Odsávačka od aventu

1477
13.9.10 09:31

odsávačka od aventu

ahoj maminky, jakou mate zkušenost s ručni odsavačkou od aventu? přemyšlim jestli si ji objednat nebo jestli jít do elektronický.. myslím že ta manuální by mohla stačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
13.9.10 09:33
freeonit píše:
ahoj maminky, jakou mate zkušenost s ručni odsavačkou od aventu? přemyšlim jestli si ji objednat nebo jestli jít do elektronický.. myslím že ta manuální by mohla stačit :think:

mela jsem jak manual,tak elektriku.
za mě jedině elektrika, medela mini electric.
Ja jsem ale odsavala hodne,byly porad velke prebytky mlika, Tobik byl nabasteny za pet minut a mliko se porad ne a ne upravit na jeho potreby.
spal celou noc a ja mela uz o pulnoci prsa jak balony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.9.10 09:35

pokud se rozhodneš pro manuální za pusu ti ji odprodám, už ji nebudu potřebovat. Porovnat je neumím, elektrickou jsem v životě v ruce nedržela tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.10 10:11

no elektrická by podle mě mohla být o dost lepší ale ta cena mě odradila protože manuální aventku doma mám, tak mi bude stačit tato, je v pohodě i když elektrická bude asi pohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.9.10 10:12
AngelinaBalerina píše:
no elektrická by podle mě mohla být o dost lepší ale ta cena mě odradila protože manuální aventku doma mám, tak mi bude stačit tato, je v pohodě i když elektrická bude asi pohodlnější

pohodlnejsi urcite,mě po par minutach uz strasne z rucni bolely ruce.
Pět minut a bylo hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.9.10 10:12

Mám manuální (od Aventu) i elektrickou (Medela).
Záleží, jak často a jak moc budeš odstříkávat.
Já malýho nekojím, odstříkávám a krmím z flašky.
Měsíc jsem používala manuální a teď už mám týden elektrickou.
Takže jestli kojíš a chceš jen občas odstříkat přebytky, určitě stačí levnější manuální. Jestli potřebuješ stříkat pravidelně, dlouhodobě větší dávky, raději elektrickou.
Elektrika je samozřejmě pohodlnější, údajně i lépe stimuluje tvorbu mléka (což ty zřejmě nutně nepotřebuješ, jestli kojíš), ale je dražší.
Na té odsávačce od Aventu je super, že jsou k ní i zásobníky na odstříkané mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.9.10 10:35

já měla ruční od aventu a já osobně byla moc spokojená… muselo se stisknout prso.. a odsávat.. a šlo to! malej nechtěl z prsa.. nejdříve pít.. tak jsem odsávala a dokrmovala.. než se naučil.. takže jsem potřebovala.. a byla jsem ráda že ji mám! elektrickou jsem měla v porodnici a taky to nebylo špatný.. ale mě stačila ruční!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
13.9.10 11:21

já ji vlastne ani moc nepotrebuji jen proste kdyz bude chtit nejaka babicka hlidat prcka tak at maji pro nej mlicko, takze vlastne odsavat budu jenom tak jednou do tejdne… prave tedka byl na par hodinek beze me tak jsem si koupila obyc odsavacku v tescu a s tou mi to prave moc dobre neslo, nez jsem odsala 100ml no to byla snad vecnost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.9.10 16:40

Ahoj,já jsem si vloni koupila elektronickou odsávačku od Aventu,makala dobře,ale moc jsem neodsála,měla jsem mlíka spíše méně.Taky jsem chtěla odsát mlíko,abych se mohla zdržet na cvičení,ale nakonec to dopadlo tak,že jsem letěla rychle domů kojit,a odsávačku jsem prodala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
14.9.10 08:13

no práve my máme mesícní mimco a uz bylo na pul dne u moji matky a krasne jsme to vsichni zvladli.. ja sice kazdou pul hodinku volala jestli je vsechno ok, ale mlicko co jsem mu odsala stacilo a jeste zbylo a my si zatim uzili kino a veceri :palec: odsavacku jsem si teda objednala tak snad mlicko vydrzi abych ji zase neprodavala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
14.9.10 09:26

Ahoj, ja mam manualni od aventu a super jsou k tomu ty zasobniky a da se z toho udelat flasticka a pak i mrazit a tak, ale to je u te elektronicke urcite taky. Da se to pak ruzne kombinovat s ostatnima vecma od aventu.
Odsavala jsem ze zacatku obcas, to bylo ok, ale kdyz uz mala nechtela pit z prsa a mela jsem odsavat x krat za den, tak to bylo horsi, v ruce krec a prsa jsem mela bolavy, trvalo to desne dlouho, uz uz jsem chtela koupit tu elektronickou a mliko doslo :-?
Takze ja bych si asi koupila tu elektronickou, je to sice drazsi, ale pokud bys to vyuzila casteji, tak se to podle me vyplati. Ja kdyz u druhyho mimca uvidim, ze jsou zas potize s kojenim, tak do ni urcite pujdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová