Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenost s Philips Avent Manuální odsávačka Natural?
Přidejte zkušenost s Philips Avent Man...@3HE píše:
Prosím, najde se někdo, kdo tady vloží návod k použití el. odsávačky avent? já ho nemůžu na netu nikde najít, tak třeba budete úspěšnější
díky
@Hannah1979 píše:
tady je http://www.babystyle.cz/…isis_web.pdf
Díky, ale už je to pozdě… třeba to někdy pomůže někomu jinému ![]()
Prosím o radu, sháním odsávačka Avent, se kterou jsem měla super zkušenosti v porodnici. Měla páčku, ale přitom byla elektrická, páčkou se nastavil rytmus a pak už jela sama… Na internetu vidím jen ty manuální s páčkou a pak elektrické bez páčky… Je někde k sehnání? Děkuji ![]()
Ahojky, hledám fígl, jak vyhrát nad odsávačkou Avent. dokážu odstříkat do těch přiložených pohárků 60ml mléka, ale pouze ručně. Vezmu odsávačku a ani kapka. Nevím, co dělám špatně :-/ Za každou radu budu šťastná, sestavená je dobře. cítím, že prso nasaje, ale pak nic.
@Mallorka Možná neděláš špatně vůbec nic, jen tvoje prsa prostě na odsavačku nereagují. V porodnici se mnou ležela paní, která ručním aventem z mlíkem napráskaných prsou vydolovala sotva po dně kelímku, ručně jí to šlo mnohem líp.
U mě (mám taky ruční avent) pomáhalo zkontrolovat, zda je bradavka skutečně přibližně uprostřed otvoru a pak během odsávání trochu posouvat ten trychtýř, aby se prso stimulovalo v různých „polohách“.
Z hodně nalitých prsou se mi odsávalo úplně nejhůř, to chtělo prsa nahřát a na začátku odstříknout malinko ručně, z nějakého mě neznámého důvodu se mlíko z hodně nalitých prsou při nasátí odsavačkou nespouštělo nebo jen hodně blbě.
Chce to cvik. Taky mi to nejdriv neslo. Je dulezite hodne utesnit kloboucek, zjistila jsem, ze chvilemi nasavala falesny vzduch a podtlak pak nebyl dostatecny…proto to neslo.vzdy jsem pak odsavackou odsala vic, nez napr. rucne..
@Markéta2208 píše:
Taky to používám bez té silikonové vložky. Poradily mi to už sestřičky v porodnici, vytvoří se tam líp ten podtlak a jde to hezky, cca po pěti zmáčknutích teče mlíčko
U ![]()