Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lubrikační gel je kamarád… Teda pro příště. (a tedy pokud partner neměl na kratičko ostříhané nehty a zapilované je do hladka, tak je trošku kretén)
Teď holt noste volnější spodní prádlo a sukně, než se to zahojí a infekce pochopitelně hrozí - potřebujete dezinfikovat a to asi po každé návštěvě toalety. Šla bych do betadine, to nebude pálit.
Příspěvek upraven 16.10.18 v 22:20
jinak pokud krvácíte z něčoho jiného než z odřenin na vulvě - vnější část - pokud máte nějaké poranění i v pochvě - vnitřek- a bude to zítra pokračovat, nebo vás začne něco bolet, případně budete mít teplotu, tak upalujte na gynekologii.
Podobná zranění jsou častá a běžná, není potřeba se stydět, ale pokud se to zkomplikuje, tak to neřešte doma, ale u lékaře.
Dezinfekce patří jen na vnějšek, rozhodně ji nemažte či nenalévejte do pochvy. Tím byste si způsobile při nejlepším kvasinkovou infecki, při nejhorším nějaký ošklivý zánět.
tak holt příště opartněji
Mě se jako lehká desinfekce osvědčilo nakapat na kalhotky pát kapek tea tree oil, docela to zabírá a je to šetrné ![]()
@Naty98 asi ji nemas kalibrovanou na fisting,
ted se jen modli, aby byla natrzena jen venku a nikoli nekde uvnitr
@Pesimistaa píše:
@Pesimistaa píše:
Kalibrovanou
Bože ![]()
Zakladatelko, ono se to zahojí, taky se mi to už stalo. Kdyby tě bolelo břicho, horšilo se to, tak jdi k dr, jinak t přejde samo. Vnějšek desinfikovat, vnitřek nechat být. Pro příště lubrikační gel a víc opatrnosti ![]()
@atominnka píše: Kalibrovanou![]()
![]()
![]()
![]()
Bože
a jak to mam napsat,
vzdyt to byl nasledek jeho rucni prace, jestli jsem to dobre pochopil
![]()
@Pesimistaa jooooo napsal jsi to asi dobře, jen mě ten výraz pobavil
![]()