Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ja jsem davala do lahve odsate mm a k tomu Um,postupne jsem MM ubirala.
tak tak..nektery deticky jsou vybiravy a smakuje jim treba jen jedna znacka UM..chce to kupovat maly baleni a zkouset…nebo vyzkouset u kamaradek ![]()
Můžeš zkusit to, co píše Kapsarecek, to je dobrý tip. Nebo zkusit UM s příchutí. Ale starší kojené děti mívají s UM problém. Náš syn ho teda neměl, UM jsme mu začínala přidávat kolem roku, aby si pomalu zvykal. Přijal ho bez nejmenšího problému, přestože jsme ho stále kojila. No a stejně dobře přijal i kravské mléko.
No ona mi proste tu lahev z mlickem rukama ostrukuje a vsteka se.
Kapsarecek píše:
Ja do ted MM neodstrikavala,takze to ani neumim ![]()
janibubi píše:Kapsarecek píše:Ja do ted MM neodstrikavala,takze to ani neumim
zkus si od nekoho pujcit odsavacku,je to rychlejsi a pohodlnejsi. i kdyz nektere holky rikaly,ze jim to ani odsavackou nejde
A nechce pit z lahve, nebo ji nechutna UM? To muzou byt dva ruzne problemy, kdyz tak zkusit MM z lahve, nebo UM treba strikackou, ci ruzne kombinovat oboji. ![]()
prave řeším ten samej problem. vyskoušli jsem tři mléka a malá nechce. ani když jsem to sníchala s MM. lahev si neveme a z toho hrničku cucne a už se šklebí nebo dělá že ji na zvracení- samo že to hraje.už bych taky chctela odstavit- mám zdravotní problémy a nevím nevím…
Ahoj holky,
,koupila sem ji UM,ale jen se 1krat napije,sklebi se a nechce mi to.Nemate nejakej figl,jak ji pomalinku naucit pit UM? Nemam ji prikoupit i nejaky kasicky? To by ji mohlo chutnat mozna vic.Dekuji za rady
moje mala ma 7.mesicu,pomalu sem zacala s prikrmy a taky s osobnich duvodu musim pomalu prestat kojit