Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, pouzivaly jste odsavacku po prvnim diteti i na dalsi dite, nebo jste kupovaly novou?
Mám dvojčata a používám jednu odsávačku, byli u ní dva nástavce, tak je střídám a po použití důkladně vypláchnu a jednou začal proženu lihem.
Pokud bych měla další a odsávačku někde do té doby nezašantročila, tak bych ji použila.
@Lenka512 neznici se to tim vyvarenim, preci to jen neni dudlik nebo flaska na mliko
ale i tak diky za napady ![]()
@Anonymní píše:
@Lenka512 neznici se to tim vyvarenim, preci to jen neni dudlik nebo flaska na mlikoale i tak diky za napady
to mě ani nenapadlo ![]()
Vyvařili jsme odsávačku a celá se zkroutila. Ovšem ta na vysavač zůstala netknutá, ale nakonec používáme jen tu klasickou a tu jsme museli koupit novou.
@Anonymní píše:
Maminky, pouzivaly jste odsavacku po prvnim diteti i na dalsi dite, nebo jste kupovaly novou?
Rozhodně používám i na další dítě a ani mě nenapadlo, se nad tím nějak pozastavovat. Není to na jedno použití, takže fakt nevidím důvod, proč bych to neměla použít na další dítě, když i u toho jednoho jsem to používala opakovaně.
Kupila by som novu..sama na seba by so m tiez nechcela pouzitu odsavacku, tak preco davat mimcu??..