Odtekla mi trosku plodovka?

35
1.10.19 09:50

Odtekla mi trosku plodovka?

Ahoj holky, potrebuju radu.

Rano kdyz jsem sla na zachod, tak ze me cestou „neco“ vyteklo. Byla to takova belejsi tekutina, malicko mazlava. Jsem 39+4, prvorodicka a tudiz mam strach, ze jsem urcite nepoznala odtok plodovky :lol: od te doby uz nic, jen me obcas trosku zaboli, kdyz se mimco pohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
1.10.19 10:00

@Polnicek25 to bude spis vytok ;) pokud mas ale strach, vem si vlozku a zajdi k dr. Tady ti ro nikdo nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5409
1.10.19 10:38

@Polnicek25 Jako poučka se říká, že pokud plodová voda začne jednou (byť trošku) téct, už teče pořád, pomalu uniká, takže jednorázové by to být nemělo. Prostě když praskne obal, který drží plodovou vodu kolem miminka, tak asi těžko zase sroste. :mrgreen: Spíš to bude výtok. Pokud bych během dne mokro už nezaznamenala, neřešila bych to. Mně u druhého těhotenství taky párkrát přišlo, jestli neuniká plodovka, ale bylo to jednorázové třeba jednou nebo dvakrát denně tak týden před porodem a plodovka to nebyla. Ale určitě jsou výjimky - třeba mně u prvního porodu chtěli na začátku 2. doby porodní vodu píchnout a už to nenašla (ty plodové obaly) ani PA, ani doktorka. Asi mi voda praskla ve sprše a jak už byl porod rozběhnutý, tu „díru“ ucpalo miminko hlavou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí