Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Chci se zeptat:chodite strihat ofinku holkam k holici nebo zkracujete doma? muzete sem prosim dat nejake fotecky, jak dlouhou ofinku dceram nechavate? dik
Doma, ale stříhám jí komplet, ofinku a i vzadu
nejsem kadeřnice, ale pár známých stříhávám ![]()
@Knedlice Párkrát jsem to zkusila, ale výsledky byly poměrně tristní.
A pak jednou, když byly holce asi tři roky, málem přišla při stříhání ofiny o jedno oko a já o všechny nervy, takže od té doby ji beru ke kadeřníkovi.
Já stříhám sama a už si ji ufikla i mladá, cca milimetr od hlavy. Sluší jí to
, už asi měsíc a půl jí to zaručeně neleze do očí ![]()
Stříhám sama, jak ofinu, tak i zbytek vlasů. Kadeřnice nejsem, ale zatím se daří. Mám na stříhání nůžky bez špičky, aby nehrozilo, že jí ublížím.
@laducha píše:
Já stříhám sama a už si ji ufikla i mladá, cca milimetr od hlavy. Sluší jí to, už asi měsíc a půl jí to zaručeně neleze do očí
Stříhám si holky sama, ale ofinku jim nenechávám. NEjstarší na to nemá vlasy a u prostřední to taky nechávám odrůstat a dávám sponky.
@Knedlice Chodime ke kadernici, vzdy ji to veme nad oboci a kdyz hrozi, ze ji poleze do oci, jdeme znova. Driv jsem strihala doma, ale bylo to samy zub.
Kamarádka je kadernice, tak ofinu na moji žádost trochu zastrihla, ale nemá klasickou, spíš trochu na bok, jen aby nelezly vlasy do očí. Momentálně nemám žádnou použitelnou fotku ![]()