Odzavinutí 6 měsíční

147
4.3.15 12:09

odzavinutí 6 měsíční

Ahoj malé je 6 měsíců a začíná se přetáčet na boky, a máme problém se zavinutím, když je zavinutá tak se furt kroutí, a když jí rozbalím tak nedokáže usnout, furt se leká, dokáže spát venku jen s jednou ručičkou, při druhé se budí, začala jsem jí dneska uspávat v náručí bez zavinutí, a pokládám do postýlky, když jí položím na bok spí třeba 10-15 minut, ale jakmile jí položím na záda tak se leká a je hned vzhůru, chci se jen zeptat kdo jste to tak měl? a ja dlouho trvalo než si mimi zvyklo? čekám že se teď několik nocí nevyspím, ale stojí to za to když zavinutí nechce :oops: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
4.3.15 12:25

Maly se ve trech mesicich zacal tocit na brisko a to i v zavinovacce tak jsme ji museli odbourat.. Trvalo to tak tyden nez se naucil usinat bez zavinuti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
4.3.15 12:28

Taky zavinuju pulrocni a spi uprostred kojiciho polstare aby nemela prostor se pretocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
4.3.15 12:36

@janicel prestala bych zavinovat a davala spat na brisko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
4.3.15 12:51

@kokomo to ta naše by měla teda pořád hlavu nahoru, to bych musela počkat až padne vysílením :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
4.3.15 12:52

@Tarinka tak mne deti v tomhle veku usinaly vicemene pri kojeni a ja jen prendala do postylky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.3.15 12:53

Ahojte. Tý jo, tak u nás to bylo opačně. Malá mi nechtěla už docela brzo v zavinovačce být. Ale milovala takovou tu chlupatou deku, takže v tom se ňunila.
Tak třeba pořídit nějakou fajnou dečku nebo přikrývku.
A jen se zeptám-v 6 měsích zavinování? Tý jo, to si nedokážu u našeho prcka představit ;) Vlastně snad vůbec. V půl roce jsou děti celkem už akční :kytka:
A ještě mě napadlo-co ty spinkací vaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.3.15 12:56
@Talunka píše:
Ahojte. Tý jo, tak u nás to bylo opačně. Malá mi nechtěla už docela brzo v zavinovačce být. Ale milovala takovou tu chlupatou deku, takže v tom se ňunila.
Tak třeba pořídit nějakou fajnou dečku nebo přikrývku.
A jen se zeptám-v 6 měsích zavinování? Tý jo, to si nedokážu u našeho prcka představit ;) Vlastně snad vůbec. V půl roce jsou děti celkem už akční :kytka:
A ještě mě napadlo-co ty spinkací vaky?

když ona potřebuje něco kolem sebe, dávám plínku a deku - zkouším co zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.3.15 12:57
@Tarinka píše:
@kokomo to ta naše by měla teda pořád hlavu nahoru, to bych musela počkat až padne vysílením :nevim:

jj přesně tak naše malá taky a hlavně když ji uspinkanou položila na bříško byla by hned vzhůru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
4.3.15 13:01
@janicel píše:
jj přesně tak naše malá taky a hlavně když ji uspinkanou položila na bříško byla by hned vzhůru :(

já bych neodzavinovala dokud si sama neřekne, moje starší se taky ráda zavinovala a pak přišel večer, kdy se strašně vrtěla, tak jsem jí rozvinula, dala plínku na šmudlání a ona usnula a pak už nikdy nechtěla, takže očekávám, že to bude i teď. Já už tu mladší taky zkoušela odzavinout, ale budila se v noci snad každejch 20minut a přes den protivná a nevyspalá, no to ji raději budu zavinovat do pěti let :) jinak je pohybově celkem šikovná, s tím to nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.3.15 13:27

Já zavinovala cca do 8 měsíce. Když se i v postýlce začala přetáčet, tak jsem okolo ní dala deku, aby se mi úplně neotočila na bříško. To by totiž byla vzápětí vzhůru. Po roce se to samo srovnalo a spí si jak chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.3.15 13:28

A plínku do ruky, aby si jí šmudlala. Používá dodnes :-D Takhle se jí tu ruce aspoň zabaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.3.15 14:54

@Tarinka když ona se v zavinovačce strašně vrtí, a ruce vyndává, ale to jí bohužel budí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
4.3.15 14:57

@janicel tak nějakou lepší zavinovačku, my máme od anavy a většinou se z ní nedostane http://www.anavy.cz/…merino-vlny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.3.15 07:02

Taky jsem malyho zavinovala dlouho…(7mesicu?) mel to rad! Potreboval tak usnout, pak se uz rozmotal a spinkal dal… ( no spinkal :mrgreen: )… ta zavinovacka mu byla uz mala, koukali mu nohy, ale na ty rucicky to stacilo :-) Odbouralo se to uplne nejak samo?? :potlesk:
A co treba zkusit mimi nechat trochu poplakat, nez usne? Ja chtela malyho naucit samotnyho usinat… polozila do postylky, pohladila a odesla… rev! rev! rev! to bylo hrozny… tak jsem tam sla, pohladila, odesla… prvni den to trvalo asi 2h!!! druhy den 1h, treti 2o minut a ctvrty den usnul sam hned jak sem ho tam polozila ;-) je to na nervy no… ale u nas to zafungovalo! :potlesk: :potlesk: :potlesk: od ty doby usina jen sam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí