Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
…
holky pomoooooc
!!!!!!!!!!!!Můj prcek (7 týdnenní)je už 3 den nemocný
, bere Fenistil kapičky a Nasivin na rýmu, vše na předpis od dr. !!!!Já jsem nemoci statečně odolávala
až do dnešní noci, kdy mi v krku vyrostla obrovská knedla a polknout je pro mě zatracená dřina
!!!!!O mě by až tak ani nešlo, já to nějak přežiju, jako už několikrát v živote, že, ale co ten můj maličký
???????Plně kojím a chci se vás zeptat: můžu vůbec
????????Nenankazím loupežníčka ještě víc než je?????Asi jsem úplně pitomá matka
, protože poslední dobou mám pocit, že nevím vůbec nic!!!!!!!!!!!!Zachránite mě některá svou radou či zkušeností
, prosím? Budu vděčná za všechno!!!!!!!!Předem vám všem moc děkuji!!!!!Mějte krásnou neděli
a hlavně zdraví všem
!!!!!!
Kojit normálně můžeš. V mlíce jdou malýmu protilátky z tebe takže je to naopak velmi prospěšný při nemoci kojit.
Jsem na tom teď podobně, malá má rýmu jako trám a já taky a ještě hnusnej suchej kašel.
ali:ja bych kojila dal,jen davej pozor na léky,porad se s doktorem,rekni,ze kojíš,on ti dá něco neškodynho..je fakt,kdyz jsem chytla tuberáckej kašel,tak malej měl necelých 5týdnů a v lékarně mi dali jitrocelový bonbony…takze nepočítej s nejakou léčbou léky..snad jen paralen,ale na kojení bolení v krku vliv urcite nemá
…
děkuji, prcek se za chvíli vzbudí a já lítám po bytě jako šílená a nevím co dělat
a jak mu dát napapat!!!Jestli s cicky nebo odstříkané mléko ze včerejška z lahvičky
!!!Takže teda myslíš, že můžu dát k cicku
, ju? U mě to ale vypadá na angínu!!!Po celém krku mám bílé flíčky a mandle jako ořechy
!!!I tak NO PROBLEM
? ![]()
ahojky -klidně pokračuj v kojení…ale pořád musíš pít i ty,aby jsi nepřišla o mléko…já to měla taky,když byla Dominika malá…skoro vůbec jsem nepila jakou bolest mě to působilo a málem jsem o něj přišla..
Ahojky,
jsem tu jen na skok… Kojit určitě ano!! Mimču se přes mlíko dostávají protilátky od tebe, který si tvoje tělo vytváří. Tím mu pomáháš úplně nejvíc
Já byla u prvního dítěte taky hned nemocná, ale bylo to ok. Jen si hodně myj ruce a samozřejmě na něj nekašlat a nekýchat ![]()
Paradoxně je to vlastně „dobře“, žes onemocněla taky. Miminko dostane ještě protilátky od Tebe, tak by se mělo uzdravit rychleji ![]()
Taky jsem teď nemocná a věřím, že i díky kojení měla malá jen 2denní rýmu a trochu chrapot, zatímco já už víc než týden bojuju s hnisavou angínou ![]()
…
holky děkuji!!!!!Jste všechny úžasný
!!!!Nemít vás tak tady lítám po paneláku a sháním informace takhle
!!!!No to by ale dopadlo!!!!Soused jeden blb vedle druhého
!!!!Ale to už je jiné téma
, že? Takže ještě jednou všem moc děkuji za rady
!!!Jsem ráda, že vás mám
!!!!!!Díky!!!!!!Loupežníček
se budí a chce mamince ukázat noční lup ukrytý v plínce
, tak jdu na to mrknout
!!!!!!!!Hezkou neděli a ZDRAVIIIIIIIII
![]()