Zimní fusak a ručičky ven

188
4.3.15 11:23

Zimní fusak a ručičky ven

Holky, pořád tápu jestli nevadí, když prcek, který je zatím v hluboké korbě vytahuje ruce ven z fusaku a má na sobě jen fleeece mikinu a body s DR. Je jasné, že ho nebaví mít ruce pořád schované, ale říkám si, aby mu netáhlo na ramena a ty ruce. Připadá mi to jako bych já venku byla ve svetru. V hluboké korbě je krytý, ale každým dnem budu dávat sporťák a tam bude asi méně krytý, tak nevím jestli nepřidat i bundu. Jinak je teplý, když příjdeme domů, ale nevím jestli spíš fakt nedat tu bundu a fusak (emitex) dát třeba jen do půl pasu. Prcek 9m zatím nesedí..díky
JO a mluvím o aktuálním počasí co je teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3696
4.3.15 11:29

@30Bar ve sporťáku dávám mikinu a bundu a fusak zapnu do pasu, už dávno mi nevydrží s rukama ve fusaku. Ještě na ruce dám rukavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.3.15 11:32

@30Bar kdyby mu byla zima, tak ty ruce schová, to se neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.3.15 11:37

Synovi jsou 4 měsíce, fusak nemám, mám vložnou tašku do kočárku, přikrývám dekou. Zrovna včera měl body, tepláčky a tenký (fakt tenký) sametový overal, bez rukavic a ruce samozřejmě venku. Nechávám ho, oblíkat ho víc nehodlám. ;) Pokud by byl ve sporťáku, pak by byl oblečen stejně jako já - měl by tedy bundu bez mikiny, bez fusaku, bez deky, ke kočáru mám nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
4.3.15 11:38

Dávám body a zimní bundičku, fusak jen do pasu.

• Citovat
  • Upravit
3753
4.3.15 11:40

Holky prosim o radu mám 11ti denní miminko, a dneska se s ním chystám na první cca 20min ven

bude stačit vyteplený gatě, body s DR, sametový kabátek, čepička, ponožky, teplý fusák, deka a nánožník?

P. S jsem prvomatka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
4.3.15 11:45

@Conulka dej mu toto a třeba přibal deku nebo něco. Ono každé dítko je jiné. Syn je po tátovi a to co dávám ká, tak by pro kamarádčiné mimčo bylo málo… I teď se mi stane, že to neodhadnu a je spocený. Syn se rychle přehřívá… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.3.15 11:45

@30Bar Mám body s dlouhým rukávem a přes to bundičku, ruce má pořád venku a hezky teplé. Jakmile chladne nosík, tak je dávám do fusaku. Ale neúspěšně :lol: Rukavičky sundá, osvědčilo se mi dávat na ruce froté ponožky a to i přes rukávy, to se sundavá hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
4.3.15 11:48
@Ťuhík píše:
@Conulka dej mu toto a třeba přibal deku nebo něco. Ono každé dítko je jiné. Syn je po tátovi a to co dávám ká, tak by pro kamarádčiné mimčo bylo málo… I teď se mi stane, že to neodhadnu a je spocený. Syn se rychle přehřívá… ;-)

ok díky, halt to musím vyzkoušet uf jsem nervózní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.3.15 11:59
@Conulka píše:
Holky prosim o radu mám 11ti denní miminko, a dneska se s ním chystám na první cca 20min ven

bude stačit vyteplený gatě, body s DR, sametový kabátek, čepička, ponožky, teplý fusák, deka a nánožník?

Chceš péct bábovku? :lol: Body, dupačky, čepici a do fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
4.3.15 12:06

Já tedy zavinuju i ven do fusaku. Je mu teplo když vyndá ruce doma zjistím jak je ma ledové i když mel rukavice.
Na sobě ma tedy tři vrstvy.deku a fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
4.3.15 12:07

@Conulka jo to stačí. je to novorozeně.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.3.15 12:11

@Conulka Hele, naše dítě s poruchou termoregulace teď jezdí v punčochách, dece a s rozepnutým fusakem, takže bych řekla, že budeš mít pečené miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
4.3.15 12:25

Já už bych ho dala do sporťáku, fusak nechala jen do pasu a na mikču dala bundu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.3.15 12:51
@Conulka píše:

Jestli chceš mít k večeři pečínku, tak ok. Takhle mi nejezdil novorozenec ani když bylo pod nulou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure