Odstranit či přetetovat?

Anonymní
14.10.23 14:25

Odstranit či přetetovat ?

Ahoj jsem už opravdu zoufalá. Nechala jsem si udělat tetování bohužel u “amatéra” a ne někde v salonu. (Byla jsem do toho hrozně nadšená a po tom co jsem dospěla bych se za to nejradši trefila). Je to motýl a mám ho vytetovaného na ruce překvapivě je opravdu viditelný a já nevím co s ním. Či přetetovat nebo raději odstranit, klinika kam bych chtěla na odstranění jít používá Laser Hollywood Spectra XT. Motýl má tak 5cm, vypadá rozpitý a křivý i když byl dělaný dle návrhu. Co by jste dělaly na mém místě vy?
Děkuji za každou odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
14.10.23 14:27
@Anonymní píše:
Ahoj jsem už opravdu zoufalá. Nechala jsem si udělat tetování bohužel u “amatéra” a ne někde v salonu. (Byla jsem do toho hrozně nadšená a po tom co jsem dospěla bych se za to nejradši trefila). Je to motýl a mám ho vytetovaného na ruce překvapivě je opravdu viditelný a já nevím co s ním. Či přetetovat nebo raději odstranit, klinika kam bych chtěla na odstranění jít používá Laser Hollywood Spectra XT. Motýl má tak 5cm, vypadá rozpitý a křivý i když byl dělaný dle návrhu. Co by jste dělaly na mém místě vy?
Děkuji za každou odpověď

Nenechala bych se vubec tetovat. :lol:

Ne, jinak, ja co videla odstranovani, tak se to snad nikdy nepodarilo odstranit tak, aby tam fakt nic nebylo, vyzaduje to dost sezeni. Asi bych si zasla na konzultaci a chtela bych nechat odstranit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
14.10.23 14:27

Obrázek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
14.10.23 14:30
@Anonymní píše:
Děkuji za každou odpověď

Vlož foto, těžko soudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.23 14:31

@Atisia Bohužel z blízka vypadá mnohem hůř.

• Citovat
  • Upravit
5837
14.10.23 14:54
@Anonymní píše:
Děkuji za každou odpověď

Pokud chci mít viditelné tetování, tak rozhodně přetetovat.
Mě bohatě stačil laser na redukci pigment. skvrn a bolí to jak típnutí cigarety, jenže mockrát po sobě, takže bych do toho nešla.

Příspěvek upraven 14.10.23 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.10.23 14:57
@Anonymní píše:

a proč je okolo zarudlý čtverec? jestli je to tetovačka ze žvýkačky :lol: :lol: tak tu smyješ :lol:… sorry, jen vtipná vložka.
Já bych šla přetetovat a vrazila bych do toho více peněz a dobrej salon a nový motiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17309
14.10.23 15:12

Vůbec netetovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
14.10.23 15:25
@Anonymní píše:

To je ale opravdu jak od tétovačky. Sis to nechala udělat někde v bambulí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
14.10.23 15:26
@Atisia píše:
To je ale opravdu jak od tétovačky. Sis to nechala udělat někde v bambulí ne?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.23 17:18

@Atisia Je to od fólie kterou jsem na tetování měla. Aktuální fotku jsem totiž zrovna vyfotit nemohla😅

• Citovat
  • Upravit
3911
14.10.23 17:33

No přetetování je rozhodně jednodušší a levnější, než odstraňování.
Závisí to ale od toho, jestli tetování chceš a nebo ne.
Myslím, že lepší by bylo to zkonzultovat s odborníkem - ať už na odstranění a nebo na přetetování. Najít si někoho kdo tomu opravdu rozumí a bude schopný poradit.
Některá tetování se dají odstranit snáz než jiná. Některá se nedají odstranit vůbec.

Nepřestanu děkovat bohu za to, že v době, kdy podobné blbosti chytly moji partu přátel, jsem neměla ani prachy, ani 18let. Teď těch tetování (čínské znaky, hvězdičky a trnové koruny) trpce litují. Taky jim to dělal týpek mimo salon, stejně rozpité a křivé… No jo, za blbost se platí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
14.10.23 18:03

Mě to asi tak hrozný nepřijde, já čekala jeden slitej modrej/černej flek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
14.10.23 18:15
@Taktinevím píše:
Mě to asi tak hrozný nepřijde, já čekala jeden slitej modrej/černej flek :nevim:

Asi tak, nepřijde mi to tak hrozné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
14.10.23 18:16
@Taktinevím píše:
Mě to asi tak hrozný nepřijde, já čekala jeden slitej modrej/černej flek :nevim:

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová