Cykloodrážedlo pro dvouleté děti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Náš malý bude mít 2 roky 18. dubna a když jsem ho měřila asi před měsícem, tak mohl mít tak těch 92 cm (možná 91,5
).
Takže patří spíš k vyšším dětem (aspoň co tak potkáváme)… Možná je jenom poleno a ostatní děti jsou ohebnější a tu nohu tak vysoko dají
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třebas ho podceňuješ,jen co sedne a pojede
,ale třeba taky ne…naše malá má 8.4 dva roky a má teď 92.na motorce jezdí jak šílenec oproti klukovi,ten se za ní šine chudák jak šnek,ale jezdit umí,jen svým tempem,myslím,že si poradí s tím co jim dáme.
- Citovat
- Upravit
Jo, to on možná pojede, ale rozhodně nenasedne (ne na FB) - jsem to dneska viděla… Má problém nasednout i na Wutsche
Ale když už sedí, tak jede jak šlak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, na tom mrňavém vlastně asi ne… ![]()
Ale já mám spadeno na to větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Jo, na tom mrňavém vlastně asi ne…
Ale já mám spadeno na to větší
puky se mi také líbí, ale zarazila mě ta váha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je to vlastně kilo navíc - to není tak hrozné
Náš prcek není žádná křehule, tak myslím, že to zvládne v pohodě. A děti na videích taky nevypadají, že by jim to nějak vadilo…
Furt lepší kolo o kilo těžší, než kolo, na které si sám nenasedne - aspoň pro mě
Puky Wutsch je taky těžší, než ty plastové motorky, snad možná o 2 kg a nevadí to při jízdě ani trošku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jde o to, že když je odrážedlo těžší, tak se z kopce rozjede vyšší rychlostí a hůř se zastavuje. A má puky brzdu? Myslím, že jsem četla, že bubnovou,ale nejsem si jistá. Taky většina hliníkových používaných odrážedel, co jsem viděla, mělo od pádů různě promáčknutý trubky, i trhlinu jsem viděla a to bych se bála na ně dítě posadit, aby to neruplo úplně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, Puky má brzdu.
No a co udělá to plastové při větším pádu? To se rozletí rovnou, ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě, že tužený plast vydrží víc než měkký hliník, ze kterého je většina kovových odrážedel dělaná. FB byl v testech jeden z nejbezpečnějších odrážedel na trhu. Taky jsme to nedávno študovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a na FB se dají na zimu dokoupit 2 lyžičky místo kol, takže má celoroční využití. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vzhledem k tomu, že mi nechce dítě jezdit ani na bobách, pochybuju, že bude jezdit na lyžičkách
![]()
Puky ale v testech, pokud vím, nebyl…
Nebo prosím o odkaz nebo zdroj, ráda bych se mrkla… No snad budem spokojení všichni, já už jsem rozhodnutá napevno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukam, ze je diskuze porad ziva, tak kouknete jeste na tyhle testy odrazedel…necetla jsem vse aleprijdou mi prima.. http://www.nakole.cz/…razedel.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ANquo, kolik mám malý let? Taks e tady vyvinula pěkná diskuze,to jsme ani nečekala. Ten puky mám jako druhého v záloze…ale popravdě pořád nevám,jenže děti mají už za měsíc narozky,tak musím rychle rozhodovat. Malý měří 92,malý 86…těžká volba jak to nejde ozkoušet,budu asi doufat,že to co dostanou,na tom se budou muset naučit a basta