Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenost s Philips Avent Manuální odsávačka Natural?
Přidejte zkušenost s Philips Avent Man...http://www.babymarket.cz/…d/isisiq.pdf
bohužel jak sterilizovat obecně v hrnci nevím, měla jsem sterilizátor do mikrovlnky.. ale asi bych to vařila ve vodě, 30 min se mi zdá trochu moc, vařila bych max. 15minut. zákrok 15min/100°C je už docela velký..
Na vegetativní formy stačí 5min při 100 °C. ale musí se to fakt těch 5minut vařit! (10min/70 °C je tabelovaná hodnota)
na spory je stejně potřeba ekvivalent ke 121°C/10 minut.
Já vařím v hrnci s vodou 10 minut a stačí, a dávám tam všechny části, které můžou přijít do styku s mlékem
Všude píšou těch pět minut, ale opravdu vařit jak říká Nataša ![]()
@kaironka jo jo házím to do hrnce až když hodně vaří a dávám hodně velký hrnec a hodně vody bo mám strach abych to nepřipálila:o)
Díky za odpovědi… jsem ráda za info o vyváření, ale mě spíše zajímala přímo odsávačka avent - jestli se může přímo vyvářet v hrnci s vodou - abych ji nepoškodila ![]()
@3HE je to popsané v tom návodu jak tu nataša dávala odkaz, může se sterilizovat vše co přichází do přímého kontaktu s mlékem
@anickadomnik no já teda radsi sterilizuju v páře v mikrovlnce, v takovim pařníku na knedliky do mikrovlnky, nebo si můžes koupit od aventu sterilizátor do mikrovlnky(já teda nevim kolik stoji, já ho dostala k odsávačče zdarma).ale taky jsem prave mela strach abych ty veci nepripálila o dno, kdyz jsem sterilizovala varem v hrnci, hlavne s tim bylo hrozne srani, myslím, ze se ten sterilizátor vyplatí, hlavne je to bez starostí a pohodlné.
Ahoj, jestli by měl někdo zájem, tak já bych mohla el. odsávačku prodat. Používaná 2 měsíce, plus 3 malé lahvičky z toho jedna nová, jedna větší a 3 nové náhr. dudlíky č.1 a 3.Mám k ní i paragon a je v záruce. ![]()
Taky už mě to vyvařování štve, už se dívám po nějakém použitém sterilizátoru na MMB…
@Monny píše:
Zkus otočit v tom dílek s hvězdičkou, má být nahoru…![]()
Do pytle a já z té odsávačky šílela dobrý měsíc, že nefunguje a stála tolik peněz. Tak jsem koupila klasickou pístovou a teď čtu, že za to mohla ta obrácená hvězdička
Pokouší se o mě infarkt ![]()
Prosím, najde se někdo, kdo tady vloží návod k použití el. odsávačky avent? já ho nemůžu na netu nikde najít
, tak třeba budete úspěšnější
díky ![]()