Odstříkané MM a přídavek Nutrilonu

luccinda
16.6.10 14:31

Odstříkané MM a přídavek Nutrilonu

Zdravím všechny :)

Mám 2,5měsíčního prcka, z prsu jsem ho kojila asi měsíc s tím že to bylo trápení pro nás oba…on se kroutil a ječel, já z toho byla nervozní a přibíral moc pomalu, tehdy mi doktor doporučil odsát MM a dát mu…tak jsem nakonec koupila 2fázovou odsávačku a krmím na flašku, malý ale vyžaduje krmení po 1,5-2h a tak jsem začla přikrmovat Nutrilonem protože odsávám po 3h…zkrátka takto to kombinuji a malý je spokojenější. Jinak porodní váha byla 4kg a nyní to bude asi více jak 5kg. Taky někdo takto krmíte? :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
16.6.10 17:00

Krmila jsem tak - ze začátku bylo více nutrilonu, dopracovala jsem se až na samotné MM, ale malá byla hrozný nejedlík. Ve 4 měsících laktace jako když utne a teď jsme na Hami (je to totéž jako Nutrilon jen levnější). Odstříkala jsem a doplnila Nutrošem na aktuální dávku a uchovávala v lednici do dalšího krmení. A spokojenost na obou stranách. Odstříkávala jsem po krmení kdy malá v klidu trávila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.6.10 20:42

Měla jsem to obdobně. Jen mu stačilo krmení po těch 3h, jak jsem odstříkávala. Taky mi málo přibýval, když jsem klasicky kojila. Když jsem začala „kojit z flašky“, tak váhu rychle dohnal, protože vypil víc než z prsu. Byl chudinka asi nedojedenej :-D Pak se po pár týdnech „zakrmil“ (jak říká moje mamina) a dlouho pak nevyžadoval větší dávku.
Jinak Nutrilonu měl jen 1 dávku/den, kdy už nestačilo moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová