Odsávačka na rýmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
7.9.13 21:30

Maminky, pouzivaly jste odsavacku po prvnim diteti i na dalsi dite, nebo jste kupovaly novou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635
7.9.13 21:37

Mám dvojčata a používám jednu odsávačku, byli u ní dva nástavce, tak je střídám a po použití důkladně vypláchnu a jednou začal proženu lihem.
Pokud bych měla další a odsávačku někde do té doby nezašantročila, tak bych ji použila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.9.13 21:44

Budu používat stejnou - stačí vyvařit a je to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 21:50

@Lenka512 neznici se to tim vyvarenim, preci to jen neni dudlik nebo flaska na mliko :nevim: ale i tak diky za napady :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7569
7.9.13 21:52
@Anonymní píše:
@Lenka512 neznici se to tim vyvarenim, preci to jen neni dudlik nebo flaska na mliko :nevim: ale i tak diky za napady :mavam:

to mě ani nenapadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
7.9.13 22:21

Vyvařili jsme odsávačku a celá se zkroutila. Ovšem ta na vysavač zůstala netknutá, ale nakonec používáme jen tu klasickou a tu jsme museli koupit novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.9.13 23:16
@Anonymní píše:
Maminky, pouzivaly jste odsavacku po prvnim diteti i na dalsi dite, nebo jste kupovaly novou?

Rozhodně používám i na další dítě a ani mě nenapadlo, se nad tím nějak pozastavovat. Není to na jedno použití, takže fakt nevidím důvod, proč bych to neměla použít na další dítě, když i u toho jednoho jsem to používala opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.9.13 07:07

Koupila jsem novou a striktne jsem je rozdelovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
8.9.13 08:05

Kupila by som novu..sama na seba by so m tiez nechcela pouzitu odsavacku, tak preco davat mimcu??..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí