Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
čau.. po roce se neochotně chystám odsavit.. jak se pak řeší noční krmení? to mám vážně 3× za noc dělat sunar? sem přemejšlela že bych si nadělala do termoobalů do zásoby abych nemusela ani nic ohřívat
poraďte zkušené matky jak na to…
nejdrive jsme s e zbavila nocniho kojeni ( utla jsem to definitivne) a pak jsme teprve odstavovala. v roce uz nocni kojeni je spise zlozvyk nez potreba. metod,. jak odnaucit v noci pit je mnoho, v podtste vsechny trhaji srdce, ja zvolila proste jednu noc nekojit a pak uz byl klid. jedna noc s placem za ty dalsi klidme stala....... Jine maminy davaji spat jinam dite, aby v noci necitilo mlicko, atd… Ale je blbost, ji v noci delat Sunar, ci zvykat na caj- to jejen jeden zlozvyk za jiny
Drzim palce
.. no jo ale to se obávám že se nebude spát.. týna je hroznej tvrdohlavec - bojim se jí
tak já asi budu vařit ten sunar…
tak zkus nabízet raději vodu. Nám to teda pomohlo a to jsem min. 10 měsíců kojila po dvou hoďkách. Teď mám vodu jako poslední záchranu, když vše ostatní selže. Bohužel i bez nočního kojení se budí dál.
Cauky, na odstavovani se chystame taky, ale sunar urcite delat nebudu - jak pise Sutka, akorat bych vymenila jeden zlozvyk za druhej, v tomto pripade jeste za horsi. Dite by si melo zvykat, ze v noci se proste neji a hotovo. Hodlam to resit tak, ze kdyz se vzbudi, budu ho bud ja nebo manzel mit v naruci a holt to bude muset nak zvladnout bez prsa a bez flasky. Mam nekolik znamych, co tohle praktikovali a prcci dnes spi celou noc…
Jandulko - chci se zeptat. S nočním chováním malého u manžela moc počítat nemůžu, takže to budu muset absolvovat já. Mám strach, že ze mně bude cítím mlíko a ječet ještě víc. Je to možný? A co to chování? Nezvykne si na to ?
Díky