Odsávačka mléka Bayby

81
17.4.17 14:24

odsávačka mléka

Dobré odpoledne, vím, že témat na otázku jakou vybrat odsávačku mléka je tu spousta, ale vzhledem k tomu, jak rychle se to vyvíjí a kolik nových druhů přibylo, bych se chtěla zeptat aktuálně… Doufám, že to nikomu nebude vadit. Pročítala jsem i starší diskuze a docela mě zarazilo třeba to, že někdo píše, že ne každá odsávačka funguje tak jak má a že záleží i na velikosti prsou… Můžete mi prosím poradit, jakou tedy vybrat? Manuální/ elektrickou? Viděla jsem třeba typ Bayby BBP 1000 nebo bayby BBP1010, ale vzhledem k tomu že jsou novější, nejsou k nim žádné recenze. Nemáte někdo zkušenosti s touto značkou? Děkuji všem za odpovědi.

Příspěvek upraven 18.04.17 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
17.4.17 18:20

Nikdo nemá zkušenosti s touto značkou? Případně poraďte prosím nějakou jinou dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.4.17 14:06

Ahoj. Bohuzel s touto znackou zkusenosti nemam… Zalezi taky jak casto planujes odsavat. Ja si na to obcasne odsavani nemuzu vynachvalit klasickou manualni odsavacku od Aventu. U prvniho ditka jsem odsavala prvni 4 mesice a pouzivala jsem elektrickou avent isis. Ta byla taky dobra. Mohla jsem si menit rychlosti dle sebe. U druheho jsem si poridila elektrickou nuk luna a tedy zadny zazrak. Ma jen dve rychlosti. Takze radsi pouzivam tu rucni. S ni je to hrc prc :D. A co se tyce velikosti prsou.. Mam vetsi bradavky a avent mi „padl“dobre. Ale ta nuk uz moc ne. Musela jsem dlouho nastavovat aby to sedlo :D jeste mi nesedla odsavacka od medely. Ale co jsem slysela, tak se k ni daji dokoupit hubice ruznych velikosti. Snad jsem trochu poradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.4.17 14:42

Moc dekuji. Pro začátek asi vazne zkusim tu manuální od Aventu. Chci to jen na občasné odsavani v případě delší nepřítomnosti a možná taky nějaké zásoby, kdyby náhodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová