Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den.
Potřebovala bych poradit. Koupila jsem si použitou odsávačku od medely Mini electric. Přestávala mi sát a tak jsem ji vyčistila přesně podle návodu jak psali i na stránkách Medely. Když jsem ji pak chtěla zkusit už nesála vůbec. Tak jsem si řekla dobrá je starší tak odešla. Tak jsem si koupila novou mám ji cca 2 měsíce. A stalo se mi to stejné. Přestávala pomalu sát tak jsem ji zase vyčistila úplně stejně jako psali na originálních stránkách u Medely. A mám stejný problém po úplném vyčištění mi taky přestala úplně sát. Nevíte někdo prosím co s tím? Mám doma skoro 3 měsíčního chlapečka a tu odsávačku nutně potřebujeme.
Děkuji
@vikdav po 2 pokusech o vycisteni dle navodu jsem posilala do servisu a menili moturek
Behem 3 dnu vcetne odeslani byla zpatky
Za tu dobu jsem se naucila velice efektivne odsavat rukou.
A nevíte prosím nějakou adresu? Jsem se snažila něco najít na internetu nějaký servis a nic jsem nenašla.
@vikdav kdyz jste nasla navod, musite se propracovat i k nim. Podivam se. Volala jsem tam a dali mi dokonce mobil na pani, se kterou jsem to konzultovala.
@vikdav http://www. medela. cz/c/reklamace
Umazat mezery nebo klinout sem
Příspěvek upraven 13.08.14 v 15:44
Tak jsem tam zkoušela volat a vypadá to, že už tam nikdo neni. Někde jsem četla, že tam jsou snad jen do 15:00
Me to medela delala taky, vzdy po vyvareni nesala. Zjistila jsem, ze kdyz dobre vycistim tu cast pod membranou, membranu vysusim a vse dobre nasadim tak zacne jet. Proste jsem s tim vzdy chvilku laborovala, je to holt citlive a ono to zaclo fungovat ![]()
@Hermina.p Je tak na to se taky podívám děkuji, jestli to třeba by nemohlo být i v tom.
@vikdav: kontrolovala jste, zda není protržená ta bílá membrána? Mě většinou vydrží jedna asi tak měsíc nebo dva.