Co vše je u císařského řezu?

Anonymní
6.4.20 15:10

Co vse je u cisarskeho rezu?

Dobry den. Co vse se deje behem cisare? Koukala jsem i na par fotek z porodu a vsimla jsem si, ze maminky maji neco na krku. Co to je? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4100
6.4.20 15:15

Záleží, jakou formu zvolíš. První jsem měla akutní v celkové anestezii, druhý plánovaný jen spinální - chtěla jsem být „u toho“, tak jsem si nechala jen umrvit břicho a nohy. Potom jsem byla na JIP, napojená na ten monitor - hlídá srdeční akci a celkově tvůj stav, tam jsem byla 24 hodin, pak 3 dny na normálním pokoji. Do 24 hod musíš s pomocí sestry vstát a dojít si sama na záchod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
6.4.20 15:15

Proč anonymně? Jinak je to operace jako každá jiná, takže tohle snímá srdeční činnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
6.4.20 15:18

U samotného řezu je gynekolog - chirurg, anesteziolog, sestřičky.. Anesteziolog ti dá anestezii - u celkové narkozy, nebo napíchne „záda“ - což ti umrtví to břicho a nohy. Nic jsem necítila, jen malý tlak, když malou vyndaval. Vím jen, že když mi to břicho doktor rozřízl, omdlévala jsem, to jsem cítila černo před očima - sestra jen zavelela, že je ztráta tlaku (proto máš na sobě ty přísavky), dostala jsem oxytocin (nevím proč) a ještě něco a to mě nahodilo zpátky, pak už to bylo v pohodě. Malou mi dali na prsa mezitím, co mě šili - což je obrovská výhoda oproti celkové anestezii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
6.4.20 15:26

Mela jsem prni akutní, pripichli mi epidural a nic moc si nepamatuju, hodně brzy mě pak hnali čůrat a chodit. Druhý byl s přípravou, takže cevka, klystyr, na sale spinalni anestezie vsedě dělaná, pak jsem si zaplatila ještě katetr s analgetikama di jizvy, protože jsem byla hodně nachcipana a představa kašle :roll: ale moc to nepomohlo, jen to vsude prekazelo. Dostala jsem i nejakej efedrin nebo co, bylo mi na sále blbě. Ale všechno se dá přežít, jen smrt ne 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100