Odrážedlo First Bike

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
31.7.13 21:02

U nás jsem ho viděla v Pompu. Jinak prcek díky adaptéru na něm jezdí od dvou let a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.7.13 21:10

@elfans nejsou nafukovačky, celá kostra je sklolamiát, jako u FB. Prostě v podstatě nezničitelné kolo. Zkus si najít recenze. Ještě jsem nenašla, aby jej někdo hanil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.13 01:07

Ahoj maminky, máme first bike a náš malý na něm jezdil od 20 měsíců s adapterem.Ted bude mít 4 roky, tak už začal jezdit na kole, ale ty dva roky s ním jezdil skoro denně i v zimě, když nebyl sníh. Můžu opravdu doporučit. Je perfektní. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
3.10.13 20:59

Máte někdo zkušenost s first bikem na sněhu s lyží místo předního kola? Bavilo to vaše děti? jezdí se s ní dobře? Malá na first biku jezdí jako drak zhruba od 22 měsíců. Od dvou let umí bezpečně používat ruční brzdu, teď je jí 2 a čtvrt, takže zimu jsme s First bikem ještě neabsolvovali. Jezdí hodně, máme ještě mimino v kočárku, tak se hodí, že je na kole celkem mobilní. Přemýšlela jsem, že bych na zimu pořídila ještě lyži, ale nerada bych jen vyhodila peníze… Moc děkuji za zkušenosti a rady!

• Citovat
  • Upravit
478
14.9.14 21:40

Ahoj,

babička chce koupit dceři k 2. narozeninám odrážedlo typu First bike. Na netu jsem našla, že First bike je asi nejlepší, víceméně čtu jen kladné recenze.

Ale nové je docela drahé - téměř 3 tis. Chci se tedy zeptat, zda má skutečně cenu investovat do tohoto kola nebo stačí levnější. Případně dejte mi prosím tipy na nějaké alternativy, v čem jsou lepší / horší.

Dívala jsem se i na starší. Rozhodně by mi nevadilo. Ale dívala jsem se na Mimibazar a moc jich tam v nabídce není a všechny maminy píšou, že preferují osobní předání. V našem kraji tam samozřejmě nebylo žádné.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
14.9.14 21:48

@Yarisek
Máme First bike a nelituju investice. Malej jezdí od 2let zcela bez problémů. Máme ten cross kuli terénu a super.
Za mně doporučuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3615
14.9.14 22:43

@Yarisek máme starší z mimibazaru. Pokud chceš z mimibazaru starší za dobrou cenu, chce to tam furt hledět. My jsme po přečtení recenzí chtěli právě firt bike. Ještě jsem měla jeden typ na koloodrážedlo, ale teď si nemůžu vzpomenout ani to nikde najít. Bylo to takové to klasické s nafukovacími koly výpletem, klasickým rámem, jěn mělo malou hmotnost a nízko sedadlo. firt bike jsme vybrali kvůli nízkému sedlu, nízké hmotnosti kvůli přenášení, a rozhodně nebude rezivět, když bude doškrábané. My jsme spokojeni. Malý na něm jezdí od 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3615
14.9.14 22:47

Jo už vím yedoo to bylo to druhé.
ještě musím dodat, že máme firt bike s adaptérem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.9.14 23:08

Měli jsme First Bike a byli jsme spokojení.
Ale myslím, že existují levnější a prokáží stejnou službu. Jen bych hleděla na celkovou hmotnost. Ty hodně levné bývají hodně těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.9.14 12:34

A jak dlouho na tomhle odrážedle dítě jezdí. Nemyslím, dokdy může, ale spíš v jakém období to skutečně využije a kdy začíná vyžadovat další „dopravní prostředek“ :-)

A pak se zeptám, co se pořizuje dítěti po tomto odrážedle? Už kolo? A co takovéty klasické tříkolky (cca pro tříleté), co byly za nás? Ty jsou s tímto vynálezem zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.9.14 12:38

Dire na tom realne jezdi mezi 2-4 lety, a dalsi dopravni prostredek uz je fakt kolo, kdyz je dite zvykle z odrazedla, tak rovnou bez kolecek ;) Dcera dostala kolo ve 3,5 letech, cca do 4,5 let to stridala s firstbikem, vzala si obcas to a obcas to, a od 4,5 let uz ma jen kolo. A od ctyr let ke kolu jeste kolobezku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
15.9.14 13:13

@Yarisek děti využily odrážedlo ca od 2,5 let do necelých 4 let. Pak už jim byl First Bike malý a dali jsme jim rovnou kolo bez pomocných koleček. Naučily se na něm během dvou odpolední. Na First Biku jezdily rády, nezdálo se, že by je to už nebavilo a chtěly něco jiného.
Klasická tříkolka, koloběžka, kolo s pomocnýma kolečka - na tom všem můžou děti jezdit taky. Myslím, že je to jen na výběru rodičů a na tom jestli to děti baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.9.14 12:39

Také máme a velká spokojenost.?alá na něm drandí od dvou let a tedjí bylo už pět a pořád na něm chce jezdit :mrgreen: nechce se ho vzdát. Sedátko už ma nejvýš, ale jezdí se jí pořád dobře ;) Příští rok ale už bude mít nejspíš fakt kolo ;)

• Citovat
  • Upravit
Daisy Veronica
12.2.16 11:10

Maminky, co jste tu kdysi diskutovaly a jste z Prahy, nemáte na prodej First Bike v holčičí barvě? Hledám na bazárcích už snad týden a nikde žádná nabídka ( vše jsou staré inzeráty ). Děkuju za případné nabídky ;)

• Citovat
  • Upravit
16447
12.2.16 11:40

Pridam zkusenost s First bike. Do dnesniho dne spokojenost. Dnes pri sjezdu z obrubniku praskl, po roce a pul pouzivani, snizovaci adapter a kluk se strasne naboural. Kdyby nemel helmu, tak nevim. Takze za me nevyhoda je, ze adapter je cely z plastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí