Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte holky,
Chci se zapta máme pořád rýmu ale takovou tu zadní..nejde mu nic vysát,ale slyším jak chrčí a hlynvě v noci nemuže moc spát,jaký kapky do nosu dáváte aby se to spustilo????Díky za rady… ![]()
ahojky my máme ted taky děsnou rýmu už od čtvrtka. 2 noci nespala tak sem nasadila kapky olint a krásně se jí rýma spustila.ted už spinká ale chrčí stejně takže sem volala doktorce a řekla at v půl 11 příjdu že má náký fajn kapičky tak až se vrátíme tak písnu co a jak.jinak ten olint je bezva na spuštění.
maminy taky nutne potrebuju radu! rymu mame snad 3ti tyden jsme z toho uz fakt na palici… mala chrci jako blazen. v patek jsme byli na sterech a dostali antibiotika do nosu ale je to porad hrozny! osavacka to proste nevezme protze je to vzadu… mudra povidala ze to mam male strkat do krku a odsat ale na to fakt nemam!!!!prosim o radu
týjo do krku jo.to bych teda taky neudála bych jí snad urvala mandle nebo nevim.už takhle mám strach ztoho nosu kddyž dám větší výkon aby jí to pobralo.no uvidíme s čím příjdu já.tak vyčkeje hned pak písnu.my už taky chrčíme od čtvrtka je to děss.
tak sme doma a nic moc nám neřekla
dala nám jen kapičky s antibiotikem jmenujou se pamycon.a máme je kapat 6 dní a odsávat,kapat atd pořád dokola a kdyby nepomohly tak přijít.ale prý stopro zaberou.tak nevím
no vyborne to je rada nad zlato… ty kapu od patku! jsem asi pako a neumim odsavat a kapat nebo nevim… protoze rymu mame porad jako blazen… nebo rymu proste chropti nooo nic moc neodsaju! jsem ji ted nad postylkou udelala pradelnu a rozvesila pleny a spala 2 hodky… tak trosku dohnala noc:-)
Tak ten pamycon už nám také jednou dětská doktorka předepsala a zabral, teď jsi mi to připomněla, už jsem na to úplně zapoměla. Malý má rýmu už sedmý den a není an ústupu. Na noc dávám také Olynth, skvělé zabírá, ale volala jsem na ušní a prý Olynth se může používat nejdéle sedm dní a pak už bohužel jenom Sterimar apod. Tak nechápu, jak to budem dělat.
Kačíku- my máme s malým ten samý problém! Doktorka říkala, že to není rýma to chrčení ale mléčko! Takže my odsajeme soplíčky z nosu a v tom krku to prostě chvílemi chrčí, ale evidentně mu to nevadí! To jen nám starostlivým rodičům ![]()
kačik doufám že to není nák na mě mířeno.já jen napsala co doktorka.nemyslim si nic špatnýho o tobě .snad si to myslela s nadsázkou
mrzí mě že sem nepřišla z lepší radou ale jinou mě nedala ![]()
kubino
urcite ne promin asi jsem to blbe napsala… jen jsem cekala nejakou spasnou radu vis
promin prosim ![]()
Petka25 píše:
ahojte holky chci se zeptat máme někdo zkušenosti s odsávačkou na rýmu na vysavač???Přijde mi to docela drasticky ale už jsem od hodně holek slyšela že je to v pohodě,a dětičky že se u toho tak nekroutí a nebrečí???Náš malej vyvádí,musíme ho držet s přítelem oba a kolikrát máme co dělat…
Tak se chci zeptat jestli ji někdo má a je s ní spokojený…ahojky
Ahoj Petko, my jí máme a jsme s ní moc spokojení.
Nejdřív (když byl malej ještě malý miminko), tak jsem měla taky strach, že je to moc drastický, tak jsme měli tu obyčejnou „ruční“. Moc to s ní nešlo a bylo to zdlouhavý. Nicméně, ale v půl roce jsme mu koupili tu na vysavač a nemůžu si jí vynachválit. Je to rychlý a fakt nejlepší. Malej sice nejdřív neměl rád zvuk vysavače, ale už mu to nevadí, jen je mu to asi nepříjemný… Ale s tim se dá počítat
Takže:jedině doporučuji… ![]()
Ahoj holky, malej má rýmu a máme tu obyč balonkovou odsávačku z dm a chci se zeptat jak správně se tyhle používaj? zmáčkne se balonek a vytáhne rýma a pak pustí a znova zmáčkne a zase vytáhne? já jen jestli nevadí jak se to mačká že z toho ten vzduch jde do toho nosu? jak jí správně používat?
@verunka84 píše:
Ahoj holky, malej má rýmu a máme tu obyč balonkovou odsávačku z dm a chci se zeptat jak správně se tyhle používaj? zmáčkne se balonek a vytáhne rýma a pak pustí a znova zmáčkne a zase vytáhne? já jen jestli nevadí jak se to mačká že z toho ten vzduch jde do toho nosu? jak jí správně používat?
Tak takhle nám nikdy nefungovala, je to slabý a nic to nevysaje. Jediná dobrá je ta na vysavač! Ta nám odsála i zadní rýmu a zachránila nás před záněty středního ucha.
@lumáťa jo já jen jestli neva jak se to u toho nosu mačká jestli nevadí ten vzduch ten tlak že jde do toho nosu?