Ofinka u holčiček

147
1.6.16 19:46

Ofinka u holcicek

Ahoj.Chci se zeptat:chodite strihat ofinku holkam k holici nebo zkracujete doma? muzete sem prosim dat nejake fotecky, jak dlouhou ofinku dceram nechavate? dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
1.6.16 19:52

Doma, ale stříhám jí komplet, ofinku a i vzadu ;) nejsem kadeřnice, ale pár známých stříhávám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
1.6.16 20:00

Doma, těsně nad obočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
1.6.16 20:01

Občas doma, občas kadeřnice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.6.16 20:01

@Knedlice Párkrát jsem to zkusila, ale výsledky byly poměrně tristní. :lol: A pak jednou, když byly holce asi tři roky, málem přišla při stříhání ofiny o jedno oko a já o všechny nervy, takže od té doby ji beru ke kadeřníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
1.6.16 20:09

Já stříhám sama a už si ji ufikla i mladá, cca milimetr od hlavy. Sluší jí to 8), už asi měsíc a půl jí to zaručeně neleze do očí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
1.6.16 20:13

Stříhám sama, jak ofinu, tak i zbytek vlasů. Kadeřnice nejsem, ale zatím se daří. Mám na stříhání nůžky bez špičky, aby nehrozilo, že jí ublížím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.6.16 20:20
@laducha píše:
Já stříhám sama a už si ji ufikla i mladá, cca milimetr od hlavy. Sluší jí to 8), už asi měsíc a půl jí to zaručeně neleze do očí :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je dobrá :lol: přítel jednou takhle v té době 14tiletou příbuznou taky stříhal, už jí hustá ofina lezla do očí, tak se toho chopil, že jí to ostříhá…1/4 roku s ním skoro nepromluvila (a já jí chápu…to co jí vytvořil na hlavě, se snad ani slovy popsat nedá, škoda, že nemám foto :mrgreen: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
1.6.16 20:27

Stříhám si holky sama, ale ofinku jim nenechávám. NEjstarší na to nemá vlasy a u prostřední to taky nechávám odrůstat a dávám sponky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
1.6.16 20:48

@Knedlice Chodime ke kadernici, vzdy ji to veme nad oboci a kdyz hrozi, ze ji poleze do oci, jdeme znova. Driv jsem strihala doma, ale bylo to samy zub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
1.6.16 21:08

Sama a vypadá chudina jak Majka z Gurunu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.6.16 21:15

Je takhle ta ofinka v pohode? Co se delky tyka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.16 21:17

Kamarádka je kadernice, tak ofinu na moji žádost trochu zastrihla, ale nemá klasickou, spíš trochu na bok, jen aby nelezly vlasy do očí. Momentálně nemám žádnou použitelnou fotku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.6.16 21:31

Tak jsem chtela fotky a mam prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie