál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí