Odrážedlo First Bike

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9909
27.7.11 13:40

Já mám pocit že jsem ho zahlédla v Puntanele na Zličíně.My jsme ho zkoušeli když byl veletrh v Letňanech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.7.11 23:21

FB jsem viděla o víkendu v Letnanech v Puntanele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
15.4.12 23:25

My jsme ho koupili malému na Vánoce. Koncem července mu budou 3 roky a zatím nám leží v komoře. Prostě pořád ho baví klasická,plastová motorka. Přijde mi,že úplně nedosáhne z Firstbiku na zem,jak si na něj sedne,tak se začne vztekat a je to na nic.Navíc nám přijde i těžký. Jak se na něm naučily jezdit vaše děti? Tolik vyhozených peněz a zatím jsme ho na něm vozili jen s naší pomocí :? Tak teď už je hezky,tak ho asi zkusíme opět vytáhnout místo motorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
15.4.12 23:28

Na snížení sedátka e i speciálni adaptér,která se přimontuje ke kolečkám. Náš malý na něm nejdřív jakoby spíš chodil,ale už na to došel a frčí si jedna radost. A dostal to ke druhým narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
15.4.12 23:31

Jo,to chození u nás taky probíhá,ale jak to nejde,tak jednoduše,jako na motorce,tak záchvat vzteku,buchne s ním o zem a konec :lol: Na ten adaptér se podívám,o tom jsem nevěděla,díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
15.4.12 23:32

Náš malý právě motorku neměl,tak možná i proto se nevztekal. Ono to chce prostě jen trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
15.4.12 23:34

A adaptér jsme koupili v Pompo..neměli ho teda nikdev regále,ale když jsem kupovali kolo,tak jsme se zeptali a paní prodavačka to donesla ze zadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.5.12 23:27

zdravím ;) měla bych jen malý dotaz, díváme se po odrážecím kole. Malému je 21měsíců. Od vánoc máme doma odrážecího psa pluta, ven bereme plastovou motorku, ale vůbec ho to nechytá. Myslíte, že bude na odrážecí kolo chtít a v srpnu mu budou dva roky, jestli ho kupovat?Procházím různé diskuze a články a všude se píše jak děti řádí na plastové motorce a pak na odrážecím kole, tak jsem na vážkách. Určitě chci nafukovací kola, brzdu, lehké, blatníky, škoda, že nemají všechny stojany :roll: asi bych neřešila jestli se protáčí řídítka, na šlapacím kole už stejně nebudou jezdit jako na plast. motorce, tak si myslím, že je lepší raděj neprotáčecí, vždyť si jen uvědomte jak jezdíme na kole :D a máte někdo koupené kolo FB z druhé ruky? je pořád dobré? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.6.12 12:41

Ahoj, též máme a super :potlesk: Dceři jsme ho koupili k Vánocům a to jezdila pak trochu doma ahnedka na jaře jsme vyrazili do terénu a super-téměř hnedka se to naučila a moc jí to baví. Jsou jí tři a myslím, že jí do těch 5let vydrží. Ptala jsem se na to doktorky, a její názor byl, že je to pro tyhle prcky mnohonásobně lepší, než když se dřou hnedka na klasickém kole s přídavnými kolečky. Je to i prý lepší na posílení kyčlí a ostatních svalů a zároven je to i bezpečné a prospěšné, takže u nás fakt max. spokojenost :potlesk: S brzdou taky nebyl žádný problém. Taky jsem ráda za to sedátko, že je z nesmakavého materiálu, že děcko z něj jen tak nesklouzne. O rejtu ani nemluvě, je malý, takže se to celé nepřetočí. Nikde žádné ostré hrany nebo vyčnívající šrouby atd. Má to atest a je to prý nejbezpečnější odrážedlo na českém trhu, tak se investice vyplatí. :dance:

• Citovat
  • Upravit
817
17.6.12 18:09

@elvira7 myslím, že first bike i z druhé ruky bude dobrý, zdá se mi prakticky nezničitelný, možná bude trošku poškrábaný..náš ho má rok a půl (od dvou let), měl i tu redukci, krásně na něm jezdí a miluje ho..je lehoučké a přitom má dost velká kolečka, takže zvládá parádně hrboly a nerovnosti, díry v cestě…A ve třech a půl letech jsme mu dali kolo a za jeden den se naučil jezdit, rozjíždět, za jízdy si poposunout šlapku, aby se mohl rozjet..a vůbec nepadá, žádný problém s rovnováhou…a na tom first biku téměř nepadal, ani na začátku…kdežto na takovém plastovém autíčku odrážedle padal docela často, mělo špatně umístěné těžiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.8.12 15:45

Ahoj holky, ráda bych synovi koupila odrážedlo First bike. Už jsem ho viděla u ostatních dětí a celkem mě nadchlo. Akorát malý problém..přijde mi dost drahé :( Všude na netu je cena 2990.Bez brzdy se dá sehnat i levněji, ale já bych raději to s brzdou. Nemáte některá typ, kde by se dalo koupit levněji? Na Aukro se občas dívám, ale zatím nic..jedna paní ho teď prodávala za 1850,bylo prý 2.5 let staré, ale nad tím jsem váhala..nebylo slevněné nai o polovinu ceny. :nevim: děkuju za případné rady. :kytka: Nebo kdyby jste se ho některá už chtěla zbavit, můžeme se domluvit na ceně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.8.12 15:51

Zkus se podívat na www.mimibazar.cz a sledovat to pár dní, zda se tam neukáže. My koupili jiné, taky tam a za polovinu ceny a údajně naprosto neježděné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
4.8.12 15:53

My máme takovéto odrážedlo. zn. Yedoo: http://www.cyklonemec.cz/…12-2011.html … má i tu brzdičku :kytka: Hledala jsem všude možně v recenzích na netu a vyšlo z toho nejlépe (cena/kvalita)… jsme s ním moc spokojeni :kytka: Pokud tedy nechceš přímo first bike značku, tak toto je moc povedené, žádný plast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.8.12 16:07

First bike mame a mas pravdu, jakmile je zachovale a stare treba mene nez rok, pod 2 tisice nejde. Zase si rikam, ze ho pak za tu cenu prodam taky, ceny se za ten rok, co ho mame, nijak nehnuly ;)
A jsme spokojeni, ale my ho kupovali v roce a tri ctvrte male kvuli snizovacimu adapteru, pokud ditko dosahne i z Yedoo nebo podobnych, mas v nizsi cenove relaci taky na vyber ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.8.12 16:38

@klara123
Přesně to máme, tedy trošku jinak pomalované, možná jiný typ, s brzdou a super. Taky se mi přávě líbí, že není z platu a vypadá jako velké kolo. A srovnávala jsem váhu s first bikem, co má kamarádka a přišlo mi, že váží stejně. Užitek to udělá stejný. Nevím, v čem je first bike o tolik lepší, když je o tolik dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí