Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Od kdy jste používali odsávačku hlenů? Má někdo zkušenost s odsávačkou manuální (foukací kdy jeden konec strčíte do pusy)? miminko nám strašně plakalo a bojím se jestli jsme mu neublížili. Nosík mělo úplně zanesené![]()
Tím ublížit nelze.. Používala jsem.. Brečí, Bo je to pro něj nepohodlné..
Od narození, ale tu na vysavač. Je rychlejší a účinnější. Skoro nikdy mi u toho děti neplakaly, spíš se to snažily odstrčit. Zkoušela jsem to sama na sobě a ten pocit je nepříjemný, ale nebolí
@Anonymní píše:
Od kdy jste používali odsávačku hlenů? Má někdo zkušenost s odsávačkou manuální (foukací kdy jeden konec strčíte do pusy)? miminko nám strašně plakalo a bojím se jestli jsme mu neublížili. Nosík mělo úplně zanesené![]()
Manžel zkoušel a je to pomalé. To lepší ta na vysavač. Ale doopručuji prokápnout libenarem, mořskou vodou. Nechat chvilku působit a potom teprve vysát a pak zase nakapat. Hodně to vysušuje.
Používám od narozeni, ale tu na vysavac. Je to totiz rychlejsi, kdybych to tahala pusou, tak ho budu mucit mnohem dyl, vysavac foukne a za vteřinu je hotovo. Jinak ale jeci taky, neni to moc příjemné (zkus to na sobe).
@Anonymní píše:
Lepší je na vysavač. Mimino brečet bude. Ale pomůže mu to. Nebolí ho to, jen mu to není příjemné.
@Anonymní píše:
Mám zkušenost. Není nad tu na vysavač.
Od kdy jste používali odsávačku hlenů? Má někdo zkušenost s odsávačkou manuální (foukací kdy jeden konec strčíte do pusy)? miminko nám strašně plakalo a bojím se jestli jsme mu neublížili. Nosík mělo úplně zanesené