Odstavení

3
24.6.04 13:55

Odstavení

Zdravím všechny, potřebuji radu pro kamarádku, která nemá přístup na Net. Můžete mi prosím poradit, jak odstavit 14.měsíční mimi? Hošíček odmítá veškeré náhražky (vyzkoušeli již všechny druhy umělých mlík i s příchutěmi), nechce ani kaše a jiné dobroty, pokud jsou podávané přes láhev ( i hrneček). Víme, že by měla počkat, až mimčo bude se chtít samo odstavit, ale má velké zdravotní problémy ( ekzem , který se rozlezl skoro po celém těle) a kvůli kojení nemůže použít léky. Předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
25.6.04 00:46

Ahoj Pulpi.
Moje rada zní Vytrvat a nevzdávat to. Někdy je to ubíjející, ale chvilku trvá než si dětičky na nové věci zvyknou. Já jsem odstavila syna během pár týdnů, prostě jsem snižovala frekvenci kojení a nabízela mu ke každému jídlu trochu mléka (já žiju v severní americe a tady se dává kravské mléko od jednoho roku běžně). Nejdřív také nechtěl, ale pár kapek jsem mu vždycky do pusinky dostala a aspoň si zvykl na chuť. Po pár týdnech najednou koukám…a on si lokl a od té doby pil normálně. Pak odstavení byla už legrace.
Takže…ať to kamarádka nevzdává a prcek si určitě zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
25.6.04 05:08

Ahoj Pulpi,
osvědčená metoda u mých dcer byla pomoc od taťky…prostě jsem se snažila nebýt na očích, a když byl hlad, tak se pilo z láhve. Když jsem byla kolem, mimčo jasně vědělo, že prso je na dosah a tak vyžadovalo(pouze mateřské mléko. (nejsou ty prcci nějak až moc chytrý?.)
I v noci jsem během těchto dní spala v jiném pokoji.
Vlastně u první dcerky jsem přestala, protože v té době jsem měla samovolný potrat a musela být pár dní v nemocnici…nedalo se co řešit a po mém příjezdu už ani z prsu nechtěla…a to mě bylo velmi líto, protože jsem nadále chtěla kojit
ahojky a hodně úspěchů s odstavováním přeje
Sophie a Kevin 27tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí