Odsávačka na rýmu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
220
10.1.10 09:06

Odsávačka na rýmu

ahojte holky chci se zeptat máme někdo zkušenosti s odsávačkou na rýmu na vysavač???Přijde mi to docela drasticky ale už jsem od hodně holek slyšela že je to v pohodě,a dětičky že se u toho tak nekroutí a nebrečí???Náš malej vyvádí,musíme ho držet s přítelem oba a kolikrát máme co dělat…
Tak se chci zeptat jestli ji někdo má a je s ní spokojený…ahojky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
10.1.10 09:11

Petko my ji máme- ariana babyvac a jsem sní moc spokojená :wink: Malej teda u toho vůbec neřve. Lehne si odsaju,je to rychlovka a fakt super nedokážu si představit že bych odsávala nos jinak :wink: Takže já jen doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
10.1.10 09:17

Ahoj,
pořídila jsem si ji už u první dcery a super. Taky můžu jen doporučit. Odsáto je za pár vteřin, dcera si ji dokonce k nosu dávala sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.1.10 09:26

Peti taky můžu jen a jen doporučit,syn je rýmař a díky tomu malému zázraku jsme předešli snad milionkrát zánětu průdušek.Trvá to jen maličkou chviličku a je to fakt efektivni.Nechápu,jak bez toho mohli kdysi existovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.1.10 09:27

Ahoj Petko,

my jí taky máme a rozhodně bych nepořizovala jinou, i když to už jen zní drasticky, tak je to opravdu výborná věc… a když si ještě můžeš na vysavači nastavit sílu sání, tak je to opravdu k nezaplacení. Jinak naše malá si jí taky přikládala sama k nosu a kdyby to bylo tak drstický, tak to opravdu dělat nebude. :-)
Můžeš jí používat i normálně bez vysavače, taky to funguje ale na to teda já fakt nemám plíce a myslím, že tím že jsem jí odsávala touto odsávačkou přes vysavač, tak jsem jí ušetřila i spoustu kontrol na nosním, opravdu budeš překvapená kolik toho tím odsaješ.

Je pravda, že když to lidi moc neznají, tak kroutí hlavou, že to musí být něco hrozného, ale opravdu to pomáhá a je to přizpůsobeno pro děti, tak je tam jen menší otvor a když si to zkusíš třeba jen přiložit na prst, tak to v podstatě ani necítíš.
Takže já rozhodně doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.1.10 10:14

Mohu jen doporucit,mala sice u prvni rymy vyvadela ale pak jsem ji naucila delat na vysavac prstickem tytyty a je z toho nadsena a tesi se ze to bude moct udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
10.1.10 10:16

Ahoj, take ji mame a je super, doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.1.10 10:43

Ahoj, je jedno jaká je to značka té odsávačky? Taky pořídím a nezkoušel o někdy někdo na sobě při rýmě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.10 10:54

Máme obyč za 250,– z lékárny, myslím, že to bylo Nosátko či co za název a musím říct, že jsem to nejdřív zkoušela na sobě a i při mega nastavení vysavače, to bylo příjemné.

Syn u toho teda dělá cirkus, ale on řve i když vidí špáradlo do uší, takže pro mě super, za 20 vteřin odsáto a že se toho odsaje, třeba při vodové rýmě se nedávají kapky do nosu, páč to dráždí sliznici k ještě větší produkci hlenu, se doporučuje jen odsávat.

Kámoška si ho šla hned koupit a jak si pochvaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.1.10 11:47

Monique ja to zkousela na sobe pri ryme a super.Mam tam dva nastavce takze jeden ma dcerka a jeden ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.1.10 12:45

Osobně jsme jí naštěstí zatím nepotřebovali.Všechny tři kamarádky co jí mají si jí nemohou vynachválit,a doporučují ji.Značky nevím ale ceny do 300kč,takže asi stačí úplně obyčejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.1.10 12:48

Já mám doma odsávačku doporučenou přímo mou dětsk. lékařkou - kupovala jsem ji v lékárně asi za 350,–Kč.
Je opravdu skvělá a oproti té obyčejné balónkové nebo hadičkové - si ji nemůžu vynachválit.
Ano zkoušela jsem ji i na sobě, žádný velký podtlak to není. Kolikrát jsem se nestačila divit, co jsem z nosíku dcerky všechno odsála. Navíc mám jednu ruku volnou a odsávání je velmi rychlé. Za mě můžu jen doporučit. Název přesně nevím, dcerka teď spí - tak se nemůžu do komody v pokojíku podívat. Ale určitě v každé lékárně poradí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.1.10 14:28

Také doporučuji. Máme ariana babyvac. Tobík (2,5) sice už umí smrkat, ale když má silnou rýmu, tak si nos odsaje sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.1.10 14:44
RenkaH píše:
Ahoj,
pořídila jsem si ji už u první dcery a super. Taky můžu jen doporučit. Odsáto je za pár vteřin, dcera si ji dokonce k nosu dávala sama :lol:

Stejné jako u nás… :lol: .

Starší dcera (4 roky) má rýmu právě teď, umí sice smrkat, ale pokud má kapesník u nosu už 2. den, má to celé podřené a bolí ji to. Smrkat se už „ošívá“, takže odsávačka je právě teď v kurzu i u staršího dítěte. Občas to použiju i na sobě a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.1.10 16:32

Takže mám přijít do lékárny a říct že chci odsávačku na rýmu na vysavač???Budou vědět…abych nevypadala jak nějaký tyran dětí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí