Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
My máme vysavačovou, jiná podle mě nemůže odsát tolik…a i ta na vysavač nedá všechno. Malej teda vřeští hrozně, jen ho posadím k sobě do polohy, už ví…nedá se nic dělat, přece mu z toho neudělám zánět středního ucha!
Je to tahle. Žádný tlak, všechno je bez problémů. Hlavně vše odsaje!
@verunka84 píše:
Ahoj holky, malej má rýmu a máme tu obyč balonkovou odsávačku z dm a chci se zeptat jak správně se tyhle používaj? zmáčkne se balonek a vytáhne rýma a pak pustí a znova zmáčkne a zase vytáhne? já jen jestli nevadí jak se to mačká že z toho ten vzduch jde do toho nosu? jak jí správně používat?
Já si myslím, že by si to měla zmáčknout venku, pak dát do nosu, pustit a jak to odsaje, tak zase ven, zmáčknout, do nosu, pustit a tak pořád dokola, ale nejsem si jistá, že tím něco odsaješ, lepší je fakt ta vydavačová, stojí kolem 100,– a seženeš ji v lékárně. Tak ať se daří a rýmy se zbavíte ![]()
@LucajdaS aha a nevadí že jsem to dělala tak? nemohla jsem malému nějak ublížit tím že jsem to zmáčkla v tom nose?
@verunka84 to asi nevadí, tam jde asi o to, že když to zmáčkneš venku, tak budeš mít větší podtlak na to odsátí, ale fakt nevím, tuhle odsávačku neznám. A ještě mě napadlo, že když to zmáčkneš v nosánku, tak ten vzduch vyjde druhou dírkou nebo pusinkou, takže určitě mu nijak neublížíš. Zkus to, tak jak sem psala a uvidíš, jestli bude nějakej rozdíl
A daří se něco odsát?
Já bych nííííkdy nekoupila odsávačku na vysavač. Mám tu manipulační a už u ní malý brečí i mu někdy tekla krev. Jako abych malému ubližovala nějakým debilním vysavačem to teda ne. To musí bolet a být i nepřijemný. Takže za mě nikdy vysavač to néé!!!
![]()
@LucajdaS Ahoj,no právě že neodsává vůbec nic
u dcery jsme měli tu ústní co se tahá pusou tak to docela šlo, tak asi jí zítra koupím a až bude výplata tak koupím tu na vysavač, a nemá velký tah? mám z ní docela strach ![]()
@Anonymní píše:
Já bych nííííkdy nekoupila odsávačku na vysavač. Mám tu manipulační a už u ní malý brečí i mu někdy tekla krev. Jako abych malému ubližovala nějakým debilním vysavačem to teda ne. To musí bolet a být i nepřijemný. Takže za mě nikdy vysavač to néé!!!![]()
jakto že mu tekla krev? no já mám z ní taky strach ![]()
@verunka84
Já mám tu do pusy že mu vysaješ přes šnáry z pusy. Nevím proč mu tekla krev sice malinko ale dá se poškodit ta blánka v nose. I se mu zvedal žaludek ikdyž sem mu to dělala opatrně. ![]()
@Anonymní píše:
Já bych nííííkdy nekoupila odsávačku na vysavač. Mám tu manipulační a už u ní malý brečí i mu někdy tekla krev. Jako abych malému ubližovala nějakým debilním vysavačem to teda ne. To musí bolet a být i nepřijemný. Takže za mě nikdy vysavač to néé!!!![]()
Zkoušela jsem i na sobě a NEBOLÍ TO, je vidět, že s tou odsávačkou nemáš žádnou zkušenost
Ta na vysavač je nejlepší, je udělaná tak, že ten tah redukuje, takže to miminku ublížit nemůže. Pokud mu tekla krev, je to špatným používáním. Zkusili jsme to nejdřív na sobě a pohoda, ani nepříjemný to není a je účinná, lepší než aby mělo miminko zánět dutin.
@verunka84 neposlouchej ji.krev nám nikdy netekla a miminka se mi u toho i smáli
@Anonymní píše:
@verunka84
Já mám tu do pusy že mu vysaješ přes šnáry z pusy. Nevím proč mu tekla krev sice malinko ale dá se poškodit ta blánka v nose. I se mu zvedal žaludek ikdyž sem mu to dělala opatrně.
jenomže tou na vysavac se dostanes max. na kraj, nemáš jak mu poskodit tu blanku v nose, tu co máš ty je pěkně na hov.. tou můžeš v nosanku rýpnout raz dva, já jí měla a brzo letěla..
Taky jsem tu na vysavac nechtěla, bála jsem se, že dítěti ublížím a dneska už bych jinou nechtěla ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Takže radši se dítěti rýt v nose odsávačkou za pár kaček, než koupit šetrnou na vysavač, která nijak poranit nemůže?! ![]()