Odsávačka na rýmu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
7.4.13 14:05

My máme vysavačovou, jiná podle mě nemůže odsát tolik…a i ta na vysavač nedá všechno. Malej teda vřeští hrozně, jen ho posadím k sobě do polohy, už ví…nedá se nic dělat, přece mu z toho neudělám zánět středního ucha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.4.13 14:06

Je to tahle. Žádný tlak, všechno je bez problémů. Hlavně vše odsaje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
7.4.13 14:14
@verunka84 píše:
Ahoj holky, malej má rýmu a máme tu obyč balonkovou odsávačku z dm a chci se zeptat jak správně se tyhle používaj? zmáčkne se balonek a vytáhne rýma a pak pustí a znova zmáčkne a zase vytáhne? já jen jestli nevadí jak se to mačká že z toho ten vzduch jde do toho nosu? jak jí správně používat?

Já si myslím, že by si to měla zmáčknout venku, pak dát do nosu, pustit a jak to odsaje, tak zase ven, zmáčknout, do nosu, pustit a tak pořád dokola, ale nejsem si jistá, že tím něco odsaješ, lepší je fakt ta vydavačová, stojí kolem 100,– a seženeš ji v lékárně. Tak ať se daří a rýmy se zbavíte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1808
7.4.13 14:17

@LucajdaS aha a nevadí že jsem to dělala tak? nemohla jsem malému nějak ublížit tím že jsem to zmáčkla v tom nose?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
7.4.13 14:30

@verunka84 to asi nevadí, tam jde asi o to, že když to zmáčkneš venku, tak budeš mít větší podtlak na to odsátí, ale fakt nevím, tuhle odsávačku neznám. A ještě mě napadlo, že když to zmáčkneš v nosánku, tak ten vzduch vyjde druhou dírkou nebo pusinkou, takže určitě mu nijak neublížíš. Zkus to, tak jak sem psala a uvidíš, jestli bude nějakej rozdíl :) A daří se něco odsát?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.13 14:51

Já bych nííííkdy nekoupila odsávačku na vysavač. Mám tu manipulační a už u ní malý brečí i mu někdy tekla krev. Jako abych malému ubližovala nějakým debilním vysavačem to teda ne. To musí bolet a být i nepřijemný. Takže za mě nikdy vysavač to néé!!! :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1808
7.4.13 14:52

@LucajdaS Ahoj,no právě že neodsává vůbec nic :roll: u dcery jsme měli tu ústní co se tahá pusou tak to docela šlo, tak asi jí zítra koupím a až bude výplata tak koupím tu na vysavač, a nemá velký tah? mám z ní docela strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.4.13 14:53
@Anonymní píše:
Já bych nííííkdy nekoupila odsávačku na vysavač. Mám tu manipulační a už u ní malý brečí i mu někdy tekla krev. Jako abych malému ubližovala nějakým debilním vysavačem to teda ne. To musí bolet a být i nepřijemný. Takže za mě nikdy vysavač to néé!!! :pocitac: :pocitac:

jakto že mu tekla krev? no já mám z ní taky strach 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.13 14:55

@verunka84
Já mám tu do pusy že mu vysaješ přes šnáry z pusy. Nevím proč mu tekla krev sice malinko ale dá se poškodit ta blánka v nose. I se mu zvedal žaludek ikdyž sem mu to dělala opatrně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.13 14:57
@Anonymní píše:
Já bych nííííkdy nekoupila odsávačku na vysavač. Mám tu manipulační a už u ní malý brečí i mu někdy tekla krev. Jako abych malému ubližovala nějakým debilním vysavačem to teda ne. To musí bolet a být i nepřijemný. Takže za mě nikdy vysavač to néé!!! :pocitac: :pocitac:

Zkoušela jsem i na sobě a NEBOLÍ TO, je vidět, že s tou odsávačkou nemáš žádnou zkušenost

• Citovat
  • Upravit
578
7.4.13 14:57

Ta na vysavač je nejlepší, je udělaná tak, že ten tah redukuje, takže to miminku ublížit nemůže. Pokud mu tekla krev, je to špatným používáním. Zkusili jsme to nejdřív na sobě a pohoda, ani nepříjemný to není a je účinná, lepší než aby mělo miminko zánět dutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.13 14:59

@verunka84 neposlouchej ji.krev nám nikdy netekla a miminka se mi u toho i smáli

• Citovat
  • Upravit
47759
7.4.13 15:01
@Anonymní píše:
@verunka84
Já mám tu do pusy že mu vysaješ přes šnáry z pusy. Nevím proč mu tekla krev sice malinko ale dá se poškodit ta blánka v nose. I se mu zvedal žaludek ikdyž sem mu to dělala opatrně. :nevim:

jenomže tou na vysavac se dostanes max. na kraj, nemáš jak mu poskodit tu blanku v nose, tu co máš ty je pěkně na hov.. tou můžeš v nosanku rýpnout raz dva, já jí měla a brzo letěla..
Taky jsem tu na vysavac nechtěla, bála jsem se, že dítěti ublížím a dneska už bych jinou nechtěla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
7.4.13 15:09
@Anonymní píše:
:zed: zase někdo mele o něčem, co nezkusil :zed: Ta odsávačka si SAMA reguluje tah, zkoušela semk na sobě a i přidávat tah vysavače a nezměnilo se nic a nestrkáš jo do nosu, ale jen na začátek nosánku, ona je i schválně tlustší, že kdyby si ji tam chtěla nacpat, tak by mrně muselo mít chobot a ne nos :roll: A že tekla krev u té ústní? Nedivím se, taky sem ji měla a letěla do koše hned, je děsná.
  • Citovat
  • Upravit
1520
7.4.13 15:14
@Anonymní píše:

Takže radši se dítěti rýt v nose odsávačkou za pár kaček, než koupit šetrnou na vysavač, která nijak poranit nemůže?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí