Odrážedlo First Bike
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
z druhé ruky
Ahoj, já koupila na mimibazaru, a ceny jsou opravdu kolem dvou tisíc. Nás stál dvatisíce s košíkem, zvonkem, brzdou a když jsem doma vydrhla jemné čmouhy, tak je jako nové. Informovala jsem se na firmě first bike a pokud by byla třeba guma na držátkách zničená, není problém údajně doobjednat, nebo třeba ošoupané sedátko, zlomený blatník a apod. Tak nakonec vyhrál first bike. Náš malý je droboučký, včera měl dva roky, dokupovala jsem adaptér a stále moc nedosáhne, aby si byl jistý. Pořád u něj vyhrává plastová motorka, která se mu začala zamlouvat teprve před měsícem. Podívej se na mimibazaru, za jaké ceny se prodávají jiné značky odrážedel a kolik stály původně a jestli je o ojetý jiných značek zájem. Věřím, že kdyby se nám podruhé narodila holka tak hned modrý FB prodávám a kupuju ojetý v holčičí barvě. A věřím, že jej za dva roky prodám s max. ztrátou 500,– takže kluk mi bude jezdit na FB za 500,–, o first bike je prostě zájem i o ojeté.
Přeji hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Osmanka popravdě, taky nevím v čem je first bike lepší, než ostatní kola
ale tohle mi padlo hned do oka a když jsem zjistila, že je to zn. yedoo, po které jsem tolik prahla, tak jsem neváhala
poslouží stejně a je o půlku levnější… takže pro mě celkem jasná volba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom odpovim na casty dotaz - First bike je pro nas lepsi z jedineho duvodu - se snizovacim adapterem (ktery je casto v cene) ma vysku sedatka 29cm a dosahne z nej dite uz kolem roku a pul, vysoke treba 85cm. Ostatni odrazedla (Yedoo…) maji vysku sedatka cca 34-35cm, coz vyzaduje dite vysoke alespon cca 90-95cm, tedy vetsinou starsi dvou let
Presne z tohoto duvodu jsme ve 20 mesicich kupovali Firstbike, bo z jineho proste nedosahla na zem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sháním
Dobrý den, maminky, prodáte mi někdo First bike s nafukovacími koly? Je jedno v jaké barvě.. pište mail s fotkou a cenou prosím.. díky
- Citovat
- Upravit
@Aliik
Osobně si myslím, že i odrážedlo chce svůj čas. Dítě na něj musí kvůli rovnováze dozrát, takže i když na něj může v 1,5roce z hlediska výšky, tak podle mě je v této době stále ideální motorka. Není důležitá jen výška, ale i psychycký vývoj a vývoj pohybový. Nic se nemá uspěchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, neprodate nekdo first bike? Na barve nam nezalezi. Diky predem za abidky:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám dotaz, dá se někde vyzkoušet FB na prodejně? Nechci kupovat zajíce v pytli ![]()
edit.: Jo a nejsme z Prahy:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik Z Vysočiny, nejblíž asi Jihlava. Ale i Hradec občas jezdíme, díky za info.
@berry4 Známá ho 2krát reklamovala a pak koupila Yedoo. Takže mám pochybnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elfans
yedoo jsem velice ráda jako nevhodný dar od dědečka vnučce prodala rychlostí blesku a při nejbližší akci koupila v Lidlu plastové. Mladá na něj sedla a jezdí jak drak, mlátí s ním o zem a bůhvíco a odrážedlo drží jak svatá víra. Schválně jsme ho s jednou maminou měřily s FB a krom odchylek v desingu je totožné. I materiálem.
Nevnucuji., Jen nabízím levnější alternativu toho samého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 A to je teďka v Lídlu? Nikdo to nevidím…chci ho tež, ale nevím kde koupit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verciceek nee, akce byla někdy v červnu tušim… http://akce.najdislevu.cz/…razedlo.html paradoxně jsem u nás v lidlu jedno zatoulané našla ve slevě v Lidlu, za 699
Ale zkus se kouknout po inzertech, je tuším pod x bike, občas je lidi prodávaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit