Nemoc a kojení

350
12.9.10 08:35

Nemoc a kojení

:cry: :cry: holky pomoooooc :hug: !!!!!!!!!!!!Můj prcek (7 týdnenní)je už 3 den nemocný :cry: , bere Fenistil kapičky a Nasivin na rýmu, vše na předpis od dr. !!!!Já jsem nemoci statečně odolávala :pankac: až do dnešní noci, kdy mi v krku vyrostla obrovská knedla a polknout je pro mě zatracená dřina :cry: !!!!!O mě by až tak ani nešlo, já to nějak přežiju, jako už několikrát v živote, že, ale co ten můj maličký :nevim: ???????Plně kojím a chci se vás zeptat: můžu vůbec :think: :think: ????????Nenankazím loupežníčka ještě víc než je?????Asi jsem úplně pitomá matka :zed: , protože poslední dobou mám pocit, že nevím vůbec nic!!!!!!!!!!!!Zachránite mě některá svou radou či zkušeností :roll: , prosím? Budu vděčná za všechno!!!!!!!!Předem vám všem moc děkuji!!!!!Mějte krásnou neděli :kytka: a hlavně zdraví všem :pankac: :mavam: !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
12.9.10 08:42

Kojit normálně můžeš. V mlíce jdou malýmu protilátky z tebe takže je to naopak velmi prospěšný při nemoci kojit.
Jsem na tom teď podobně, malá má rýmu jako trám a já taky a ještě hnusnej suchej kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
12.9.10 08:44

ali:ja bych kojila dal,jen davej pozor na léky,porad se s doktorem,rekni,ze kojíš,on ti dá něco neškodynho..je fakt,kdyz jsem chytla tuberáckej kašel,tak malej měl necelých 5týdnů a v lékarně mi dali jitrocelový bonbony…takze nepočítej s nejakou léčbou léky..snad jen paralen,ale na kojení bolení v krku vliv urcite nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
12.9.10 08:44

Tak tak–kojit můžeš normálně,neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.9.10 08:47

:lol: děkuji, prcek se za chvíli vzbudí a já lítám po bytě jako šílená a nevím co dělat :zed: a jak mu dát napapat!!!Jestli s cicky nebo odstříkané mléko ze včerejška z lahvičky :nevim: !!!Takže teda myslíš, že můžu dát k cicku :palec: , ju? U mě to ale vypadá na angínu!!!Po celém krku mám bílé flíčky a mandle jako ořechy :-? !!!I tak NO PROBLEM :think::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769

ahojky -klidně pokračuj v kojení…ale pořád musíš pít i ty,aby jsi nepřišla o mléko…já to měla taky,když byla Dominika malá…skoro vůbec jsem nepila jakou bolest mě to působilo a málem jsem o něj přišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karamelína

Ahojky,
jsem tu jen na skok… Kojit určitě ano!! Mimču se přes mlíko dostávají protilátky od tebe, který si tvoje tělo vytváří. Tím mu pomáháš úplně nejvíc :palec: Já byla u prvního dítěte taky hned nemocná, ale bylo to ok. Jen si hodně myj ruce a samozřejmě na něj nekašlat a nekýchat :wink:

• Citovat
  • Upravit
1026
12.9.10 08:50

Paradoxně je to vlastně „dobře“, žes onemocněla taky. Miminko dostane ještě protilátky od Tebe, tak by se mělo uzdravit rychleji 8-)

Taky jsem teď nemocná a věřím, že i díky kojení měla malá jen 2denní rýmu a trochu chrapot, zatímco já už víc než týden bojuju s hnisavou angínou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.9.10 09:01

:lol: holky děkuji!!!!!Jste všechny úžasný :hug: !!!!Nemít vás tak tady lítám po paneláku a sháním informace takhle :roll: !!!!No to by ale dopadlo!!!!Soused jeden blb vedle druhého :pocitac: !!!!Ale to už je jiné téma :think: , že? Takže ještě jednou všem moc děkuji za rady :potlesk: !!!Jsem ráda, že vás mám :hug: !!!!!!Díky!!!!!!Loupežníček :andel: se budí a chce mamince ukázat noční lup ukrytý v plínce :dance: , tak jdu na to mrknout :wink: !!!!!!!!Hezkou neděli a ZDRAVIIIIIIIII :kytka: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová