Odříznutá od světa

67
26.7.22 19:15

Odříznutá od světa

Ahoooj všem! Zkusím to ještě jednou. Už nějakou dobu žiji s partnerem na takové dá se říci „samotě“ u lesa. Když jsem sem přijela, byla jsem nadšená z toho, jak blízko přírodu mám, ten božský klid mne jako holce z Prahy neskutečně lahodil… Jak jsem ale po čase zjistila, když odjede partner do práce, začíná mi to ticho lézt čím dál víc na nervy. Do nejbližšího městečka to mám 30 minut autem, tak většinou přemýšlím, co dělat tady. Den je hodně dlouhý, což pro mne je nestandartní. :-) Nedal by se mnou někdo virtuální kafe a kus řeči k tomu? :-)

Díky! :mavam: :mavam:

Emma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uslava
26.7.22 19:21
@walexa píše:
Ahoooj všem! Zkusím to ještě jednou. Už nějakou dobu žiji s partnerem na takové dá se říci „samotě“ u lesa. Když jsem sem přijela, byla jsem nadšená z toho, jak blízko přírodu mám, ten božský klid mne jako holce z Prahy neskutečně lahodil… Jak jsem ale po čase zjistila, když odjede partner do práce, začíná mi to ticho lézt čím dál víc na nervy. Do nejbližšího městečka to mám 30 minut autem, tak většinou přemýšlím, co dělat tady. Den je hodně dlouhý, což pro mne je nestandartní. :-) Nedal by se mnou někdo virtuální kafe a kus řeči k tomu? :-)

Díky! :mavam: :mavam:

Emma

Jdi do práce taky. Hned budeš mít fofry.

• Citovat
  • Upravit
67
26.7.22 19:24

@Uslava no v mém (těhotenském) stavu to moc vhodné není. :-) Právě proto, že jsem na aktivity byla zvyklá a teď ticho, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.7.22 19:28

Rady odstěhuj se do města. Tak ty přijdou za 1, 2, 3…😎.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.7.22 19:29

@Kelsey Radíš mi to i ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
26.7.22 19:33

A ty mas vylozene rizikovy, mas nejaky problemy? Jsi zavisla na vychazkach? Pokud ne, tak prochazky, cviceni venku na cerstvem vzduchu, napadity vareni, zajet si klidne do mestecka… Pozvat si navstevy… najit si nejblizsi tehotensky cviceni, hledat na netu vybavu. Nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.7.22 19:35
@walexa píše:
@Kelsey Radíš mi to i ty? :)

Já ne. Mi by ta samota, les, louky, všude zeleň velmi vyhovovala. Vyrostla jsem v tom. Má to své kouzlo. Ráda se vracím. My bydlíme v centru vesnice. Vše v krátké docházkové vzdálenosti. To má své pro a proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
26.7.22 19:35

Moje spolužačka se také odstěhovala na polosamotu k lesu. Založila o tom blog. Má slepičky, chodí na lesní plody, věnuje se tanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.7.22 19:38

@Kazimíra Olejovka Ahoj! Díky za nápad! Kamarádce přeju všechno nejlepší v počínání.. Jenomže já tady zatím nic nemám a tak nevím, o čem bych psala. Máš na blog odkaz?

Emma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21027
26.7.22 19:39

Pořiď si medvídka měvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
26.7.22 19:39

Tak to je muj sen.. bydlet na samotě :srdce: :dance:, to ti přeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.7.22 19:43

@Královna Kosmíru Vidíš, já jsem si myslela to samé a mám to tu ráda, jasně, ne že ne, jen je ten den dost dlouhý popravdě. :-) Jsi tedy z města? :mavam:

Emma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24632
26.7.22 19:46

My jsme takto měli chalupu. Na prázdniny ideál. Ale celý rok bych tam být nechtěla, to by mi brzo hráblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.7.22 19:49

@lucad77 No právě, toho se přesně bojím já… Já chápu, že partnerovi to vyhovuje, potřebuje si od lidí (díky práci) odpočinout, ale já tady? Až budu mít dítě, tak to asi bude trošku jiný koloběh. :-) :mavam: :mavam:

Emma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
26.7.22 19:53
@walexa píše:
@Královna Kosmíru Vidíš, já jsem si myslela to samé a mám to tu ráda, jasně, ne že ne, jen je ten den dost dlouhý popravdě. :-) Jsi tedy z města? :mavam:Emma

No ja jsem z maleho lazenskeho města, pulka města e překrásný lesopark a koupili jsme si s manželem chatu u řeky Mže.. v osadě, tak mam k přírodě blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová