Odstranit či přetetovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10914
14.10.23 20:01

Za mě to zas tak hrozné není. Já bych si udělala naopak takových jednoduchých, minimalistických obrázků na ruce více. Podobně jako má zpěvačka Sharlota ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
14.10.23 20:01

Nechala bych si to odstranit, podobná hodně viditelná tetování se mi nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.10.23 20:38
@Anonymní píše:
@Atisia Bohužel z blízka vypadá mnohem hůř.

Nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.23 23:01

Já jsem si nechala tetování odstranit. Bolelo (po zákroku) první sezení a další minimálně, každé sezení je menší počet pulzů laseru. Záleží, jak rychle se barva z kůže odplavuje. Nic, čeho by se měl dospělý člověk bát. Nechápu, proč to lidi tak nafukují, pochybuji, že všichni mají přímou zkušenost… trhání obočí mě osobně bolí víc. Je to 15 let zpět, takže určitě technika pokročila. Měla jsem také silnější linky a ty byly pár let světlejší. Ale jizvy nemám, kůže je krásná. Nic nepředělávej, nech si to odstranit. Super je, že můžeš chodit na sezení, když máš našetřeno, takže tě nic nehoní. Jdi do toho. Hlavně ne předělávky, to jsou šílené černé mazanice.

• Citovat
  • Upravit
680
15.10.23 00:32

Škoda, že tak tlustou jehlou, ale není to hrozné. Mám horší. :zed: :mrgreen: Nechala bych to tak, je to naštěstí maličké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phdr.jelen
15.10.23 00:48

Je to malé, tak by odstranění nemuselo moc stát. Já bych to dal dolů. Hezkým ženám tetování krásu nepřidává.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová